20. syyskuuta 2015

Kerran kesässä

Se on jännä miten miulle on tästä yhdestä lakasta tullut "kerran kesässä" lakka :D Joten tällekin kesälle kyseinen lakka pääsi kerran kynsille. Tää on sen verran kaunis lakka, etten halunnut leimata/koristella lakkaa piiloon. Tsekataanpas kynnet ja pölistään sitten lisää.



Kyseessä oleva kesäkaunokainen on Color Club:n Sparkle and Soar. Lakka kuuluu Color Club:n vuoden 2012 kesällä julkaistuun kokoelmaan Take Wing. Tää on vaan niin herkullisen mehukas lakka! Koostumukseltaan tämä on keltakultainen shimmerlakka, joka peittää kolmella helpolla kerroksella. Jotkut mieltävät tämän myös duochromeksi, mutta mie miellän tämän enempi shimmeriksi. No olkoon mikä on, KAUNIS tämä ainakin on!

Nimettömästä tein aksenttikynnen Dance Legend:in Quiet Riot:lla. Yllättäen lakka on Wow Prism ;D Leimat valikoitui MoYou:n laatasta Holy Shapes 08. Eipä näistä kynsistä nyt ole oikein muuta kerrottavaa. Piti vain saada tällekin kesälle kynsille tämä mehukas lakka.


Miulla tuli muuten melkoinen taistelu tämän postauksen kanssa. Tai en mie tiiä voiko sitä nyt taisteluksi sanoa, mutta miulla lukee tuon DaLe:n pohjassa lakan nimi väärin :D Miulla lukee siellä Quite Riot vaikka oikea nimi taitanee olla kummiski Quiet Riot. Piti nimittäin tunti jos toinenkin kaivella kyseistä lakkaa netistä ja instasta ja varmistua nimestä. Ja juu, putelikuvakin piti ottaa uudelleen koska olin siihenkin (luonnollisesti) laittanut väärän nimen. Onko muilla tätä lakkaa? Mitä siun putelissa lukee pohjassa?

Onko tämä nyt sitten harvinaisuus
kuten kolikot jos niissä on painovirhe? ;D

11 kommenttia:

  1. Oranssia <3 Tosi ihana lakka, saisit lakata sillä usiamminkin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitäis kyllä lakata, mut tääkin väri tahtoo olla sellainen etten oikein keksi millä sen sitten koristelis :D

      Poista
  2. Mahtava lakka tuo oranssi! Ja upeet kynnetkin, mulle tuli niistä heti mieleen Nalle Puh ja tiikeri. Nyt äkkiä sitten DaLe:n lakka säästöön, siitähän voi saada hyvät rahat, jos se vaikka kuitenkin on keräilyharvinaisuus! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun alkoi miettimään niin tulee kyllä Puh ja Tikru mieleen :D
      DaLe säästyy kyllä, onhan se DaLe ;D

      Poista
  3. Kääk mikä kesämehustus, ihana lakka(us). Mulla ei oo tota lakkaa joten vaikee sanoa mitä siinä lukis jos sellanen olisi :D

    VastaaPoista
  4. Multa ei taida löytyä juuri tuota lakkaa harmillista. :/ Kauniit kynnet oon kyllä tehnyt ja tuo CC:n lakka on upean värinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää lakka kyllä kuuluu niin kesään :) Tälle oli joku dupeki, mut en kyllä yhtään nyt muista mikä se oli... Ehkä siulta löytyy se ;)
      Kiitos ihanainen ♡

      Poista

Kiitos kommentistasi!