26. huhtikuuta 2018

Testissä Essencen leimauslaatta ja leimasin

Kylläpäs on aika taas vierähtänyt nopeaa vauhtia eteenpäin. Mutta mie yritän pysyä täällä perässä. Tänään näytän teille lakkaukset, joissa testasin Essencen leimasinta ja leimauslaattaa. Nämä uutukaiset vilahtikin instassa jo ennen pääsiäistä, kun ostin nämä silloin testiin. Ja pääsiäisen pyhinä nämä pääsikin tosi toimiin. Ostin molemmat uudet laatat; 01 Nails just wanna have fun! (violetti) ja 02 Shapes of glory (vihreä). Molemmissa on älyttömän mukavia leimauskuvia ja suojamuovin poistettuani ajattelin näiden olevan myös toimivia.


Mutta niinpä ei vaan ollut. Tai näihin kynsiin kokeilin 02 (vihreä) laattaa ja kyllä oli taisteleminen! Ensinnäkin yhdessä kokokynnen kuvassa on painovirhe, joka pilaa koko kuvan. (Ja joo, olen sen verran laiskiainen, etten jaksanut käydä vaihtaa laattaa uuteen). 01 (violetti) laattaa en ole uskaltanut edes kokeilla näiden kynsien seurauksena.
Toiseksi tämän 02 laatan kuvat ei meinannut millään nousta yhtenäisinä ja kokonaisina leimasimelle, ja käytössä oli myöskin Essencen uusi leimasin. En tiedä kummassa sit oli vikaa, veikkaan että molemmissa (leimaajassa itsessään tuskin oli vikaa...). Näihin lakkauksiin miun piti leimata sama kuva kahteen kertaan päällekkäin, että sain suht siistit kuvat aikaiseksi. Enkä usko leimauslakassa olevan vikaa, koska käytössä oli uusi Konadin musta leimauslakka.
Mutta kovan työn ja tuskan takana oli nämä kynnet.

Kynsissä muuten lakkoina toimi Picture Polishin lakat Nude ja Tango. Lakkojen rajat onnistui suht hyvin, kun miettii, että tein ne vapaalla kädellä. Olen instan puolella ihaillut kynsiä joissa on tehty näin "toispuoleiset" lakkaukset ja halusin itsekin kokeilla. Ehkä lakkavalinnat ei ihan osunut nappiin mutta kyllä mie näissä kynsissä viihdyin.

Vaikka näiden lakkausten kanssa sai taistella, ei nämä kuitenkaan latistanut miun (uutta) leimailu-intoa. Ehkä pikemminkin päinvastoin, olen osatnut myös leimausvermeet Rakkauvven luokse, että voin sielläkin leimailla.

Oletko sie kokeillut näitä Essencen leimausvermeitä?
Mitä sie tykkäsit niiden toimivuudesta?

Ps. No ehkä se vika voi olla myös leimaajassa ;)

8 kommenttia:

 1. Äh onpa kurjaa ettei välineet toiminut. Mä olen käyttänyt essencen leimasinta jo moneen kertaan ja mulla on toiminut oikein hyvin. Eilen itseasiassa testasin myös toista noista laatoista, eikä mitään ongelmia ollut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju kommentistasi ^.^
   Voihan se olla, että miulle sattui vaan jotku maanantaikappaleet o.O
   Mut onneksi noi ei nyt niin hirveän kalliita ole vaikka ostaisi uuden laatan ja kokeilisi sitä :)

   Poista
 2. Tosi kiva lakkaus! Ihanat värit (: Mulla on Essencen valkonen leimauslakka ja en oo saanu sitä toimimaan ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ^.^
   Miullakin oli pari vuotta sitten se Essencen musta leimauslakka enkä miekään tullut toimeen sen kanssa, kierrätykseen lähti :)

   Poista
 3. Essencen leimausvälineet on vieraita, mutta lakkaus on jotenkin hauska! Erityisesti mua viehättää Tangon ja Nuden väriyhdistelmä, joka toimii todella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ^.^
   Noi kyllä toimii hyvin yhteen, mutta lakkaus/koristelut itsessään voisi olla toisenlainen o.O

   Poista
 4. No on vastustanut >_< mut kynsistä tuli kuiten kivat, ja mun mielestä värit sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!