3. kesäkuuta 2018

Varaston kätköistä kaivettua

Heipähei jälleen kaikille! Sehän tuo aurinko on vienyt miua ihan mukanaan niin, etten ole paljoa koneella ehtinyt istuskella. Reilu kuukausi näyttää olevan mennyt ihan muualla kuin koneella. Mutta hyvä se on välillä nauttia auringonpaisteesta, nyt kun se on paistanutkin meille oikein urakalla.
Tässä kuukauden aikana on vielä sattunut kynsillekin jokin äxidentti, ne on lohkeillut toinen toisen perään. Eli tällä hetkellä miulla on aivan älyttömän lyhkäset kynnet, ne ei näy edes sormenpään yli (jos tiedätte mitä koitan tarkoittaa :D) Ja tästä johtuen TIETENKIN miun lakkausinto on tipotiessään. Onneksi tuli pidettyä taukoa bloggaamisessa niin säästyi muutamat lakkaukset varastoon (yritän etsiä a i n a asioista myös positiivisia puolia...).

Eli ZADAA! Tässä teille kynnet huhtikuun alusta. Olin nostanut OPIn Puren pöydälle ja siitä se idea sitten lähti. Pohjalle lakkasin ensin Picture Polishin Rose lakkaa. Rose peitti jo kahdella kerroksella ja oli hyvin helppo lakattava. Älyttömän nätti lakka.
Päälle sit lakkasin kerroksen OPIn Pure 18K White Gold and Silver top coatia.

Lakkailujen jälkeen miun pää sitten löikin tyhjää koristelujen suhteen. Tunteroisen mie mietiskelin ja suunnittelin koristeluja ja lopulta päädyin mustiin leimailuihin ja mustiin niitteihin.
Leimat löytyi MoYou londonin laatasta Holy shapes -08. Nämä ei nyt ole mielestäni kovin kesäiset, mutta nämähän onkin kaivettu varaston kätköistä :D

Mutta hei mitäs teille kuuluu? Miten on kesä teillä alkanut? Onko aurinko saanut teidätkin pois koneen ääreltä? ;D

Oikein aurinkoista sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Pure on kyllä tosi ihana lakka ja pitää taas käyttää sitä. Se on just kauneimmillaan jonkun toisen lakan päällä, koristelutkin voi sitten olla hillityt. On kyllä yksi mun suosikkiglittereistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Charming Nails ♡
   Tää on kyllä mahdottoman nätti lakka ^.^

   Poista
 2. Just mietin et tuntuu ettei susta ole kuulunut johki aikaan! :D Täällä ollaan niin herkkiä auringolle et korkeintaan oon hengaillu koneen kanssa partsilla varjossa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Nanna ♡
   Mie oon tässä jotenkin ajatellut, ettei näitä miun höpötyksiä kukaan edes käy enää lukemassa, kun postaustahti on niin epäsäännöllinen :)
   Mutta lämmitti kovasti mieltä lukea siun kommentti, kiitos! ♡

   Poista
 3. Nätit on, vaikkei niin kesäiset ja "kesäkinhän meni jo" :D Eipä ole tullu blogeja luettua kahteen viikkoon nytkin vain pikaisesti läpi vilkaisin, mut aattelin et sulle pitää jotain kirjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ♡
   Ja kyllähän tuo kesä taisi jo mennä xD

   Poista

Kiitos kommentistasi!