17. syyskuuta 2018

Kesän nysäkynnet

Mie mietin pitkään kehtaanko edes esitellä näitä miun kesän nysäkynsiä, mutta annetaan nyt palaa! Laitan tähän samaan postaukseen kaikki kolmet nysät niin saanpahan ne pois mielestä :D
Varoitan jo näin etukäteen, että näihin kynsiin panostin vielä vähemmän mitä ennen kesää panostin. Miun pitää nyt kyllä hengähtää rauhassa, että kehtaan lisätä kuvat tänne.


No niin, tässä ensimmäiset nysät. Voin kertoa, etten tykännyt näistä yhtään. Pohjalle lakkasin pari kerrosta Essencen #lucky lakkaa ja päälle kaivoin vanhat siirtokuvat. Siirtokuvien päälle töpöttelin vielä Orlyn Prisma Gloss Silver kimalle lakkaa. Ai että... ei jatkoon.

Pitää kerätä taas rohkeutta seuraaviin kynsiin.

No niin. Ei yhtään sen hienommat kynnet kuin edellisetkään. HUOH! Lakaksi valitsin (fiksuna tyttönä, kun ajattelin nudelakan valehtelevan pituutta lisää) OPIn lakan You're So Vain-illa. Jälleen päälle siirtokuvat ja kimalletta. Joo, ei pääse nämäkään jatkoon.

Voi luoja... kirsikkana kakun päällä. Näillä lakkauksilla mentiin juhannus... Jos kerron vain, että lakkana on Picture Polishin lakka London, en muuta.

No niin, nyt vielä kun kehtaisin painaa entteriä. En vielä. En vielä. Pakko keittää kahvit. No antaa nyt mennä!

... En kehtaa edes kysyä teidän mielipiteitä kynsistä...
No onpahan nyt tämä alta pois :D


2 kommenttia:

 1. Hyvin olet valinnut kuvakulman, kun ei nää yhtään nysiltä näytä :) ja mun mielestä noi ekat kynnet on itseasiassa kaikista kivoimmat. Sulla on oma vaatimustaso lakkausten suhteen turhan korkealla. Se että jaksaa yleensä ottaen lakata kynnet, ja vieläpä kaivaa lakkaan sopivat decalit kynsille on jo melkoista panostamista. Se mille tasolle oman panostamisen arvostaa on sitten ihan siellä omassa päässä, että laske vähän rimaa ;D Mun mielestä olet panostanut näihin ihan riittävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^_^
   Ehkä miulla on vaatimustaso liian korkealla, tai sit se johtuu siitä, kun ennen sitä ehti ja jaksoi panostaa enemmän kynsiin ja nyt tuntuu ettei jaksa panostaa yhtään. Kiitos tsempistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!