2. marraskuuta 2018

Mitä kuuluu?

Heipä hei kaikille! Miulla on mennyt koko tämä vuosi aika lailla "penkin alle" kynsien suhteen. Niimpä ajattelin puhdistaa lakat kynsistä ja kertoa miun kuulumiset. Ehkä sitten omatuntoni ei niin soimaa, kun kerron mihin miun energiat on kynsien laitosta mennyt. Kuvat on kesän "huippukynsistä". Vaikka on jo syksy pitkällä halluun näyttää teille vielä yhdet kynnet kesältä ja jos sitten kokeilisi päivittää ajan tasalla olevia lakkauksia.

Alkuvuoden kipuilin työasioiden suhteen. Ja itsetuntoni oli aika nollissa. Tuntui ettei miusta ole mihinkään eikä miulla ole mitään väliä. Tämä luonnollisesti aiheutti sen, etten jaksanut edes tätä harrastusta harrastaa, kynnet jäi ihan taka alalle. Vaikka sitä sanotaan, että harrastus olisi hyväksi vaikeina aikoina, ei miun mielen viereenkään tullut paeta maailmaa kynsien laittoon, ei ollut energiaa. Onneksi mieheni jaksoi miun kipuilut ja kiukuttelut! Ja suuri kiitos kuuluu myös ystävilleni, rakastan teitä kaikkia ihan mahottoman paljon!

Kesäkuun alusta sain sitten uuden työpaikan, joka nosti kyllä mielialaani kovasti. Tunsin päässeeni jälleen jaloilleni. Ja virtaa sekä innostusta olisi ollut kynsien laittoon, mutta kynnet olivat niin huonossa jamassa että! Ja aikahan luonnollisesti oli rajallista uuden työn vuoksi.
Koko kesä meni uudessa työpaikassa, eikä kesälomaa ollut ollenkaan. Sen verran "lomailin", että olin Qstockissa yhden viikonlopun.

Nyt sitten syksy onkin ollut melkoista hulabaloota. Mieheni möi oman asuntonsa ja muutti lähemmäs miua, joten vapaa-aika meni muuttohommissa. Niin ja pitihän miun purukalustokin käydä korjauttamassa (ilmoitusluontoinen asia :D). Sitten on ollut käynti ystäväni Heidin kanssa I Love Me messuilla (tästä voisin ehkä tehdä erillisen postauksen) ja sitten miulla oli synttärit. Ja ehkä se isoin asia mitä tässä on nyt tapahtunut on se, että mieheni halusi kihlata miut! AIM IN LÖÖÖÖÖV! Tällä hetkellä olen kantamssa omia kamojani pikku hiljaa miehen luokse. Mutta eiköhän tämä arki ala taas tasaantuun jossain vaiheessa ja mie pääsen jälleen paneutumaan kynsimaailmaan :)

Kynsillä: Picture Polish Candy pohjalla, leimat ÜberChic plate 1 -02 ja kukat on "maalattu" Picture Polishin lakoilla Nougat, Sun Flower ja Sorbet.

Mitäs siulle kuuluu? :)4 kommenttia:

 1. Nää oli NIIN ihanat kynnet <3 Niinhän se menee, et välillä rämmitään pohjamudissa ja ilman kynsiä siltä kiipeäminen on tuskaa :D Mut niin se vaan löytyy aina se valoisampi elämän vaihdekin. Onnea vielä kihlauksesta, ja nythän meillä on lyöty kynsistudio lukkoon tälle kuulle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ^_^
   Niin se vaan menee ja kaikelle on tarkoitus :) Nyt on lyöty lukkoon seuraava KynsiStudio, JEEE! Älyttömän kiva päästä pitkästä aikaan viettämään aikaa siun kans :)

   Poista
 2. Vau, onnea kihlauksesta! ^_^
  Onneksi pääsit vaihtamaan työpaikkaa ja nyt varmaan asiat alkaavat rullaamaan paremmin. :)
  Mulla vähän samoja ongelmia ajankäytön suhteen, työtahti on välillä ihan jäätävä (pitäisi nytkin tehdä työjuttuja sunnuntaina, mutta en ole vielä saanut pakotettua itseä siihen) ja ei nuo kahden talon samanaikaiset remontitkaan yhtään niitä lepohetkiä lisää. :D Jospa tämä tästä kuitenkin jossakin vaiheessa vähän helpottaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen ^_^
   Toi on kyllä tympiää kun työ vie niin paljon aikaa ja jos siulla pitää vielä vapaa-aikanakin tehdä työjuttuja :/
   Ja sit vielä remontit o.O Tsemppiä siulle ja teille! Nostan kyllä hattua teille!

   Poista

Kiitos kommentistasi!