29. helmikuuta 2012

Let's get it started!

No niin, katsotaanpa mitä tästä tulee... en ole yhtään atk-ihminen :)
Olen tosiaan vasta alkunut harrastepohjalta taiteileen kynsiä. Kesällä ostin ensimmäisen Konadin aloituspakkauksen (sis. kuvalaatta M2, 1 erikoiskynsilakka valkoinen, kynnen leimasin ja scraper) jonka kanssa taiteilin pari kuukautta enkä oikein saanut sillä kuvia onnistumaan. Sitten se oli kuukauden pari kaapin pohjalla kunnes tammikuussa kaivoin sen uudestaan esille ja aloin värkkäämään.
Ensimmäiset kynnet oli ihan perussettiä, alla yksivärinen lakka ja sen päällä jokin leimattu kuva. Helmikuun alussa löysin netistä näitä kynsiblokeja ja aloin kokeileen erilaisia kynsikoristeluja. Ja innostuin itsekkin laittamaan blogin... Tästä se lähtee!

Muutamat ekat kynnet


Tässä harjoittelin liukuvärjäystä sienellä ja pariin kynteen lisäsin kynsitarroja. Päälle lakkasin Konadin kirkkaalla päällyslakalla kerroksen.


Tässä oli myös alla liukuvärjäys. Lopuksi harjoittelin CesarShopista tilaamillani Art Club Linereillä, mustalla ja hopealla glitterillä. Ja päälle tietenkin Konadin päällyslakkaa kerros.


Siinäpä olisi parit ensimmäiset askartelut :) Laitahan kommenttia onko minulla turhia toiveita oppia koristeleen kynsiä! Ainakin kuvien laadussa on oppimista, olen vasta oppinut käyttämään kännykässä olevaa kameraa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!