24. maaliskuuta 2012

Kiukkukynnet

No niin, nyt sain sen kamerankin käteeni, vihdoin ja viimein :) Ja eilen tosiaan tuli minulle paketti MiMaxilta! Oli niin IHANA ylläri pitkän työviikon piristeeksi :) Tällaisia jutskia tuli

Elikkäs siinä on Konadin laatta M67, koristehyrrä erivärisillä strasseilla, hopeista koristeteippiä ja 10 kpl fimotankoja, perhosia. Koristeteippejä en ole vielä ikinä kokeillu :) täytyypi miettiä hieno lakkaus mihin voisin käyttää sitä ;) Ideoita otan vastaan!


Eilen illalla lakkasin kynnet hopealla ja aamulla jatkoin lakkailua... Mielessä oli aivan ihana idea mutta harmi vaan kun en saanut sitä toteutettua kynsiin, tuli aika järkyt mut laitan kuvan silti tänne... Saa kommentoida ihan vapaasti :) 

Aluksi lakkasin sen hopean päälle vaalean violetilla Rimmelin lakalla kerroksen jonka jälkeen "piirsin" violetilla Golden Rose nail ARTilla "terälehdet", jotka sitten lakkasin O.P.I.n The Color to Watch- lakalla. Sen jälkeen "piirsin" mustalla Art Clubin nail ARTilla terälehdet uudelleen ja mustat rimpsut niiden väliin. Himallekimalletta lakkasin Wild & Mild:n 71:llä ja terälehtiin kimalteet noukin Dotting Toolilla Wet'n Wildin Party of Five Glitters- lakasta (jonka ostin tänään Wild & Mildin 945 kans Seppälästä). Lopuksi Dermosilin päällyslakkaa päälle. Tässä vielä kuva lakoista (kamera hieman vääristää taas värejä...)

 
 En tiedä, luonnossa nää oli hieman kauniimmat mutta kun otti kuvia näistä, ne näyttää aika järkyiltä! Sitten tuli kiukku ja otin kaikki lakat pois :(
Tänään on muutenkin ollut jotenkin NIIIIN kiukku päivä, käytiin mieheni kanssa ulkona syömässä ja oli niin pa***t ruuat että ei tarvi toisen kerran mennä kyseiseen paikkaan! Ja selkä on vihotellut koko päivän :( ehkä syynä on 6 tunnin huono istuma-asento kynsiä värkätessä... öhöm :) Mut ehkä se vielä iloksi taas muuttuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!