2. kesäkuuta 2012

Sadepäivän kynnet

Jospa sitä nyt malttais kirjoittaakin enemmän ku pari viime postausta on ollu aika lyhyet. Tänään on tullut aamusta asti vettä, kiva olla kesälomalla :D
Laitetaanpa ne kynnet peliin ja höpötellään sitten enemmän...

 Tuli tehtyä hiukan synkemmät kynnet näin sateisena päivänä.

Pohjalla on puoleen kynteen käytetty 2 kerrosta Golden Rose matte velvet 110 ja 3 kerrosta toiseen puoleen Pretty Woman PW25. Rajaan laitoin Art Club Liner NA 17 Silver Glitteriä sekä mustan päälle sinisiä strasseja ja sinisen päälle dotting toolilla mustia pisteitä.


Tässä vielä kuva käytetyistä vermeistä.


Näillä kynsillä mennään huomiseen ja sit vaihdetaan taas "työ-kynnet". Eli lakkauksen pitää olla aika minimaalista ja hempeitä värejä :) Niillä mennäänki koko kesä, vapaapäiville voi tehdä räväkämpiä lakkauksia sitten.
Ai niin, mie lupasin laittaa sen esittelypostauksen tuosta Golden Rose lakasta, tässäpä se olisi:


GOLDEN ROSE MATTA VELVET 110

Plussana voisin sanoa värin :) ei ihan täysin pikimusta, ehkä enemmänkin tumman, tumman harmaa. Ja peittävyys hyvä, 2 kerrosta peittää hyvin, yksikin kerros voi riittää. Ja hintahan on myös plussaa, Seppälästä muutamalla eurolla :D
Miinuksena sanoisin levitettävyyden, en oikein tykkää, en tiedä johtuuko lakan sudista vai lakkaajasta :D Ja kestävyyshän on myös aika heikkoa, päivän jälkeen jo alkoi kulumaan kynsien päästä vaikka päällä oli parikin kerrosta päällyslakkaa. Mutta kaiken kaikkiaan ihan passeli lakka :)

Ja vielä yks juttu... Sain nyt paperille Pantterin tarinan, JEI! Eli vielä pitää saada otettua kuvia ja laitettua tänne se ;) Samalla taidan vaihtaa hieman blogin ulkoasuakin, let's see millasen saan värkättyä.
Oikein herkullista sunnuntaita kaikille ja lomalaiset: NAUTTIKAA LOMASTANNE! Mieki sain nauttia kaikki 4 päivää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!