16. lokakuuta 2012

SOMETHING BLUE day 2

Toisen teemapäivän aiheena on "Galaksi-kynnet". Näitä kynsiä on näkynyt jo varmaan kaikkien blogeissa, joten en ala laittaan tähän listaa mistä näitä löytyy. Tuttua kauraa jo muille mutta miulle ensimmäiset :)

Salamalla
Huomasin kun sain tehtyä nämä, että joka kynnella olisi voinut käyttää erivärejä galakseissa, mutta kun ideana on vain käyttää sinisiä lakkoja niin joka kynsi on sitten saman värinen.

Salamalla

Nämäkin on suhkoht helppo toteuttaa. Aluksi lakataan kynnet tummalla lakalla, miun piti käyttää tumminta sinistä mitä miulla on, ja päälle töpsötellään sienellä vaaleaa lakkaa jonka päälle ja sivuille töpsötellään vielä jotain värillistä lakkaa. Kynsistä saa mukavamman näköiset kun käyttää kynsiin eri värejä. Lopuksi voi kynsille laittaa vielä vaikka strasseja tms. Mie käytin lopuksi O.P.I.n Metallic 4 life-lakkaa jossa on erikokoisia glittereitä.Käytetyt lakat:
- Rimmel 400 Blue Vogue
- Golden Rose matte 10
- Wild & Mild 1 Polarbear
- Golden Rose fantastic color 181
- China Glaze Deviantly Daring
- China Glaze Liquid Crystal
- O.P.I Metallic 4 life 

Nämä kynnet oli melko vaikea kuvata :/ tai mie luulen että kamerassa on jotain vikaa ;) Tämmösillä kynsillä nyt mennään sitten toinen päivä :) Pitää joskus kokeilla tätä hommaa mustalle pohjalle ja käyttää tosiaan joka kynteen erivärejä.
Jokos sie olet testannut Galaksi-kynsiä? :D
Tomeraa tiistaita kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!