19. lokakuuta 2012

SOMETHING BLUE day 5

Viimeistä päivää viedään! Voin sanoa, että eipä tule vähään aikaan lakattua sinisellä kynsiä... Mutta mennäänpäs niihin kynsiin.

Salamalla
Vuorossa on raitakynnet. Näitäkin kynsiä tulee aina aika-ajoin muissa blogeissa vastaan. En ole aikasemmin tehnyt itse raitakynsiä :)

Salamalla
Huomasin tässä viikon aikana, että eipä se sininen väri niin "vaikea" ole käyttää, ehkä joutuu yhteensopivia  värejä miettimään hieman tarkemmin.

Salamalla
Kynnet on helppo ja nopea toteuttaa sekä tavallisilla lakoilla, että akryylimaaleilla. Ja kunhan saa käden vakaaksi, että tulee suorat viivat :D

Kuvasta jäi näköjään alus-ja päällylakka pois...
- Golden Rose fantastic color 181
- Flormar duochrome DC 07
- MNY 657
- Golden Rose nail art 126
- Art Club Silver Glitter

Enpä muuten ole ehtinyt koko viikkona paljoa höpiseen näissä postauksissa, olen tehnyt postaukset aina aamuisin ennen kouluun lähtöä ja kun miulla tahtoo olla sellainen paha tapa, että torkutan kelloa viimetippaan asti, niin sitten tulee niin kiire eikä ehdi höpiseen :) Mut ei varmaan haittaa :D
Tänään olisi illan suunnitelmissa pitää ystäväni Heidin kanssa kynsistudio :P Eli taas on luvassa hyvää seuraa, makoisaa ruokaa, lämmintä saunaa ja tietenkin kynsien laittoa, ihanaa! <3 Ja jos koulun jälkeen ehdin niin laitan tänne vielä yhdet siniset "bonus-kynnet". Tai siis jos päikkärit ei vie voittoa! Mutta nyt kohti koulun penkkiä ja sitten lomalle lompsis! Huippua viikonloppua kaikille!
P.s. Flormarin sivuilla (täällä) on menossa "Näytä kyntesi"-lakkauskilpailu! Käykäähän osallistumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!