2. marraskuuta 2012

Pika-halloween

En oikein perusta tästä (jo menneestä) Halloweenistä, en ole ikinä oikein juhlistanu sitä mitenkään tms... :/ Eli nytkin mietin pitkään teenkö olleskaan teema-aiheisia kynsiä. Kompromissinä tein sitten pikahalloweenit :P

Luonnonvalossa
Halloweeniin voi yhdistää vaikka mitä värejä, mutta mie halusin tehdä puna-oranssit kynnet :) Ja tietenkin hieman mustaa sekaan.

Luonnonvalossa
Pohjalle tein liukkarin (lyhenne liukuvärjäyksestä...) oranssilla ja punaisella, jonka päälle lätkin kynsitarroja, hämähäkit ja pienet seitit. Lisäksi tuikkasin sinne tänne punaisia strasseja. Nimettömissä on pohjalla kaksi kerrosta MO:n Orangeadea ja päällä La Femmen Black-cracklelakkaa ja peukkujen seitit on leimattu DRK-A laatasta.

Käytetyt lakat
- Hot Looks 6 Juicy
- Models Own Orangeade
- China Glaze Ruby Pumps
- La Femme crackle Black
(- leimailut Konadin mustalla leimauslakalla)

Tänään on ollut ihan huippu perjantai! Maltoin eilen mennä ajoissa nukkumaan ja aamulla heräsinkin ihmeen pirteenä :D Sit koulussa ei väsyttänyt yhtään ja hypärillä hain paketin ystävältäni Heidiltä, joo-o olimme taas laittaneet tilausta maailmalle... Lukujärjestyksen mukaan meillä olisi ollut klo.16.00 asti koulua, mutta pääsimmekin jo klo.13.30 :D Tosin saimme sitten tehtävän mukaan kotiin joka pitää olla maanantaina valmis... Siihen pakettiin palatakseni ;)

Tilasimme 6 kpl:n paketin öljykyniä puoleksi, takana näkyy paketti uusia Dotting Tooleja, miulla ei ollut ennestään kuin yksi ja halusin lisää erikokoisia, kiekollinen hopeita strasseja sekä 10 eriväristä koristeteippiä.

Ja aah! Uusia lakkoja :P Vasemmasta reunasta lähtien; Top Coat, White Cap, Luxe and Lush, Papaya Punch ja Flying Dragon. Vaikee arvata miten miun loppu koulupäivä meni :P 

Ja sitten, kun pääsin kotiin niin postilaatikossa oli lappu jolla sain hakea postista paketin. Osallistuin joku aika sitten BBE:n "Näytä kyntesi"-kilpailuun näillä kynsillä ja voitin sieltä palkinnon :) 

Palkinto sisälsi 4 kynislakkaa (erillinen esittely), vartalovoiteen, aurinkopuuterin, eyelinerin, ripsivärin ja huulikiillon. En ole vielä ehtinyt testamaan tuotteita, mutta tuo vartalovoide kuulostaa hyvälle: "Flormar Shimmering Body Lotion on ihanasti hehkuva ja kimaltava voide vartalollesi, joka hoitaa sekä kosteuttaa ihoa." (teksti lainattu Flormarin sivuilta). 


Paketissa tulleet lakat: magneettilakka väriltään hmmm... putelissa se näyttää hopeiselta, mutta swatchissa se näyttää jänskän vihreeltä :O Miracle-sarjan U01, musta graffitilakka ja Neon colors N005. Kävi hyvä tuuri, kun miulla ei ollut mitään näistä lakoista entuudestaan :)


Tulipas tästä aika kuva painotteinen postaus. Nyt häätyy alkaa tekeen se koulutehtävä, muuten se jää sunnuntai-iltaan ja silloin voi olla muutakin hommaa... :D Hurrrjaa halloween-viikonloppua kaikille!
2 kommenttia:

  1. Kiitos yllätyksestä, eilen saapui tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollas hyvä :) Toivottavasti se piristi edes hieman päivää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!