19. marraskuuta 2012

RuskisRanskis

Olipas vauhdikas viikonloppu :P Perjantaina oli pikkujoulut ja lauantaina ystiksen pippalot... Huhhuhh...
Tein pikkujouluihin kynnet, mutta en sitten saanut kuvattua niitä. Ja lauantaina en enään kehdannut ottaa niistä kuvia, kun ne sai hieman osumaa pikkujouluissa...
Tänään miulla alkoi viimeinen työssäoppiminen, joka tarkoittaa sitä, että en voi nyt neljään viikkoon pitää koristeellisia kynsiä :( Viikonlopuiksi voin kummiskin laittaa :) Eli postaustahti ei ainakaan lisäänny nyt. Mut laitan tähän viimeviikon nopsat kynnet.

Luonnonvalossa
Nämä on ihan perus ranskikset, vinoon tippiin käytin kuvassa olevaa Flormarin DuoChrome DC03:sta. Rajat vetäisin ihan vapaalla kädellä. Lisäksi lisäsin rajaan ruskeita ja vaaleanpunaisia hex-glittereitä. Simppeli toteuttaa :)

Käytetyt vermeet.
Sain tänään ystävältäni puhelun, että tilaamamme kynsiviuhkat ovat vihdoin ja viimein saapuneet meren takaa :D Matkaan meni mukavat kuusi viikkoa... Onneksi tuli nyt niin saa edes niitä lakkailla kun kynsiä ei voi :)
Nyt tosiaan alkoi viimeinen puristus koulumaailmassa ja jouluna pitäisi saada paperit kauniiseen käteen, jei! Ja nyt miulle vielä soitettiin parin viikon keikalle haluamaani työpaikkaan valmistumisen jälkeen, eli tällä viikolla taidan käydä sanomassa itseni irti vanhasta työpaikasta ;) Elämme jännittäviä aikoja :P
Fantsua alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!