8. tammikuuta 2013

PyNmpyrää

Niin se olisi vuoden toinen viikko pärähtänyt käyntiin :) Ja sain jopa vaihdettua bannerinkin uuteen ja vielä päivitettyä "Kynsilakat"-sivun, jee! :P
Uusi vuosi lähtee käyntiin yksinkertaisilla ja helpoilla kynsillä...

Luonnonvalossa
Pohjalla on kaksi kerrosta Color Clubin Antiquated:a ja päällä dotting toolilla tehtyjä pynmpyröitä. Simppelit kynnet :)

Salamalla
Onpas aika hassun muotoinen toi etusormi :D Huomaa että on talvi kun kädet kuivaa niin maan hirveen paljon :( Siitäpä tulikin mieleen että ostin tänään uuden käsirasvan yöpöydälle, Vaselinen Healthy Hands + Stronger Nails :) Purnukka lupaa 50% vahvemmat kynnet, katsotaan miten käy ;)

Käytetyt lakat:
- Color Club Antiquated
- Color Club Peppermint Twist
- GinaTricot Chocolate
- Miss Selene 212
- Miss Selene 236

Ja loppuun vielä muutama uusi kynsilakka ;) Nämä on tilattu Ebaysta ja tilaus tehtiin joskus joulukuun alussa.

Romantique collection '09
Lakat vasemmalta: Emotion, Delight, Poetic, Magical ja Passion. 

Romantique collection '09
Lakat vasemmalta: Harmony, Adore, Cherish ja Devotion.

Kokoelmasta miulta puuttuu seuraavat kolme lakkaa; Awaken, Admire ja Joy. Jos jollakulla on ylimääräisenä joitakin nuista lakoista ja haluaa lahjoittaa/myydä ne miulle niin laita ihmeessä sähköpostia :P

Postissa on tulossa vielä pari pakettia joiden pitäisi saapua tällä viikolla (hyvällä tuurilla jo huomenna), jee! Ja on tulossa muutakin kuin lakkoja ;) Niistä enemmän sitten kun saapuvat!

Nyt kerään kimpsut ja kampsut (lue: tyhjennän ruokapöydän lakoista, swatcheista, strasseista, glittereistä ja tarroista) ja lähden köllötiköö! Hullun hauskaa vuoden toista viikkoa kaikille!

P.s. Kurkatkaapa Myytävänä - sivulle, jos siellä olisi jokin lakka tms. jolle olisit halukas antamaan uuden kodin :)


10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!