26. helmikuuta 2013

Kynsistudio part.8

Niin se taas viikonloppu meni että hurahti. Kerroin jo edellisessä postauksessa, että suunnitelmissa oli shoppailupäivä ja illalla kynsistudio :) Tästä taitaa tulla taas kilometripostaus... :D

Lauantaina lähdimme kympin aikoihin kaupungille shoppaileen ja illaksi oli suunnitteilla kynsistudio. Olimme varmaan seitsemän tuntia liikenteessä eikä löydetty juuri mitään kynsilakkoja. Stockmannilla ihmettelimme O.P.I.n telinettä/hyllyä ja sitä miksi henkilökunta ei oikein pidä siitä huolta. Mm. monta tyhjää paikkaa telineessä, ei oikein mitään "säväyttäviä" värejä jotka vangitsisi katseen ja houkuttelisi tarkemmin katsomaan lakkoja ja muutenkin todella tylsän näköinen. BOORING!
Mutta mitä mie sitten löysin? Kolme paitaa, meikkejä, hiushärpäkkeitä, Makuunista illaksi kunnon säkki karkkia sekä Heidin miehelle synttärilahjan joka muuten oli aivan huippu! Se oli sellanen "vesipyssy" -sammakko ja kun sillä ampuu niin sen suusta tulee saippuakuplia, sen silmät välkkyy ja se KURNUTTAA! :D Pikkasenko me naurettiin sille! Ja varsinkin kun myyjä laittoi sitä pakettiin ja samalla kertoi kuinka oli kesällä ostanut pojallensa samanlaisen 4 -vuotis lahjaksi mihin Heidi tokaisi että joo, tämä tulee 34 -vuotiaalle pojalle :DD
Kävimme myös Intialaisessa syömässä Kanakormaa ja voi jehna että se on hyvää! Namskis! Kotiin päästyämme Heidi teki iltapalaksi meille fetasalaattia ja patonkia. Kun ne saatiin tuhottua aloimme värkkäämään kynsilakoilla. Heidillä oli tikutus-projekti kesken ja aloimme sitten tikuttamaan hänen lakat. Vastaani tuli eräs lakka joka oli pakko saada kokeilla kynsille...


Kyseessä on toi mustavalkoinen glitterlakka. Heidi voitti sen loppuvuodesta Jos edes kynnet -blogista. Lakan nimi on Piano by Papu.


Tää on aivan ihana lakka! Ja vielä kaunis putelikin! Yritin kovastikin "hukata" tän lakan (omaan pakkiin), mutta en saanut harhautettua Heidiä ;D
Kynsiin laitoin vain kerroksen tätä, pikkasen sai kalastella glittereitä pullosta, mutta ei läheskään niin paljoa kuin joistakin esim. Color Clubin glitterlakoista.


Piano by Papu -lakan alla on kerros Dependiä, kerron siitä enemmän postauksen lopussa. Pitkästä aikaan on muuten kuva missä näkyy molemmat käteni :) En osaa vielä käyttää kameraani siten, että osaisin ohjelmoida sen itselaukaisuun... Onkohan toi edes oikea sana :DD

Käytetyt lakat
- Depend nro. 222
- Piano by Papu

Iltahan siinä sitten meni tikuttaessa lakkoja :P Ja maltoimme jopa mennä suht aikasin nukkumaankin. Illalla Heidi ei ehtinyt lakata kynsiään, kokeili vain eri leimailuja joten hänellä lakkaukset jäi aamuun. 
Aamulla heräsimme aikaisin, Heidi oli herännyt jo ennen sian pieremää... Syökästiin aamupala ja aloimme tutkaileen internetin ihmeellisen maailman tarjoamia kynsilakkoja... Tilaustakin piti laittaa menemään... ;) Siinä samalla sitten Heidikin sai laitettua itsellensä kynnet.


Näistä tuli kyllä upeat kynnet! Ja jotenkin kummasti toi ruskea väri edelleenkin miellyttää silmääni ;) Juuri kun aloimme kuvaamaan kynsiä, taivaalle putkahti kevät aurinko :P Ihanaa kun se on alkanut paistamaan päivisin! Auringossa nämä kynnet pääsi kyllä oikeuksiinsa, harmi kun emme saaneet sitä  ikuistettua kunnolla kameralle :/

Käytetyt lakat
- China Glaze Kalahari Kiss
- China Glaze I'm Not Lion
- Konad musta leimauslakka
- Konad m51 leimauslaatta
(kuva rajattu punaisella)

Sitten muihin juttuihin. Voitin (muistaakseni) Tammikuun alussa arvonnan  Funny Articles -blogissa ja palkintoon kuului 20€ lahjakortti CosMerya -nettikauppaan. Vihdoin ja viimein sain tehtyä tilauksen sinne ja nyt (vihdoin ja viimein) saan esiteltyä teille sen :)


En ole ehtinyt vielä kunnolla testailemaan näitä. Muutamaa tuotetta olen kokeillut pari kertaa. Ensimmäinen tuote on käsivoide ja niiden parin kerran perusteella voisin sanoa, että miellyttävän tuntoinen käsillä, "kevyt", imeytyy hyvin eikä jätä mitään tahmaisuutta käsiin. Lisäksi voiteessa on pienen pieni tuoksu. Toinen tuote on huulirasva, tykkäsin puikon muodosta (aina kun otan käyttöön uuden huulirasvan, teen senkin pään samanlaiseksi "huulipunapääksi") sekä koostumuksesta. Tässä myös on pienen pieni tuoksu. Ja viimeinen tuote jota olen testannut on Dependin lakka nro.222.


 Tykkään kovasti lakan väristä. Lakka on helppo levittää, peittää jopa yhdellä kerroksella! Voi siis toimia myös leimailuissa. Kuivuminenkin on suht nopeaa... Ainut mistä annan miinusta, ja tää koskee yleensäkin Dependejä, on pullon koko. Halluisin, että olis isompi puteli. Ja hinta, noh... se nyt on vähän niin ja näin... Mutta ihana lakka tää on :)

Tänään mie olen kuvannut käsien ja kynsien hoitorasvoja ym... hoitotuotteita ja ajattelin tehdä niistä huomenna teille postauksen. Jotakin erilaista mitä täällä yleensä näkee :)
Nyt rauhallista alkuviikkoa kaikille ja olkaahan reippaina :P


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!