1. helmikuuta 2013

Ranskalainen Kalanruoto

Että minulla on hauskaa (viitaten otsikkoon) :D No joo, rauhoitutaanpas nyt vähän... Sehän alkoi tänään se "Helmikuun ostolakko". Niimpä niin, heti aamulla kun sain koneen auki lähti tilaus Ihanat Kynnet -verkkokauppaan... Siellä on nimittäin China Glazet (ja muutkin) jopa -70% alennuksessa :P Mie kattelin sivuja jo viime yönä ja tein ostoskorinkin valmiiksi. Ajattelin sitten odottaa aamuun ja katsoa MiMaxin ja CesarsShopin tarjoukset. ONNEKSI ei sytyttänyt niiden tarjoukset, huoh! :D
Palatkaamme takaisin kynsiin. Kattelin tässä yksi ilta vanhoja lakkauksiani kun eteeni tuli nämä kynnet. Sain heti vision, haluan taas tehdä kalanruotoa, mutta en halunnut sitä koko kynteen. Tällaiset sitten tuli.
Tää on kyllä ihan kummallista tää miun viehätys ruskean eri sävyihin, koko ajan kuolaan vaan eri ruskeita :P Vaikea varmaan arvata minkä värisiä lakkojakin tilasin aamulla :DLakoiksi tosiaan valitsin ruskeita värejä mm. China Glazen "Romantique" -sarjasta. Lakkoja valkatessa hokasin, että eihän miulla ole edes montaa ruskeaa! Onneksi tilanne on korjattavissa ;)
Näissä kynsissä viihdyin kolme päivää ja se on pitkä aika miulle! Yleensä miulla vaihtuu lähes joka päivä lakkaukset, paitsi viikonloppuisin ei jostain kumman syystä tule lakkailtua niin paljoa kynsiä... ;)

Käytetyt lakat

- Wet'n Wild Milk
- China Glaze Magical
- China Glaze Delight
- GinaTricot Chocolate

Enään miulta ei puuttuisi tuosta China Glaze Romantique -kokoelmasta kuin kolme lakkaa, Awaken, Admire ja Joy. Eli jos joku halluu miut yllättää pienellä yllätyslahjalla niin winkwink ;D
En muuten ole VIELÄKÄÄN kokeillut leimaamista näillä vaikka hommasin nämä juuri sitä varten... Tänään kyllä tein kynnet leimaamalla mutta ne meni niin päin sitä, että ne oli pakko poistaa, en ottanut niistä edes kuvaa.

Tähän loppuun olisin laittanut vielä pari kuvaa uusista ostoksista, mutta tähän miun koneelle on ilmeisesti jostain liukerrellut virus ja miun piti äsken kesken postauksen luoda uusi käyttäjä, käyttää kone kii jne... että saan tehtyä tämän postauksen loppuun niin en nyt saa niitä kuvia laitettua tähän. Voi RÄKÄOSSI! Mie ku en ole mikkää tietsikkainsinööri >:( Nyt kiukututtaa! Toivottavasti saisin nyt jonkun kaverin nollaamaan tämän miun koneen ja antaan lähöt tuollasille viruksille!
Kaikesta huolimatta mukavaa viikonloppua kaikille! Mie alan nyt kamppaileen tän koneen kanssa...


6 kommenttia:

 1. Hauska idea tehdä toi kalanruoto vaan osalle kynttä! hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hieman meinas käsi täristä kun teki nuin ohkasia ruotoja, varsinkin vasen käsi ei meinannut totella... Mut eihän se ole niin nöpönuukaa :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet!!<3 ja kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tervetuloa mukaan! Kävin myös tutustuun siun blogiin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)
   Mie aloin ettiin, että mihinkä postaukseen sie nyt kommentoitkaan ja tänne helmikuulle asti piti plärätä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!