20. maaliskuuta 2013

Uusia ja vanhoja tuulia

Voi että on ihanaa kun kevätaurinko on alkanut paistamaan päivisin ja vieläpä lämmittämäänkin! Mielikin on kummasti piristynyt :)
Niimpä mie halusin hieman päivittää blogini ulkoasuakin. Halluisin nyt teiltä ihanaiset lukijat kommenttia missä asioissa voisin vielä tehdä muutoksia :)

Miulla on taas päässyt kertymään postaamattomia kynsiä aika paljon, en kumminkaan viitsi laittaa kaikkia kuvia samaan postaukseen joten aloittakaamme vanhemmista kuvista.


Nämä(kin) kynnet on Helmikuun alusta. Käytin näissä koristeteippiä apuna. Alle lakkasin värilakan ja niiden päälle leikkelin koristeteipistä palasia jotka sitten (käsi täristen) asettelin haluamaani kohtaan ja päälle toinen värilakka.


Pikkusormi meni pilalle kun päälle lakkaamani lakka ehti kuivua liikaa ennen kuin poistin teipit. Eli kannattaa tehdä sormi kerrallaan :) Mie tykkään käyttää koristeteippiejä kynsillä, mutta yksi juttu niissä on mikä miua suutututtaa... Nimittäin se, että jos laitan lakattujen kynsien päälle koristeeksi koristeteippiä niin miulla alkaa ne lähteen irti melkein heti vaikka laittasin kuinka monta kerrosta päällyslakkaa niihin. Ensin lähtee sellainen kirkas slice (päällyslakka?) ja sen jälkeen ne alkaa irtoilemaan. Todella ärsyttävää!


No lopetetaanpa se valitus nyt :) Tykkäsin näistä kynsistä ja mielestäni tämä on helppo ja nopea koristelutekniikka. Lakkojen väriä vaihtamalla saa heti ihan erinäköiset kynnet :) Laitoin näihin vielä päälle matta-päällyslakan.

Käytetyt lakat:
- Color Club Foil Me Once (alla)
- China Glaze Stone Cold (päällä)
- Essence soft touch top coat (matta)
- Koristeteippi

Loppuun haluan vielä muistuttaa teitä lakkauskilpailun voittajan äänestyksestä! Aikaa on vielä pari päivää eli 22.3.2013 klo.20.00 asti. Ohjeet löydät edellisestä postauksesta, täältä ja myös klikkaamalla kuvaa oikealla yläreunassa. Äänestäjien keskenhän arvotaan myös pienempi palkinto! ;)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!