3. huhtikuuta 2013

Inspis katoaa...

Se tunne... Se tunne kun siulla on vapaa päivä ja olet ajatellut pyhittää sen kynsien laittoon. Fiilis on hyvä ja mielessä uudet lakkaukset. Kun sitten saat levitettyä kaikki tarvittavat kynsilakat ja muut vermeet pitkin keittiönpöytää, lakattua kynnet koristeluja varten, se inspis katoaa! Se vaan katoaa sanomatta sanaakaan! Voi *rumasanarumasanarumasana*!!
Näin kävi miulle.


Ideana miulla oli leimata näihin ihanat kuviot mustalla lakalla ja hieman laittaa blingblingiä. Toisin sitten kävi...


Inspis ois voinu varoittaa jo heti aamusta, että on tekemässä katoamistemppua. Siis kyllä mie tajuan ja tiiänkin, että se inspis katoaa kesken koulujuttujen tai töissä, mutta miten se voi kadota kesken kynsien laiton?! Kysynpähän vaan! Voi ärripurri!
Lopputuloksena siis vain eriväriset kynnet joissa nimettömissä tehosteina hieman blingblingiä. On se hienoo...

Käytetyt lakat:
- Color Club Antiquated
- Color Club Foil Me Once
- Essence Disco Disco

Ehkä tästä toivutaan vielä... Sattuuko tällaista muille koskaan? Onko mitään vippaskonstia millä sen sais takaisin? Kertokaa miulle :P

Seuraavaksi tulee muutama uusi lakka. Olen tilannut nämä netistä jo maaliskuun alussa, mutta nyt vasta saan aikaiseksi julkaista nämä. Otetaan ensimmäinen pari uunista ulos...

Vas: Inm Out The Door ja O.P.I Uh-oh Roll Down the Window

INM: Olen käyttänyt tähän asti China Glazen pikakuivattajaa josta olen tykännyt kovasti. Nyt se kuiteski pääsi jälleen loppumaan ja ajattelin kokeilla tätä INM:ää. Odotukset olivat melko korkealla, olen nimittäin lukenut eri blogeista tästä ja kovasti ovat kehuneet. Eka kokeilukerta meinasi tuottaa pettymyksen, ei kuivunut niin nopeaa kuin olin kuvitellut. Mutta nyt olen ollut tyytyväinen tähän, kuivuvuus ok, antaa ihanan kiillon, helppo levittää ja mielestäni tämä ei tuoksu/haise juuri lainkaan. Tai sitten olen niin höyryissä kun laitan tätä :) Pullon riittoisuudesta en osaa vielä sanoa mitään. 
Kun tämä loppuu, en tiiä kumman hommaan seuraavaksi, tämän vaiko China Glazen.

O.P.I: Jotenkin miun kamera temppuilee miulle kun koitan ottaa swatch -kuvia, tässäkin kaikki näyttää ihan eri väriseltä... Pullo-kuva on liian vaalea, ehkä toi salamalla otettu kuva on lähinnä oikeaa väriä.
No mutta asiaan. En muista olenko täällä kertonut metsästäväni "sitä oikeaa" armyn vihreetä. No anyway, olen varmaankin puolisen vuotta etsinyt ja nyt sen löysin! Tää on mielestäni juuri oikean värinen army-kynsiin, i'm sooo häpii! :P Vielä kun saisi aikaiseksi nyt tehdä ne :P
Tämä lakka kuuluu "Touring America" kokoelmaan (2011) ja ihan perus O.P.I laatua. Ei varmaan tarvi kertoa enempää :)

Vas: Keep Calm, Paint On ja Fancy Pants

Nämä China Glazen lakat kuuluvat kokoelmaan "Avant Garden". Alkuun luulin, että nämä ovat creme-lakkoja mutta kun aloin näitä swatchaamaan yllätyin, että näistä löytyy myös pientä tai hienoa (miten vaan) shimmeriä seasta. 
Kolme kerrosta tarvittiin riittävän peittävään lopputulokseen, levittyvyys tuotti hieman pettymyksen. Varsinkin toi KCPO, tuntui että en saa millään tasaista jälkeä. Lopuksi se kumminkin tasottui :) Fancy Pants oli hieman helpompi levittää. Miulle on matkalla kolmaskin lakka tästä kokoelmasta, siitä joskus enemmän :P

Vas: Admire ja Awaken

Nämä lakat on China Glazen "Romatique" kokoelmasta. Olen saanut lähestulkoon hommattua nyt kaikki kokoelmaan kuuluvat lakat, ainoa joka puuttuu on Joy. Eli jos satutte luopumaan omastanne tai löydätte sen jostain sopivaan hintaan niin vinkatkaa miulle! ;)
Alun perin aloin hommaamaan näitä leimauksiin, ovat kuulemma todella hyviä siinä. En vain itse ole paljoakaan saanut aikaiseksi leimata näillä... Mutta tykkään näistä kyllä ihan ilman leimailujakin :) Perus China Glaze meininkiä, ihan jees levittyvyydeltään ja kuivaa suht nopeesti.

Nyt se olisi sitten Pääsiäinenkin taputeltu ja ihana arki koittaa :) Onneks miekin sain taltutettua RäkäOssiViruksen ja pääsin takaisin sorvin ääreen.

Aurinkoista viikkoa kaikille! Ja kertokaa sille inspikselle jos näätte sitä, että ei sitä noin vain voi kadota! :P

8 kommenttia:

 1. Iihania lakkoja ja nätit kynnet!

  VastaaPoista
 2. Juu täällä on kans ispis kadoksissa ja aika myös! Illalla sain lakat kynsille ja aamulla ne olikin ihan rullaalla:o/ no vetasin sitten glitteriä päälle, niin kurtut peittyi ja tänään oli aikomus uusia lakat, mut tässä mä istun koneella ja aika vaan juoksee joten voipi olla, et näillä kurttusilla glitterpläjäyksillä mennään huomiseen:oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että muillakin on ongelmia inspiksen kanssa! :P
   Olitko yöllä ottanut matsia kun oli lakat aamulla rullalla? :DD
   Onneks on glitter-lakat keksitty, miulla on toi Essence sellanen "pelastaja-lakka", jos lakkaukset ei onnistu tai ne kaipaavat vielä jotain niin se on tää mikä pelastaa :)

   Poista
 3. Niin, ja voipi olla, et sulla on kohta neljäskin Avant Garden :oP

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!