11. elokuuta 2013

Ihan unohtuneet

Hokasinpa yhtenä kauniina (no en nyt muista oliko se niinkään kaunis...) päivänä kynsilakkapakkiani penkoessani, että mie olen tyystin unohtanut "Tuliaislakat"! Damnet minnuu!
Niinpä otin lakat pöydälle jotta lakkailen niillä nyt kynsiä :) Nyt pitää heti selitellä hieman näitä kynsiä... (Mie oon hyvä siinä) ;)
Eli miullahan oli (mukamas) kauhee kiire jonnekkin ja piti saada nopeasti kauniit kynnet. No mitäs sieltä sitten tarttuikaan räpylään...


Ei, se ei ole L'orealin Confetti lakka vaikka nopealla vilkaisulla voisi luulla vaan se on PIANO BY PAPU (Jos edes kynnet -blogi). Ystäväni Heidi siis voitti kyseisen lakan ja jotenkin se vain "päätyi" miun lakkapakkiini :P
Tätä lakkaa voisin melkein kutsua yhdeksi turvalakakseni :) Toimii aina! Ja miusta tää on nätimpi kuin Confetti :)
Vanhempi postaus jossa käytetty kyseistä lakkaa löytyy tästä.


Turvalakan alla on kahta eri violettia tuliaislakoista. Postaus kaikista tuliaisista löytyy tästä ja swatch:t löytyy täältä.


Mie aloin tässä miettimään, että jokos tämä "Confetti" -villitys on mennyt jo muodista? Mie en ehkä ihan vielä sanoisi niin :) Mitäs mieltä te ihanaiset lukijat olette? Onko vielä IN vai joko on OUT?

Käytetyt lakat:
- Essence Oh My Glitter! 133
- Essence Hello Marshmallow! 149
- Piano by Papu

Tulipa tässä mieleen, että miunhan täytyy tehdä uusi tuliais-lista Heidille kun hän lähtee ensi viikolla taas(!!) reissuun :P Ja ylärajaksi sanoi VAAN 30 lakkaa :D

38 min. myöhemmin: Nyt olis listaa tehtynä, en pyydä kuin 20 lakkaa :P Ja muutaman muun... 
Josta tulikin mieleen, että olen nyt alkanut kokoamaan arvontaan palkintoa! Ideoita ja ehdotuksia otan vielä vastaan mitä haluaisitte nähdä palkinnossa! :)
Arvonta käynnistyy heti kun saamme joukkoomme 100 lukijaa Google käyttäjäraadin kautta :)

Mikäs teillä on se lakka mihin turvaudutte kun mikään ei onnistu, on kiire tai mikä vain toimii aina?

6 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo "Confetti" -villitys tuntuu vielä villitsevän texturejen ohella:o) Mä en vielä tähän päivään mennessä kuitenkaan ole osannut muodostaa selkeää mielipidettä pidänkö vaiko en :oD Mutta kyllä nää kynnet ihan nätit on. Onneksi tuliais lakkoja kertyikin sitten vaan tuo 20 ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun onni ettet osaa sanoa pidätkö vai et ;D
   Mukavaa matkaa ihanainen! <3

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :3 Oivoi haluaisin Zoyan Pixie Dust lakkoja, mutta kukaan mun tutuista ei ikinä matkusta mihinkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! :)
   Mie voin ilmoitella jos jostain tulee noita Zoyan lakkoja vastaan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!