14. marraskuuta 2013

Mitä mie teen?

Miulla on varmaan kuukauden päivät ollut tarkoitus julkaista nämä kynnet. Kynnet itsessään vaan on niin mitäänsanomattomat, että niistä ei ole kyllä mitään kerrottavaa. Niimpä olen miettinyt sitten muuta juttua kynsien esittelypostauksen kylkeen. Vaan nyt miulla on ollut jotenkin "Päässä liikkuu EI MITÄÄN" -kausi menossa jo toista viikkoa. Tai ehkä se on ollut koko elämäni ajan päällä... ;D

Joten en tänäänkään keksi mitään mielenkiintoista saati hauskaa kerrottavaa tähän kylkeen, niin ajattelin kirjoittaa mitä mie teen samalla kun lakkaan kynsiäni.


Kun aloitan lakkaoperaation käyn ekaksi facebookin ryhmät "Kynsikoristekirppis", "Kynsikoristelut" ja "Merkkilakkakirppis" läpi. Tämä tapahtuu usein vanhojen lakkojen poiston yhteydessä.

Tämän jälkeen joskus laitan tässä välissä tiskit likoamaan ja alan viilaamaan kynsiä. Samalla kun hinkkaan hulluna viilalla (no en nyt sentään hulluna... paitsi tänään kun piti lyhentää huomattavasti ylipitkiksi päässeitä kynsiä loppuun käytetyllä lasiviilalla) alan käymään seuraamiani kynsiblogeja läpi. Ja yritän kommentoida niitä parhaani mukaan :)


Kun kynnet on saatu viilattua, (tiskaan tässä välin astiat jos ne on likoamassa) pesen kädet saippualla ja kynsiharjalla. Sitten rasvaan kädet.
Seuraavaksi laitan alulakan ja samalla kun odotan, että se kuivaa, lueskelen lisää kynsiblogeja. Niiden lukeminen vie muuten yllättävän paljon aikaa :) Varsinkin jos törmäät johonkin uuteen lakkaan jota sitten alat metsästämään nettikaupoista ;D

Kun blogit on käyty läpi ja alulakka kuivunut, alan lakkaamaan kynnet. Riippuen koristeluista ja käytetyistä vermeistä, alan samalla kirjottamaan uutta postausta tänne. Tällä hetkellä odotan, että kynnet kuivuu ja kynnet ovat valmiit.

Vas: Gina Tricot Silver, Gina Tricot Black ja OPI Pussy Galore
Kun kynnet ovat valmiit, puhdistan ylimenneet lakat, rasvaan tarvittaessa kynsinauhat ja nappaan kameran käteeni. Tällä hetkellä käyn vielä ulkona kuvaamassa kynnet ja lakat. Juuri äsken kuvasin kauniissa auringonpaisteessa. Saapa nähdä missä sitten kuvaan kynnet kun alkaa ulkona olemaan lähes koko ajan pimeä o_O

Kun kuvat on saatu otettua, siirrän ne koneelle ja alan muokata niitä. Tämä operaatio onkin sitten aivan toinen tarina :D

Nyt kun lueskelen ja esikatselen tätä postausta niin huomaan, että miun olisi kannattanut vielä odottaa sitä kunnon juttuideaa :D Meinaan tästä tuli aika tylsä postaus :DD No aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta ;)

Niinpä pyydänkin teiltä ideoita ja toiveita aiheista joista haluaisitte miun kirjoittavan, kun kynsistä ei itsessään ole mitään kerrottavaa :)

10 kommenttia:

 1. Oh, tuo nimetön! Ihana kuvio :)
  Minusta tämä postaus oli ainakin ihan jännä lukea, en kyllä millään keksi mitään aihetta tuleviin postuksiin.. Mutta käyn ehdottomasti heittämässä kommenttia tänne mikäli tulee mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :)
   Huikkaahan jos tulee ideoita mieleen! :)

   Poista
 2. Mä en tiedä miksi, mutta katsoin aluksi että tuo Pussy Galore olisikin ollut samettijauhetta! :D Söpöt kynnet, toi nimetön on kyllä hirmu kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna :)
   Nyt kun mainitsit asiasta niin se muuten näyttääkin :D

   Poista
 3. Kaunis blogi ja mahtavat kynnet! :)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Minusta tämä oli oikein mielenkiintoinen postaus!

  Niin ja todella upeat kynnet ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!