25. tammikuuta 2014

Pepe's Purple Passion

Tähän väliin pikainen postaus alkuviikosta tehdyistä kynsistä. Kun poistelin mysteerilakkaa jo toistamiseen kynsiltä, mieleeni tuli eräs lakka jonka olen ostanut myöskin varmaan yli vuosi sitten. Ja jostain kumman syystä en ole sitä käyttänyt o_O
No joo, ehkä miulla pitäisi ottaa käyttöön "testaamattomat lakat" boxi...


Ja heti pitää mainita, että kuvat on otettu samana päivänä kun lakkasin, pikakuivattaja vaan kutisti lakat! Ja tämä selitys on tosi! :D
Mutta palatkaamme tähän lakkaan. Kyseessä on OPIn Pepe's Purple Passion. Miua hämää kovastikin tämän lakan nimi, miusta nimi viittaa johonkin violetin väriseen lakkaan, mutta enemmänkin tämä näyttää tummanviininpunaiselta.
No kumminkin, lakka kuuluu The Muppets kokoelmaan (holiday 2011). Väri on siis, no okei ehkä violettiin taittava, tummanpunainen lakka jossa on mukana punaista shimmeriä. Koostumus on hyvä vaikka mie sainkin taistella tätä lakkaa pois kynsinauhoilta. En tiedä oliko kynsinauhoille valuminen lakan vai lakkaajan syy. Mutta kaksi kerrosta riitti hyään peittävyyteen.


Tietenkään miulla ei ollut koristeluideoita kun aloitin lakkaamisen joten jotain piti keksiä nopeasti. Ei muuta kuin siirtokuvat kehiin ja kynsille. Ja lopuksi vielä strassit joka kynnelle ja menoksi. Jälleen mentiin sieltä mistä aita on matalin :D Mutta kyllä mie jaksoin muutaman päivän katella näitä kynsiä :D Ja ei tämä lakka ollutkaan "niin paha" kuin olin ajatellut.


Eipä miulla oikeen ole muuta sanottavaa näistä kynsistä. Tai lakasta. Paitsi joo! Sain ihmeen paljon taistella noiden siirtokuvien kanssa! Ne ei meinannut millään lähteä irti alustasta vaikka kuinka kauan liotin niitä vedessä. Ja meinas kyllä lähtee järki! Kun sen sai vihdoin irti niin ne tahtoi taittua/mennä rullalle ja sitten niitä sai aukoa hampaat irvessä. Enpä muista milloin viimeksi siirtokuvat olisivat vastustaneet näin. Ja kynsille ne tarttui juuri siihen kohtaan mihin sattuivat osumaan (vaikka kynsi oli märkä). Ei jatkoon.

OPI Pepe's Purple Passion ja strassit
(Siirtokuvat puuttuvat kuvasta)
Tänään onkin tiedossa hurjan mukava päivä! Ensin miulla on treffit (taas ;D) ja sen jälkeen meillä on Pohjois-Pohjanmaan kynsimiitti 3! JEE! Meillä oli kynsille teemana "Punainen". Aikas paljon tuotti teema meille harmaita hiuksia :D Innolla odotan minkälaisia kynsiä kynsihöperöt on tällä kertaa saaneet aikaan :) Ja ehkä parempi etten puhu vielä mitään miun punaisista kynsistä... Seuraava postaus onkin sitten miittipostaus :)

Lakkahuuruista viikonloppua kaikille!

*****


*****

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja pidä hauskaa treffeillä ja miitissä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku :)
   Päivä oli kyllä mitä mahtavin :)

   Poista
 2. Oi ihanat kynnet ja toi lakka on kyllä todella nätti :o :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!