4. helmikuuta 2014

Kokeilua...

No joo, ei ole tänäänkään yhtään sen parempi kynsipäivä kuin eilen tai toissapäivä... Mutta sain eilen idean mieleeni joka oli pakko tänään yrittää toteuttaa. En tiedä onko tätä jo joku joskus jossain kokeillut, mutta mie en ainakaan muista törmänneeni tähän.
Ja ennen kuin paljastan idean niin miun pitää varoittaa teitä kuvista. Ne ei todellakaan ole parhaimmasta päästä, en ehtinyt siistä kynsinauhoja ja lakan reunoja ennen kuin räpsin kuvat. Oli niin kiire saada kuvat teille tänne :D Ja en löytänyt kunnon kuvakulmaa, että idea näkyisi paremmin, mutta toivotaan asian tulevan kuitenkin ilmi :) Oletteko valmiita? ;)


Kyseessä on mustaa mattaa johon on tehty kirkkaalla lakalla palluroita dottiksella tai toinen tapa on cutepolishin mattaseeprat. No mutta idea on siis se, että kynsillä on mattaa ja kirkasta.
Olen halunnut kokeilla tätä koristelutapaa jo kauan ja eilen tosiaan sain idean mieleen. Toimiskohan kirkaslakka leimaamisessa? Matan päälle? "PAKKO KOKEILLA!"


Ja kyllähän se toimi! Lakkasin ensin kynnet mustaksi, paitsi nimettömät. Ja päälle kerros matta top coatia. Sitten valkkasin laatoista kuvan jonka odotin toimivan. Eli aika isohkon kuvan. Luulen, että kovin sirot kuvat ei toimi tässä, en tiedä, täytynee kokeilla joskus. Mutta siis tää idea toimi! Toki sai olla aika nopeana siirtämässä kuvaa laatasta stampperiin ja siitä kynsille. Mutta toimii! Mie olen niin iloinen idean toimimisesta :D Vaikka nämä testikynnet ei nyt niin hienot olekkaan :D

Vas: China Glaze Liquid Leather, Essence 145 Flashy Pumpkin,
Color Club Sparkle and Soar, Pueen 44
(Essence matta top coat)

Miun pitää kyllä hieman vielä hioa tätä ideaa. Luulen, että matta top coatia olisi voinut laittaa kaksikin kerrosta ja leimauskuvio voisi olla vielä ehkä enemmän "isompi". Ja tietenkin kuvat pitäisi ottaa esim. auringonvalossa, että matta ja kirkas erottuisi paremmin. Ja toki pitää kokeilla sitten erivärisille lakoille. Mutta pääasia nyt kuitenkin on, että kirkas lakka toimii leimauksessa :D Ei miulla muuta. Kiitos. Anteeksi. Ja hei!

Ai niin, vielä on tämä päivä aikaa
osallistua arvontaan!
Arvonta löytyy

16 kommenttia:

 1. Kivat ja paketti lähti tänään postiin.laitan sulle sähkäriin seurantakoodin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siulle eekku :)
   Pitääpä seurata missä paketti luuraa ;)

   Poista
 2. Tosi hienot! Täytyy kokeilla samaa kunhan oon oppinu ensin leimaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona V :)
   Leimaus ei kyllä ole ihan helppoa puuhaa, muistan kun ostin ensimmäisen leimaussetin ja kuvittelin kaiken onnistuvan heti ekalla yrittämällä :D Kyllä lensi laatat ja lakat pitkin seiniä ja sen jälkeen piilotin ne muutamaksi kuukaudeksi laatikon pohjalle :DD
   Mutta reeniä reeniä ;)

   Poista
 3. Tätä ideaa pitäny iteki testata, mut ei oo saanu aikaseksi. Nää on kyllä nii hauskat. Iteki viettäny nyt jo viis päivää lakattomana, ku mikää idea onnistu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien :)
   Meillä on ihan selvästi nyt jokin paha kynsikarma päällä ;D Ei vieläkään mikään onnistu, alkaa jo naurattaan :DD

   Poista
 4. Sattuipa sopivasti, kun just eilen mieti tätä, siis että pystyisiköhän kirkkaalla lakalla leimaamaan :o) Musta nää on hienot kynnet! Et muuten kerro tässä mitä kirkasta lakkaa käytit leimaamisessa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :)
   Mie meinasin soittaa siulle ku tuli tää idea mieleen :DD
   Mie käytin Gina Tricotin päällyslakkaa, se on ainut "ei pikakuivattava" päällyslakka miulla tällä hetkellä. Ajattelin että pikakuivattajalla ei pysty tai ei ehdi leimata :D

   Poista
 5. Pakko kokeilla tätä ideaa itsekin! Ja hienot kynnet tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunnu :)
   Kannattaa kokeille! :)

   Poista
 6. Mattaa ja kirkasta yhdistelevät kynnet on kivoja! Olen itsekin koittanut tehdä pilkkuja kirkaalla matalle, mutta leimaamista en ole vielä koittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä kivan näköisiä :) Kunhan vaan paremmin toteutuneita kuin nämä kynnet :DD
   Kokeile ihmeessä! :)

   Poista
 7. Oih, Ihanat<3! Mun mielestä oot hyvin onnistunut! :)

  VastaaPoista
 8. Täytyypä itse kokeilla kans :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!