16. helmikuuta 2014

Oh My Nail God!

Miun pitää nyt heti näin alkuun hengittää syvään. Hengittää nenän kautta sisään. Ja rauhallisesti suun kautta ulos. Toistan hengitysharjoituksen vielä muutaman kerran. No niin. Josko mie nyt saisin kerrottua teille aivan jotain käsittämätöntä. Sain nimittäin tänään tietää ja mikä pahempaa, tuntea luissani asti, kuinka KynsiJumala on kääntänyt miulle selän. Tai ainakin langettanut todella pahan kynsikarman niskaani. Välillä miusta tuntuu, että tää heppu, tää KynsiJumala, todellakin pilailee miun kustannuksella. Oikea vitsiniekka.

Jotkin lukijat ovat varmaan huomanneet jo muutamasta edellisestä postauksesta, että miulla ei nykyään onnistu enää mikään lakkaus. Ei niin mikään. Ainoa koristelutapa jolla olen pysynyt hengissä nämä pari viikkoa on ollut skittlettet. Ja koska miulla alkoi jo tulemaan ne ulos korvista, ajattelin josko alkaisin skittlette-lakkoon tai ainakin vähentäisin niiden tekemisen kerta kuukauteen. Eipä tarvi enää vähentää...

Miulla ei ole onnistunut liukuvärjäys. Ei ole onnistunut leimaaminen. Ei ole onnistunut yhdellä lakalla lakkaaminen. Ei kahdella eikä kolmellakaan lakalla. Ei siis ole onnistunut MIKÄÄN. Ja kaiken huippu on ollut tämä viikonloppu.
Olemme nimittäin viettäneet Ystävänpäivää ja samalla KynsiStudion tupareita ystäväni Heidin kanssa ja perjantaiksi saimme vielä mukaamme ihanaisen Teannan. Kerron teille perjantaista vielä erikseen omassa postauksessa, mutta nyt on pakko kertoa siitä jo vähän. 

Linnottauduimme KynsiStudioon lakkojemme kanssa ja aloimme laittamaan kynsiä. Mieleeni tuli tehdä eräs lakkaus mihin kuului tulla ensinnäkin liukuväri pohjalle. Niimpä niin. Olisi kuulunut tulla. Yksivärisellä mentiin. Sitten siihen lakkaukseen olisi pitänyt tulla leimoja. Niin, niimpä niin. Ette ikinä arvaa. Ne ei onnistunut! Ja loppusilaus, yhtiin kynsiin olisi pitänyt tulla foliolla pitsiä. Ei varmaan tarvi sanoa enempää, arvaatte varmaan miten tarina loppuu.


No tänään sitten ajattelin olla rohkea ja tarttua taas pulloon. Kynsilakkapulloon. "Hitto, mie teen sen skittletten. Ei voi mennä pieleen. Saanpahan jotain kynsille". Nyt pitää ihan yllättää teidät... EI ONNISTUNUT ENÄÄ NEKÄÄN! Mie sössin kuulkaa ihan siirtokuvista lähtien kaikki! Nyt on peli pelattu. Voitte kuvitella kuinka mie olin raivona. Nakkasin lakat ja kaikki vermeet sikinsokin pakkeihin ja sanoin  Heidille, että "Myy pois nuo kamat!" Painuin leuka rinnassa ja kädet tumpuissa mököttämään olohuoneeseen. Sitten nousi raivo. Ei tää voi olla totta! Marssin takaisin Studioon ja ajattelin saavani korjattua lakkauksen vielä jotenki. Eli lakkaamalla siirtokuvat piiloon. (Joo, en todellakaan aloittanut kynsien tekoa enää 12 kertaa alusta vuorokauden sisällä). Etusormet ajattelin pelastaa glittereillä. Toisin sanoen glittersormuksilla. Ja ei. Myös dotting toolit on miua vastaan! Sain niihin kyllä ongittua glitterin mutta arvatkaapa lähtikö ne enää siitä päästä kynsille? No ei todellakaan lähtenyt. Voitte varmaan kuvitella kuinka mie olen täällä purrut hampaita nyt yhteen. Pakko kai se on luovuttaa ja pitää oikeasti joku tauko tämän homman kanssa. Pari viikkoa ilman lakkaamista ollenkaan? Myynkö suosiolla kaikki kamat pois? Vai aloitanko sodan KynsiJumalaa vastaan?

Ja ei voi olla totta. Nyt mie joudun vielä taistelemaan tämän bloggerinkin kanssa.
Sinä korkeampi voima joka hallitset tätä kynsilakkamaailmaa,
TÄÄ EI OO ENÄÄ YHTÄÄN HAUSKAA.

12 kommenttia:

 1. Mulla meni ihan kädet ristiin kun rupesin lukeen tota rukousta :oD Rukolkaamme kaikki puolestasi, jospa "jumalat" leppyisivät ja se pieni tauko on varmaan paikallaan :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on mennyt joka ilta nyt kädet ristiin xD
   Ja nyt olis kolmas päivä menossa, etten ole koskenut lakkoihin... Pitäis kyllä alkaa tekeen näille jotain, ajattelin kokeilla josko perus ranskis onnistuisi.

   Poista
 2. Voi ei mikä epäonni ollut myötä
  Et saa luovuttaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku tsemppauksesta! Tulee kyllä tarpeeseen :)

   Poista
 3. Tsemppiä kynsitoveri, kyllä se siitä taas!:) Pidät vaikka hetken hengähdystauon ja sitten kun oikein polttelee päästä lakkaamaan niin eikun kynsilakkapullon kimppuun vain:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos siullekkin Kynsille tsemppauksesta!
   Nyt olis kolmas päivä menossa ja polttelee jo nyt aika vietävästi :D Saas nähdä kauanko kestän olla lakkailematta :)

   Poista
 4. Olit kyllä jo perjantaina sen verran hurjan näköinen niiden "epäonnistuneiden" lakkausten jälkeen, että en uskalla ees kuvitella kuinka hurjana olit lauantaina :D Sulla on nyt selkeesti rima liian korkeella ja siks susta tuntuu ettei mikään onnistu. Ensiapuna suosittelisin, että annat KAIKKI lakkasi pariksi viikoksi lukkojen taakse ja kokeilet sitten uudestaan ns. puhtaalta pöydältä. Olen vapaaehtoinen ottamaan lakkapakkisi takavarikkoon! ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Toi olis kyllä hyvä idea! ;D
   Mutta entä jos tämä huono karma siirtyy siullekkin miun lakkojen myötä? ;)

   Poista
 5. Voi ei. :( Lakkausepätoivo on kamalaa, I know your pain! Oma vinkkini on se, että niin kauan kuin ketuttaa, vedä kynsille vain joku hyväksi todettu kynsilakka ja jos oikein innostuu niin hilelakkaa myös. Mutta ei yritäkään väkertää koristeluja. Edellistä kommentoijaa komppaan, pienen tauon jälkeen koristelutkin alkavat varmasti taas sujumaan kuin tanssi! ♡ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna! :)
   Mie nyt ajattelin kokeilla tosiaan perus ranskista :) Ja jos se onnistuu niin voisin ehkä sitten yrittää lisätä siihen glitteriä ;)

   Poista
 6. Oi ei, tuo lakkasuossa uppoaminen on kyllä aina niin kamalaa. Toivottavasti LakkaJumala kääntää katseesi sinun puoleesi ja onnistut ranskalaisissa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! :(
   Katsotaan mitä tänään tulee tapahtuun kun uskaltaudun lakkauksien kimppuun ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!