24. maaliskuuta 2014

Ärsytys!

Nyt miun kyllä täytyy vähän avautua teille. Ja tämä avautuminen ei liity nyt kynsiin, mutta esittelen teille viikon takaiset kynnet samalla.
Mutta voi että mie olen pettynyt. Todella pettynyt. Nimittäin mtv3:n uuteen kotimaiseen sarjaan Nymfit. Katsoiko kukaan sitä avausjaksoa? Siis oikeesti! Miulla pyörii se tuossa vieressä koko ajan ja alkaa pikkuhiljaa nousta savu korvista.


Ensinnäkin kirosin sitä, että se pitää näyttää nelosen Mustat lesket -sarjan kanssa yhtä aikaa. Ja kun tästä kolmosen uudesta sarjasta on niin hohkattu joka puolella, nousi odotukseni lähes pilviin asti ja jätin nyt Mustat lesket väliin. Ja en, en omista tallentavaa digiboxia enkä tykkää katsoa netistä uusintoja.
No kannattiko miun jättää se Mustat lesket väliin? NO EI! Miksi miulla nousee sitten savu korvista? No miepä kerron!


Se on niin täysin tehty tai kirjoitettu tai mitä vaan, True Blood:ia katsomalla. Siis niin täysin samanlainen! Pikkasen muka yritetty muuttaa juonta. Ei mee miulle kyllä läpi tämä. Ja vaikka mie en niin tykkää mistään "yliluonnollisista" sarjoista tai elokuvista, olen jäänyt koukkuun True Blood:iin. Ja nyt tämä Nymfit suorastaan raiskaa True Blood:in! Vielä puuttuu, että tässäkin alkaa viliseen ihmissusia ym...
Nyt kyllä tekisi mieli laittaa pikkasen äkästä palautetta mtv3:lle! *IHAN HELV.ISORUMASANA*

Vas: Essence Absolutely Blue, Gina Tricot White ja Gina Tricot Salt & Pepper
Onko täällä muita jotka katsoi Nymfit? Mitä mieltä olitte? Onko kukaan muu jäänyt koukkuun True Blood:iin? Vauhkoonko mie ihan turhasta nyt? Pitääkö miun antaa Nymfeille vielä toinen mahdollisuus?
Mie kyllä odotin, että tähän olisi keksitty ihan uusi juoni. Ensi viikolla mietin kyllä muutaman kerran kumpaa katson. Nyt mie lopetan tämän savuamisen ja painun nukkumishommiin.

KIITOS JA ANTEEKSI.

23 kommenttia:

 1. Itsekin mietin, että pitääkö sarjan aloitusjakso katsoa kun sitä on niin hehkutettu, ja onneksi en katsonut! Itse pidän True Bloodista, joten ärsytys olisi varmasti ollut melkoinen jos olisin tämän sarjan katsonut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi et katsonut! Ihan täyttä kuraa, vieläkin ärsyttää että piti mennä katsomaan.
   Ei tuu enää ens viikolla katsottua ;)

   Poista
 2. Täällä yksi jota ärsyttää kun tulee Nymfit, Satuhäät ja Mustat lesket yhtäaikaa:D Ja tosiaan ei kamalan suurta innostusta luonut tuo Nymfit.. nyt katson sitten netistä noita muita sarjoja;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie en seuraa Satuhäitä, mutta ottaa kyllä päähän kun jätin Mustat lesket nyt väliin!
   Enpä jätä enää ;)

   Poista
 3. Mä en kattonu tuota Nymfien avausjaksoa, vaikka siitä on vauhkottu oikein urakalla. Sen sijaan True Bloodin suurensuuri fani löytyy täältä ja kun Iltalehden Viihde-osiossa verrattiin Nymfejä TB:hen, niin siinä meni se vähänenkin into. En jaksa uskoa, että yksikään suomalainen sarja yltäis samaan tasoon kuin amerikkalainen -- etenkään, kun kyse on tällasista yliluonnollisista jutuista. Ehkä mun pitäs kuitenkin kattoa ees tuo avausjakso (jos sitä mistään näkee?), jotta voisin sitten pyöritellä silmiä ihan luvallisesti. :D

  Ps. Nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan yllä mikään suomalainen sarja samaan tasoon! Vaikka kyllä tykkään yleensä kotimaisista. Sinuna ehkä jättäisin katsomatta, voi olla että alkaa siullakin savu nouseen korvista ;)
   Kiitos ^_^

   Poista
 4. Kauniit lakkaukset. :)
  Itteäkin vähän kiinnosti kattoa se nymfit mutta mustat lesket vei voiton :D Ja onneksi en katsonut, varmaan oli ihan kauheeta kuraa koska muhun ei uppoa edes True Blood. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa ^_^
   Hitto kun olis vieny täälläkin! :D Ei kyllä tuu enää katsottua kyseistä sarjaa!
   True Blood on kyllä ihan huippu ;)

   Poista
 5. No empä vissiin menettänyt mitään kun unohdin koko Nymffit :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et todellakaan menettänyt!
   Nyt tiedän mitä voisin ostaa S:lle lahjaksi ;DD

   Poista
 6. Oikein ihanat kynnet!! :) Yksinkertaiset, mutta näyttävät!! :)

  Mä en ole vielä katsonut sitä ekaa jaksoa, mutta olen sen laittanut nauhalle? Mua on jo ruvennu ärsyttämään se, että sitä mainostetaan koko ajan?? Joka v*** mainoskatko alkaa sillä mainoksella.. Pakkohan se oli sitten laittaa nauhalle, mutta jos mua ei kiinnosta eka eikä toka jakso niin saa koko sarja jäädä siihen? Onko se jotain yliluonnollista?? Mua ei meinaan kiinnosta ne ollenkaan!! :D Mustat lesket tosin on todella jännä / kiinnostava sarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani ^_^
   Jätä suosiolla katsomatta :DD Ja se on muuten yliluonnollista hommaa :D
   Mustat lesket hakkaa Nymfit ihan 100-0!

   Poista
  2. Ahaa D: No sitten joo, mä en ollenkaan ole minkään yliluonnollisen ystävä. Ei vois kiinnostaa sitten ollenkaan. :D

   Poista
 7. Katoin tuon nymfit ei se mikään huippu ollu mut kyl sen kattoo.Mustat lesket on kyl parempi.Mie en pärjäis ilman tallennuksia tulee niin paljon ohjelmaa ja monet päällekkäin.True blood on kyl hyvä myös =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Mustat lesket parempi :)
   Ja True Blood on ihan huippu! ^_^

   Poista
 8. Heh, hyvä siis että jäi Nymfit katsomatta minultakin. :D Kynnet on kauniit! :) Ihana lakka kyllä tuo Salt & Pepper!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna :)
   Et kyllä jäänyt mistään paitsi kun et katsonut Nymfejä! ;D

   Poista
 9. Mä katoin just Nymfit boksilta, joten sikäli kysyit juuri sopivasti.. Kyllä tuli sellaset halvat True Blood vibat mullekin... tavallaan hauskaa että suomalaisetkin edes yrittelee jotain fantasian tyylistä (vaikken periaatteessa mikään genren fani olekaan), mutta jotenkin silti niin läpinäkyvää että mistä ohjelmasta vaikutteet on saatu - alkutunnarin "nykiviä" kasvikuvia myöten... että huh huh! Voi olla että uteliaisuuttani seuraan Nymfejä vielä jatkossakin, vaikka eihän siinä ole yhtään samaa tasoa saavutettu kuin minunkin suosikissani True Bloodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla ei tuu kyllä enää katsottua Nymfejä, oli se sen verran niskavilloja nostattava kokemus :D
   Todellakin halpaa True Blood kamaa!

   Poista
 10. Kynnet on superkivat!

  Jätin katsomatta, ja ilmeisesti hyvä niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)
   Et kyllä jäänyt mistään paitsi kun et katsonut ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!