1. huhtikuuta 2014

Muotiriippuvainen

Nyt on rockit rokkailtu ja kynnet sai hieman hempeämmän lakan. Nämä kynnet oli miulla viime viikon loppupuolella kun aurinko näyttäytyi jälleen meille. Kynnet itsessään on ihan perus kauraa tai pitäiskö sanoa perus lakkaa, mutta tätä lakkaa ei vaan raaskinut peittää :)

Color Club Fashion Addict
Ja koska kynsistä ei ole oikein mitään sanottavaa niin ajattelin avautua teille muodista :) Tai miten olisi kynsimuodista? :)
Kaivelin tässä mieleni syövereitä ja kuka muistaa mikä on ollut alkuvuodesta kynsimaailmassa IN? Mie ainakin muistan, että OPIn kalenteri-arvontoja alkoi ilmestymään blogeihin. Omani voitin Saran blogista CupCakez ja voitin sieltä myös viime vuodenkin kalenterin :) Tämän vuoden kalenteri on kunniapaikalla seinällä ja vuoden 2013 kalenteri odottaa, että saisin tehtyä kuvista tauluja.


Lisäksi alkuvuodesta hehkutettiin OPIn Gwen Stefani kokoelman lakkoja :) Itsekkin hurahdin näihin ja tilasin neljä lakkaa kyseisestä kokoelmasta (postaus täällä).
Tammikuussa (muistaakseni) markkinoille tuli myös kauan odotettu THE VALKOINEN. Eli se täydellinen valkoinen lakka ja sen meille loihti Gina Tricot :D Allekirjoitan kyllä täysin puheet tämän lakan täydellisyydestä. Sen verran tykästyin tähän lakkaan ja hamstrasin sitä putelin varastoonkin :)
Tällä hetkellä kovassa huudossa taitaa olla OPIn Brazil kokoelman lakat. Niitä mie en vielä ole hommannut ;)


Koristerintamalla kovassa huudossa oli alkuvuodesta, ja on varmaan vieläkin, skittlettet joita näkee lähes joka blogissa :D Mutta eipä tuo miua haittaa, niistä kun tulee kaikilla niin erinäköiset ja uniikit, että niitä jaksaa vieläkin ihailla :)
Lisäksi hohkattiin kynsivinyyleistä joita miekin hankin ja olen jopa kerran saanut niitä kokeiltua :D Ja kun ne vinyylit yhdistää vielä skittletteen niin avot!
Niin ja tulihan meille kynsihöperöille vielä PUEENiltakin uusi laattasetti! Setti kantaa nimeä Stamping Buffet" ja on ehkä joka tytön pakko-hankinta :P Voin luvata ettet pety jos hommaat tämän ;D

Miulla taitaa olla kynsimuodin ja vaatemuodin kanssa sama juttu, tulen aina hieman myöhässä :D Ensin ei jokin uusi trendi kolahda yhtään, sitten mie alan katselemaan ja mutustelemaan uutuutta jonka jälkeen käykin niin, että kun mie siitä innostun se on jo pois muodista :D No aina ei voi voittaa :D

Seuraatteko te muotia ja trendejä?
Mikä on jäänyt teille mieleen kynsimuodista? :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten herkkikset kynnet ♥
  Mä en seuraa kovinkaan aktiivisesti trendejä tai muotia - ainakaan vaatteissa. Mutta kun kaupoista ei muuta löydy niin pakko välillä pukeutua sen hetken villityksiin, jotka tosin mulla tulee myös hiukan jäljessä. Kynsimuodista on jäänyt mieleen kaviaarikynnet, jotka katos mun mielestä aika nopeesti näkyvistä. Syy on ehkä epäkäytännölisyys.
  Positiivisenä kynsivillityksenä on ehdottomasti skittlette, josta saa juurikin niin persoonallisen kuin itse vain haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :)
   Mieki muistan ne kaviaarikynnet :D Niihin mie en hurahtanut edes niiden mentyä jo pois "muodista" :D Taitaa olla varmaan ainoa muotivillitys mihin en langennut o_O
   Skittlette taisi tulla jäädäkseen, samoin miusta tuntuu, että hiekkalakat on sen verran "kovvaa kammaa", että pysyvät vielä ainakin toisen kesän pinnalla.
   Tuli tässä mieleen, että miulla on vähän sellainen tutina, että tippileimat vois olla jossain välissä tulossa takaisin huutoon ;D

   Poista
 2. Oikein hemppis kynnet! :) Välillä tällaiset yksinkertaiset on ihanat <3

  Seuraan kyllä kynsimuotia ja innostun melkein joka jutusta ja se näkyy myös lompakossa. Miksi en osaa vaan sanoa jollekin EI? Tämä ei ole yhtään mua, mutta kun kaikki on niin "halpaa" ja ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! :)
   Ja se innostus näkyy siun blogistaki ;D Ja viime aikoina miun lompakko on kiittänyt siua :DD
   Se on kyllä paha jos/kun saa halvalla, "Ostin kun halavalla sain" :DD Siihen koukkuun menee lähes aina :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!