17. heinäkuuta 2014

Helppoa ja nopeaa

Pitkästä aikaa piti saada kynsille jotain "kevyttä", helppoa ja nopeaa. Mikä siis avuksi? No tietenkin tippidecalsit :) Ne on kyllä niin huonon kynsipäivän pelastus. Niin ja jos on ihan mahdoton kiire tai ei vaan innostais tehdä kynsille mitään niin nämä kyllä toimii aina. Voisi melkein sanoa, että olen in lööv näihin siirtokuviin :)


Koska miulla pää lyö taas tyhjää, voisin kirjoittaa tähän teille tuton, miten mie näitä käytän. Ja siis ilman kuvia työvaiheista, koska sain tällaisen extemporeidean :D
Ensin tietenkin puhdistetaan kynnet vanhoista lakoista. Sitten mie viilaan kynnet ja huollan kynisnauhat. Pyrin käyttämään vähintään kerran viikossa kynsinauhoihin Nfu Oh:n Cuticle Removeria, muuten öljyän tai rasvaan ne. Niinkuin joka päivä ja ilta :) Sen jälkeen pesen kädet saippualla ja käytän kynsiin kynsiharjaa.
Onneksi tällä hetkellä miulla ei ole kovinkaan keltaiset kynnet niin ei tarvitse alkaa peitteleen keltaisuutta millään ranskis/nudelakoilla.


Ensin kynsille pääsee Evelinen joku hoitolakka, en osaa lontoota ja putelissahan ei ole sanaakaan suomea, niin en osaa sanoa mikä hoitolakka se on :D Mutta en tiedä onko siitä nyt ollut edes mitään apua, mutta ajattelin nyt käyttää putelin loppuun.
Jos teen manin kynsille, laitan hoitolakan päälle Essencen studio nails pro white effect -aluslakan, joka myös hälventää keltaisuutta kynsillä. Tämän jälkeen miun ei tarvi enää laittaa mitään värilakkaa vaan voin alkaa värkkäämään siirtokuvat kynsille.


Yleensä lakkaan vapaalla kädellä tipit valkoisiksi ennen siirtokuvia, jos sattuu, että siirtokuvat ei ihan asetu haluttuun kohtaan tai niistä kuultaa läpi. Kun kynnet on kuivat, otan vettä pieneen kippoon jossa sitten lillutan leikattuja siirtokuvia. Nämä ainakin ovat olleet ihan huippu luokkaa. Tarpeeksi paksuja ja lähtevät helposti irti taustapahvista ja voi vielä kynnelläkin siirtää. Ja yleensä näitä tippidecalseja käyttäessäni laitan ne kynsillä siten, että ne tulevat hieman kynsien yli.
Kun olen saanut kuvat kynsille, viilaan yli menneet kuvat ja sen jälkeen vain päällyslakka päälle ja zadaa! Valmis! Näihin kyllä lisäsin ennen päällyslakkaa Essencen Glorious Aquarius lakasta sinisiä glittereitä kuvien päälle ja sitten vasta päällyslakan. Mutta näillä kyllä saa helposti ja nopeasti näyttävät kynnet :)

Kyllä on taas miulla karmat kohdillaan... Miulla oli eilen viikon ainut vapaa päivä ja sen kunniaksi ajattelin toissa iltana lakata kynnet hololakalla koska olin varma, että aurinko paistaa miun vapaan kunniaksi. No miten kävikään? Nyt kun miulla on kynsillä holoa, ei auringosta ole mitään tietoa! Niimpä niin. Kaksi päivää olen nyt odotellut arskaa, mutta ei vaan näy. Mistä vetoa, että nyt kun lähden taas illaksi töihin, aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta ja mie istuskelen neljän seinän sisällä? Että näin.

Onko muut kokeillut näitä tippidecalseja? :)

26 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) Nuo decalit on niin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Janna ^_^
   Siun ei tarvikkaan turvautua tippidecalseihin, kun sie teet ite niin mahottoman nättejä ranskiksia :)

   Poista
 2. Upeat nuo decalit! Ja siis upeat kynnetkin :)

  VastaaPoista
 3. Oooo! Nuo on tosi upeat! <3
  Mulla on samoja tippidecaleita mutta ei niitä oo tullut käytettyä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa ^_^
   Nyt äkkiä kynsille ne :P

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ♡
   En mie malttanut laittaa näitä värilakan päälle niinkuin joskus puhuttiin näistä ;)

   Poista
 5. Mulla olis juuri samaiset decalit odottamassa käyttöä :) Tosi sievät on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^_^
   Nyt äkkiä laittamaan ne kynsille, nää on niin sievät :P

   Poista
 6. Oh my...! Ihan mahtavat kynnet ja nuo siirtokuvat :ooo <3

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit siirtokuvat!
  Tajusin just (ihan kauhistuin) että mulla EI OLE tippidecaleita, EI OLLENKAAN!!! Kamalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos inkivaeaeri ^_^
   Siun pitää nyt kyllä korjata tilanne ;)

   Poista
 8. Oih miten ihanat <3
  Mun täytyy testata niitä sulta saatuja heti kun pääsen kotiin <3 ps. täällä aurinko paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani ♡
   Niin siun häätyy! :P
   Ps. Nyt täälläkin paistaa aurinko kun pitää painaa 8 pvää töitä ennen paria vapaapäivää...

   Poista

Kiitos kommentistasi!