21. lokakuuta 2014

I ♥ Me 2014 messut

Kyllähän tätä ootettiinkin! Että pääsee messuileen :D Vuosi sitten mie luin blogeista hieman (yhtään liioittelematta) kateellisena postauksia messuista ja nyt mie pääsen tekemään oman postauksen ^.^
Puhuttiin tosiaan jo alkuvuodesta ystäväni Heidin kanssa messuille lähdöstä ja sovittiin, että tehdään tästä sellainen tytsyjen reissu. Rahaa yritin (todellakin...) säästää messuille kun meillä piti lennot ja hotellitkin laskea budjettiin mukaan. Mutta kummasti sitä rahaa löytyi, olihan nyt sentään kynsijutuista kyse :D
 Torstaina meillä lähti iltapäivästä kone ja sain tehtyä keskiviikkona jo messukynnet lähes ilman taisteluita, paino sanalla lähes :D

Colors by llarowe The Mighty Red Baron 
Olen jo joku tovi sitten tilannut Heliumian "painostuksesta" tämän ihanaisen Baronin ja tää on jotenkin kummasti jäänyt odottamaan vuoroaan päästä kynsille. Varmaan jotenkin alitajuisesti olen tätä pantannut jotain erityistä tilannetta varten ja nythän se oli todellakin sellainen.
Baronin alle laitoin kaksi kerrosta alulakkaa Heliumian varoituksien vuoksi. Tää oli värjännyt melko mezzevästi Heliumian kynnet... Mutta siis laitoin kaksi kerrosta alulakkaa ja Baronia kolme kerrosta. Olisi varmasti kaksikin riittänyt, mutta otin varman päälle. Nimettömiin laitoin siirtokuvat joiden reunoille töpöttelin mustaa lakkaa ja Baronia, kuvio yrittää olla sydän :D Kyllä näillä kelpasi messuilla, aivan sulaa rakkautta tää lakka!

Taivas.
No mitäs messuilla sitten oli? No kynsilakkoja tietenkin! :D Me oltiin perjantaina jo heti klo.10:00 messukeskuksen oven rivassa kiinni :D Ja ekana suunnattiin Essencen kojulle ja me myös oltiin siellä ensimmäiset hypistelijät :D Olihan se kuin olisi taivaassa ollut. Ja juu, tuli tehtyä muutama ostos Essenceltä, esittelen hiukan myöhemmin ostokset sitten. Essenceltä lähdimme suunnistamaan Cesarsin kojulle ja eksyimme Zoyan hyllyjen eteen. Tää oli kyllä niiin Heidin taivas että! :D Illalla kun olimme jo hotellilla nukkumassa niin Heidi nosti vielä "yömyssyä" silmiltä ja tokaisi "näytäppä miulle vielä niitä Zoyan kuvia" :D Sitten se jatkoi uniaan hymyissä suin :D
Zoyalta löysimme lopulta Cesarsille, mutta sieltä oli sula mahdottomuus saada kuvia missä ei olisi ollut ylimääräisiä päitä kuvissa joten kuvat jäi ottamatta.


Kävimme tzekkaan myös muotinäytöksen. Tämän oli toteuttanut stailisti Teri Niitti. Olihan magee näytös. En ole ollut ennen tällaisissa "kunnon" muotinäytöksissä. Upea show!


Mitäkö tuli sitten shoppailtua? No miepä kerron ;D
Essenceltä (1.kuva) löysin neljä lakkaa; L.O.L, Beijos de Brazil, Roller Coaster ja I Feel Gritty! top coatin. Lisäksi mukaan tarttui ripsiväri, huulikiilto, huultenrajauskynä ja kynsinauhatyökalu sekä paketti Heart 2 Art P.s. I Love You kynsitatuointeja, puuteri, pari luomiväripalettia ja poskipuna. Nyt mitä olen ehtinyt meikkejä testaamaan, toimii!
CesarsShopin (2.kuva) pisteeltä miulle tarttui kynsiini China Glazen "puurolakka" There's Snow One Like You, OPI:n You Are So Outta Lime! ja Heliumialle piti ostaa Dollish Polish:n bloggaajalakka Better Not Waste. Nappasin tämän lauantaina mukaan ja tämä sattui olemaan viimeinen zipale ;) Cesarsilta ostin myös Konadin m98 leimauslaatan.
Mereneid:ltä (3.kuva) shoppailin vain kaksi top coatia (kun halavalla sain), meinasin ostaa vielä lauantaina toiset kaksi mutta osasin hillitä itseni ;)
Zoya:n taivaasta mukaani tarttui vain yksi lakka, Dhara, ja juu, mie ihmettelen itekkin ihan samaa miten vain tämä yksi o_O


(1. kuva)
Tangle Teezer:ltä (Mariela Sarkima Beauty) piti ostaa matkakokoinen dangeli (miun omaa slangia) :D Miulla on näistä niitä normikokoja parikin zipaletta, mutta pitihän se saada laukkuunki oma.
Tweezerman:n pinsetit piti totta kai hommata, näitähän on niin kehuttu ;) No okei, myönnän, tää oli miulle heräteostos. Mutta en kadu.
Lush:n Snow Fairy ei tullut mukaan messuilta, mutta pitihän tämäkin kuvaan päästä. Ostin tämän siis Lushin kaupasta. Ihana. Legendaarinen. Uh.
Ben Nye:ltä kipaisin hakemassa uuden meikkivoiteen itselleni. "Kerranhan se kirpasee, vaan kauan se vit*taa".
(2.kuva)
China Glaze:t löytyi muodin puolelta jostain pikkukojusta minkä nimeä on nyt muista. Nämä olivat hinnaltaan 3,50€ kappale, ei paha. Lakkojen nimet on pinkeistä lähtien Float On, Shell We Dance?, Pelican Gray, Electric Pineapple ja Cha Cha Cha. Oli muuten Joulu.
(3.kuva)
Myös näytepaketteja tuli vastaan. Haribon karkkeja jaettiin ELLE:n pisteellä ja noi silmätipat (niitä oli ihan mahoton kasa mitä ne tunki mukaan, en viittiny laittaa kaikkia edes kuvaan) ja rasvanäytteet on jostain terveys & kauneus osastolta muistaakseni.

Huhhuh, kuka on vielä mukana? Tähän loppuun vielä muutama sananen messuista. Oli ihan huiput messut ja oli kyllä niin huippua törmätä kynsisiskoihin joita en ollut ennen livenä nähnytkään. Olitte kaikki ihan mahetsutyyppejä! :) Ja haluan lähettää ystävälleni Heidille virtuaalihalin ihanasta reissusta, oot ihan paras ystävä!

"Tässä konkurssissa NOLLA tunnu enää missään"

- Nanne & Heidi reissussa

11 kommenttia:

  1. Kiitos <3 Olihan meillä kerrassaan mahtava reissu! Joo, nolla sinne tai tänne... ai paljonko makso? - 800€ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Olet rakas ♥
      :DD Ihme, ettei lennetty ulos sieltä :DD

      Poista
  2. Mää kans kateellisena luen messupostauksia. Yhyy. Kata tahtoo kans tonne... Makeita ostoksia teit kyllä tuolta.

    VastaaPoista
  3. Mä en voi käsittää miten olen missannut tuon Essencen osaston messuilla. Voit kuvitella, että ottaa päähän, kun en ole ikinä nähnyt Essuja missään livenä vaan aina tilannut Saksasta, yhyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :/
      Siinä ei kyllä hirveesti ollut mitään mainoksia/kylttejä "Essence". Olivat kuulemma niin viime tipassa ilmottautuneet sinne etteivät olleet ehtineet paljoa suunnitella mitään. Ens vuonna aikoivat panostaa enemmän siihen kojuun ;)

      Poista
  4. Voi vitsi! Mä oon niin kade, etten päässy messuille. :( <3 Olisin niiin paljon halunnut sinne. Onneksi teillä oli hauska reissu ja löyty paljon kaikkea kivaa shoppailtavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, siun pitää ehdottomasti ensi vuonna päästä messuileen! Ihan huippua tavata siellä kynsisiskoja :) ♥

      Poista
  5. Ihania ostoksia ja mahtavaa että sieki pääsit vihdoin messuileen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku :)
      Olis ollut kyllä kiva nähdä siuakin siellä ^.^

      Poista
  6. Mahtavan näköstä tuolla ja noi sun ostokset. <3 Mäki haluan päästä tuonne Zoyan pisteelle, lakkoja on niin paljon kivempi hypistellä ennen kuin ostaa. Netistä saa halvemmalla, muttakun tuo kokemus jää ihan saamatta. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!