6. lokakuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 ~ Week 3 "Something Blue"

Tämä oli kyllä haasteen tähän asti vaikein ja voisin ehkä sanoa ärsyttävinkin haaste miulle. En vain tullut sinuiksi sinisen kanssa. Savumerkit vain nousi korvista ja meinaa nousta vieläkin. Kuvat on tähän haasteeseen ollut valmiina jo aikapäivää sitten, vaan miun on pitänyt hieman sulatella näitä, että pystyn kirjoittamaan tämän postauksen haukkumatta tätä alimpaan maan rakoon. Okei, mie hengitän syvään ja yritän saada tämän purkkiin kunnialla.


Pohjalle lakkasin kerroksen China Glaze:n Sunday Funday:ta. Sunday Funday on vuoden 2013 Avant Garden kokoelmasta. Väri on "puhtaan" sininen ja koostumus perushyvä creme. Yhdellä paksuhkolla kerroksella sain peittävän lopputuloksen. Jo tässä vaiheessa kuitenkin kiristelin jo hampaita, mitä tähän päälle? Minkälaiset koristelut? Meinasin jo heittää hanskat tiskiin.


Lakka sai päällensä kerroksen China Glaze:n Dorothy Who?:ta. Tämä lakka on vuoden 2009 Wizard of Ooh Ahz Returns kokoelmasta. Kaunis yksilö, sininen jelly höystettynä sinisellä ja hopealla glitterillä. Olisi pitänyt jättää kynnet tähän, mutta jotenkin miusta tuntui ajatus tylsältä.


Sitten mie kaivoin leimailuvermeet pöydälle ja taistelin leimojen kanssa illan jos toisenkin. Millä värillä leimat? Minkälaiset leimat? Joka kynteen leimat? Ei, ei ja ei. Mikään ei onnistunut eikä innostanut. Lopulta heitin hanskat tiskiin ja leimasin tylsästi mustalla isohkoa kuviota päälle. Kiitti nyt riitti.

Vas: MoYou Punk Collection 06, China Glaze Sunday Funday, China Glaze Dorothy Who? ja Essence 002 Stamp me! Black
Voin kertoa, että kun sain toisen käden leimattua, otin siitä kuvat ja poistin kaikki lakat. Ei ollut yhtään miun juttu tämä ei. Onneksi tämä on nyt tehty ja on aika siirtyä tämän viikon haasteisiin.


*****


*****

21 kommenttia:

 1. Ei nuo mun mielestä näytä yhtään hullummilta, mutta tiedän tunteen kun joku ei vaan tunnu yhtään hyvältä kynsillä! Ne vain on pakko poistaa heti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen ^.^
   Nämä kyllä lähti ennätysajassa poistoon :D Kyllä nämä nyt kun katsoo kuvia niin näyttää ihan jees, mutta kun lakkaukset vastustavat ihan alusta lähtien niin ei niitä voi vaan katella :D

   Poista
 2. Kiva lakkaus :) Sininen on kyllä mullekkin hankala väri ja sillä harvoin lakkaan, koska hermot menee ja kynnet lähtee aika nopeasti vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, muutamia sinisiä löytyy, mutta kynsille ne harvemmin pääsee :D

   Poista
 3. Nätithän noi on...
  Ihana tuo sun uus banneri! <3

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä nää on todella upeat! Ihan turhaan niitä savumerkkejä lähettelet :D Ja sitäpaitsi sininenhän on kaunis väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viveka ♡
   Siis onhan sininen värinä nätti, mutta jotenkin vierastan sitä kynsillä :) Ehkä miun pitäis koittaa totuttaa itseni sinisiin kynsiin ;) ...siinä touhussa ainakin lähettelisin savumerkkejä xD

   Poista
 5. Miten se on aina niin, että omasta mielestä kynnet ovat menneet ihan pilalle ja niistä on pakko päästä heti eroon mutta muita kynnet saattavatkin miellyttää? Minustakin nämä ovat tosi kauniit kynnet. Aina kannattaa siis ottaa kuvat ennen asetonin kanssa treffaamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on sama homma kun teen sapuskaa, vaikka olis hyvää niin en vaan voi syödä jos olen itse sen kokkaillut o.O
   Siksi miulla ei tuukkaan hirveesti kokkailtua xD
   Mutta kiitos kommentistasi ^.^

   Poista
 6. No voe sun kanssas :D Kynnet on ihan onnistuneet ja kivat. Mulle tulee sellanen puuvillainen iso kaulahuivi näistä mieleen?! Mut juu tiedän kyllä tunteen kun väri ei tunnu omalta kynsillä. Mullehan toi tunne tulee violetista ja siksi mun kynsillä ei violettia nähdäkkään :P

  VastaaPoista
 7. Sie oot kyllä sellanen hupsukka, että hupsheijaa. :D Mä ainakin tykkään näistä oikeasti ja vielä todella paljonki! Johtuukohan siitä, että tykkään sinisistä lakoista? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen hupsheijakka xD ♥♥♥
   Eli jos mie heitän miun siniset lakat mäkeen niin otatko sie ne kiinni? ;)

   Poista
 8. Näähän on hienot! :D Mut ymmärrän niin, kun ei ole oma juttu, pitää ite poistella nyt nää negative spacet kyllä hiiteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien ♥
   En kyllä tuntenut oloa kotoisaksi näissä enkä kyllä negativeissäkään xD Neki lähti vaihtoon heti kuvauksen jälkeen :DD

   Poista

Kiitos kommentistasi!