7. marraskuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 ~ Week 8 "Old Faithful"

Hyvää iltaa naiset! Niin ja miksei myös miehetkin! Tai yö kai se vielä on eli hyvää yötä! Niin no, aamun puolella kai sitä jo ollaan. Eli hyvää huomenta kaikille! Heti alkuun varoitan, että miulla on menossa toinen yövuoro ja pikkasen meinaa väsyttää, joten teksti voi olla mitä sattuu... No katsotaan mitäs tästä tulee :)

Miten nämä haasteet on nyt jäämässä joka viikko näin viime tippaan vaikka kuinka yritän olla täällä zäpäkkänä? Ja aina alkuviikosta suunnittelen valmiiksi päivät milloin pyhitän kaiken vapaa-aikani kynsille ja postauksille niin ei. En meinaa millään saada toteutettua molempia viikon haasteita ajallaan. Höh.

Ja näköjään miun pitää tänne läyrytä kun ei ole oikein kaverit täällä juttutuulella näin aamuöisin :D Okei, mie yritän nyt päästä asiaan. Ihan asian ytimeen.


Tämän viikon ensimmäinen haaste on "Vanha ja uskollinen kuoma" (vapaa suom.) Ja miun kohdalla se tarkoittaa ranskista glitterillä :D Voisin melkein luvata, että tällaiset ranskikset ei voi epäonnistua :D Ja pakko laittaa tähänkin postaukseen lause, joka löytyy lähes jokaisesta postauksesta; helppoa ja nopeaa kynsille, kiitos! Ei kai näistä nyt oikein muuta sanottavaa ole. Joten lätisen aiheen vierestä teille :P


Oletteko muuten ikinä ajatelleet mitä kynnet sanoo kantajastaan? Siis jos ne osaisivat puhua? No ei, vaan mitä lakkaukset kertoo ihmisestä? Sen hetkisestä fiiliksestä? Tunteista? Luonteesta? Elämästä? Vähän samaan tyyliin kuin pukeutuminen?
Jos miut analysoitas kynsieni koristelujen mukaan mie olisin kyllä helppo, nopea ja yksinkertainen :D Ja näistähän ei pidä mikään paikkaansa ;DD Jos mie lakkaisin kynteni omasta mielestäni oman analyysini mukaan kynnet olisi yhtä tummaa sillisalaattia maustettuna pitkillä hiuksilla :D Joten jätän tämän hyvän idean kynsilleni toteuttamatta.

Käytetyt vermeet
Nyt saa muuten laittaa ison rastin seinään! Tein nimittäin tuton näistä kynsistä, helpot kun ovat toteuttaa. Niin ja nopeat, älkäämme unohtako sitä ;)


1. Puhtaalle kynnelle levitetään ensin kerros aluslakkaa (base coat). Yleensä mie käytän keltaisuutta neutralisoivaa Essencen aluslakkaa ja jätän kohdan 2. pois. Mutta nyt halusin kokeilla ranskista nude lakalla.
2. Kun aluslakka on kuivunut lakataan kerros nude lakkaa. Tähän mie halusin kokeilla vasta ostamaani Gina Tricot:n Nude Pink lakkaa. Ja mielestäni tämä toimii.
3. Kun nude lakka on kuivunut lakataan tippi värilakalla. Tipin voi tehdä vinoksi (niin kuin mie tässä tein), suoraksi tai puoliympyräksi. Samoiten tässä voi käyttää apuna ranskistarroja tai lakata vapaalla kädellä (niin kuin mie teen lähes aina). Nimittäin ei haittaa vaikka tipin reuna ei olisi tasainen koska tulevat glitterit peittää rajan ;)
4. Tipin rajalle tupsutetaan sienellä/topsypuikolla/kynsilakan omalla sudilla glitterlakkaa. Mie tykkään käyttää sienen palaa joka imaisee itseensä ylimääräisen (kirkkaan)lakan ja näin kynnelle ei tule isoa klönttiä lakkaa. Tähän miulle on noussut vakioksi käyttää Wild & Mild:n Silver Shower:ia. Jos joku teistä ihanaisista osaisi suositella dupea tälle niin vinkatkaa :)
5. Tämän jälkeen tupsutellaan toista glitterlakkaa, värikästä glitteriä. Ja tämänkin mie tupsuttelen sienen palalla. Toinen vaihtoehto tähän on värillisen glitterlakan tilalla käyttää siirtokuvia, kynsitarroja tai leimata kuvio.
6. Lopuksi päälle päällyslakkaa (top coat), kynsinauhojen (ja reunojen) puhdistus kynsilakanpoistoaineella/asetoonilla ja pensselillä sekä lopuksi kynsinauhojen/käsien rasvaus. Ja ZADAA! Kynnet ovat valmiit! :)

Hohhoijaa *haukotus*, sainpas tehtyä yllättävän asiallisen tuosta tutosta. Vaikka eksyi sinne pari poistettavaa harha-askelta ja kuivaa vitsiä joille yksin täällä naureskelin ;D Mutta nyt pitää alkaa pakkaamaan kamat kasaan, että ei menis ihan höpöksi tää postaus viime metreillä. Tai siis enhän mie ole kahteen tuntiin liikkunut tästä koneelta minnekkään :D

Joko nyt saa lähtee nukkumaan?

9 kommenttia:

 1. Huomenta! Saiski lähtee nukkumaan... eiii, kello soi että töihin tarpomaan. 0_o
  Nätit on kaikkinensa nämä kynnet!! Ja muistuttivat siitä et eipä oo aikoihin tullu tehtyä ranskista....

  VastaaPoista
 2. Voi sinua... :D Minä hihittelen näille jutuille täällä kans! :D
  Upea lakkaus ja tuto on hyvä.

  VastaaPoista
 3. Mä haluan, että sä teet kynnet oman analyysisi mukaan! Niiiin hyvä idea! Mä haluan nähdä millainen Nanne on ihmisenä! ^__^

  VastaaPoista
 4. Nyt kyllä nauratti tuo kynsien juttelu sen verran pahasti näin vastaheränneenä, että aijai :D Mutta nätit on kynnet, tää on kyllä se maailman helpoin tapa saada kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniit! <3
  Mermaid's Tears on niin ihana! Herkullisen näköinen myös tuo värikäs glitterlakka :) Ja ranskikset toimii aina. Paitsi jos kynnet ovat kamalan värjäytyneet..

  VastaaPoista
 6. OIjoijoi! Ihanat, siis niin upeat, vaikka onkin kovin yksinkertaiset! Nuo glitterit ja tuo vihreä iskee muhun täysin<3! Sun kynnet on juuri sellaisia mistä saan aina ideoita omille kynsille<3 Oot ihana!

  VastaaPoista
 7. Haluamme nähdä oman analyysisi mukaan tehdyt sillisalaatti kynnet! :D Ranskis on kyllä nätti, mutta siitä nopeudesta en niin tiedä :P itsehän en osaa vasemmalla kädellä ranskista maalata, ja "laiska" kun olen niin en käytä tarroja, ja sit vaan ärräpäät lentelee kun tulee suttua :D

  VastaaPoista
 8. Kauniit <3 mulla meinaa kyädä aina niin että tuo glitterraja paksuuntuu...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!