4. joulukuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 ~ Week 9 "As Seen on TV"

Täällä taas! Voi että kun miulla olisi aikaa istua tässä sen verran, että ehtisin kertoa teille mitä kaikkea kivaa miulle on sattunut ja tapahtunut tässä kuukauden sisään ;) Mutta ainakaan nyt ei aika riitä siihen. Yritän vain saada seuraavat haastekynnet nopeaa uunista ulos.
Olen näemmä vieläkin pari viikkoa jäljessä tässä haasteessa ja nyt on vuorossa haasteviikon 9. toiset kynnet. Haaste kantaa nimeä "TV:ssä nähty".Näihin miulla oli heti haasteen alusta alkaen idea mielessä.


Olen saanut aikoja sitten ystävältäni Heidiltä Marilyn Monroe siirtokuvia. Ja nyt kyllä sattui eteen niin hyvä tilaisuus käyttää näitä :)
Olen diggaillut Marilyniä pienen ikäni, kotoani löytyy Marilynia tauluista, kahvikupista, jääkaappimagneetista, seinäkalenterista, kirjoista, peltisistä pastillirasioista ja cd-levyistä. Olikohan vielä muuta? Niin! Yksi kynsilakka on tulossa miulle joka kantaa Marilynin nimeä :D


Kynsiin lakkasin pohjalle kolme kerrosta Ginan valkoista lakkaa, jonka päälle laitoin nimettömiin ja etusormiin siirtokuvat. Ja kun Marilynista on puhe, ei sovi unohtaa blingblingiä :D Sitä tuli laitettua strassien muodossa keskisormiin sekä Marilynin kuvan kehykseksi ja muihin kynsiin tupsuttelin Gina Tricotin Sparkling silver:iä.

Nyt pitää lähteä taas liikkumaan, onneksi ei ole enää kuin kahdet pikkujoulut tiedossa ja sen jälkeen voi alkaa rauhoittumaan joulun odotukseen ja bloggaamiseen. Mutta nyt häätyy jo juosta, MOI!

Kenelläkään korvamatona:
"I wanna be loved by you"? :D

14 kommenttia:

 1. Voi vitsit! Nää on upeat<3
  Sie oot sellainen kiireinen bisnes woman! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! ♡
   No en nyt tiiä tuosta bisneksestä mutta kiire on ;DD

   Poista
 2. Onpa söpöt Marilyn-kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköiset kynnet, jokseenkin Marilynin oloiset blingeineen päivineen :) Ja kiitos korvamadosta....... XD

  VastaaPoista
 4. Hauskat lakkaukset, tykkään varsinkin noista huulista! :D

  VastaaPoista
 5. No nyt pääsi Marilynit kynsille :D On NIIN blingiä että ihan häikäisee B) Noi huulet on munkin suosikit, hauska idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ne pääsi :D Jonku aikaahan ne odottivatkin sitä xD

   Poista

Kiitos kommentistasi!