4. toukokuuta 2015

Pari vitoshaastetta

Blogeissa on pyörinyt jo jokin aika sitten "Vitoshaaste" ja miutkin siihen haastettiin pariin otteeseen mukaan. Nyt kun löysin koneen syövereistä lakkauset helmikuulta joista ei hirveästi ole mitään sanottavaa, ajattelin näiden yhteydessä vastata haasteisiin.
Lyhykäisyydessään vitoshaasteessa on ideana vastata viiteen kysymykseen, sen jälkeen keksiä viisi uutta kysymystä ja haastaa viisi bloggaajaa. Miulla kyllä taitaa jäädä haasteet haastamatta, koska laiskuus.


Ekaksi otan Nena Sofialta saadun haasteen käsittelyyn. Voi ei, onpa muuten kiperät kysymykset... :D
1. Viisi parasta päivää vuodessa?
No voi hittolainen. Öööö. Ehkä mie tähän nyt vastaan, että kaikki ne päivät vuodessa kun tapaan rakkaita ystäviäni ja perhettäni.
2. Viisi matkakohdetta jonne voisit lähteä vaikka heti?
No ekaksi tulee mieleen, että jonnekkin lämpimään missä paistaisi aurinko ja missä olisi palmuja. Mutta toisaalta mie en kyllä kauaa siellä viihtyisi niin joku kaupunkiloma olisi kiva. Lontoo, Rooma, mitä näitä nyt on. Ja jos vielä siellä sattuisi olemaan joku hyvä keikka niin ai että!
3. Viisi lemppari leffaa?
American history X. Paras, ihan paras. Hirveen vaikee listata näitä :D Mie kierrän kyllä nyt tämän(kin) kysymyksen ja vastaan, että kaikki tositapahtumiin perustuvat leffat uppoo ja sitten myös mafialeffat.
4. Viisi taitoa jotka haluaisit osata?
Jaahans... ois hirveen kiva osata lukea ihmisten ajatuksia :D Ja olla välillä näkymätön. No en mie tiiä vastauksia näihin! xD
5. Viisi parasta ruokaa?
No niin just. Kaikki missä on lihaa uppoaa! xD


Seuraavaksi yritän vastata E-S:n lähettämiin kysymyksiin. Toivottavasti paremmalla menestyksellä.
1. Mikä on lempikoristelutekniikkasi ja mitkä omat suosikkilakkauksesi ko.tekniikalla?
Oih ja voih. Tällä hetkellä mieluisin taitaa olla leimaus. Ja suokkareita on aika vaikee valita. Ehkä nää vois mennä mitkä on esittelyssä tässä samalla. Livenä nää kimalteli paljon enemmän (pakollinen huomautus :D) Mutta tykkäsin näistä kun kuvat oli yllättävän helpot leimattavat.
2. Jos saisit omistaa vain 5 glitterlakkaa, mitkä ne olisi?
Onneksi kyse on glittereistä! Tällä hetkellä ei glitterit ole niin miulla huudossa kuin holot! Eli voin vastata tähän, että jos nyt tällä hetkellä pitäisi elää yhdellä glitterlakalla niin se olisi piCture pOlish:n Holiday.
3. Jos sinulla olisi oma nimikkolakka, niin minkälainen se olisi? Haluaisitko sen olevan jonkun olemassa olevan lakkamerkin edustaja vai kenties ihan oma "custom"? Minkä niminen?
No valmistaja voisi olla joko OPI tai piCture pOlish ja nimi lakalle olisi "Pink Panther gone Black Panther". Koostumus voisi olla mustasta pinkkiin sävyä vaihtava duochrome ja jossa olisi vielä holoa mukana. Ai että! :D
4. Mistä saat inspiraation lakkauksiin?
Inspistä saan vähän joka puolelta. Facesta, blogeista, instasta, telkkarista ja jopa postissa tulevista mainoksista. Mutta jos apinoin jonkun toisen lakkaukset, kerron siitä rehellisesti ja yritän saada lakkauksiin jotain omaakin.
5. Mitkä 5 kynsilakkaa ovat tämän hetken suosikkisi?
Lyhyesti ja ytimekkäästi vastattuna kaikki DaLe:n Wow Prism kokoelman lakat. Aivan ehottoman lemppareita!


Kynsillä
HuhHuh. Selvisin näistä. Vaikkakin aika tyydyttävällä tasolla mutta kuitenkin. Olen ylpeä itsestäni. Tosin pakko paljastaa, että kirjoitin tämän postauksen kahdessa osassa :D
Hokasin juuri, että miulla on tullut lähes kuukauden mittainen tauko blogeiluun. Ohhoh. Ehkä tää paussi teki nyt ihan hyvääkin. Yritän ottaa itseäni nyt niskasta kiinni ja olla huudeilla paremmin. Kynsiä olen kyllä lakkaillut ja varastossa onkin nyt useammat kynnet.
Taidan yllättää itseni ja kaikki muutkin nyt... Väännän tähän loppuun viisi kysymystä jos joku haluaapi ottaa haasteen vastaan, en ala ketään erikseen haastamaan :)

1. Milloin viimeksi shoppailit uusia lakkoja? Mitä lakkoja?
2. Tämän hetken IN väri kynsillä?
3. Holoa vai glitteriä?
4. Mikä on arvokkain lakkasi minkä omistat?
5. Milloin viimeksi lähti mopo käsistä ostaessasi lakkoja? Miten pahasti? 
;D


8 kommenttia:

 1. Man-go on hurjan hauskan värinen lakka ja nätit lakkaukset oot taikonut :)

  VastaaPoista
 2. Hahha. :D Hauskoja vastauksia! Ja kynnet on magiat <3

  VastaaPoista
 3. Haastevastauksia oli hauska lueskella ja ihailla siinä samalla upeita mangokynsiä :)!

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet ♡ Oioi, mä haluaisin kokeilla Pink Panther gone Black Pantheria, olispa sellainen lakka! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♡
   Voi jehna kun olisikin tuollainen lakka! xD

   Poista

Kiitos kommentistasi!