6. elokuuta 2015

Leikkii termon kanssa

Laitetaas eeteriin hieman vanhempaa matskua. Pitkään ajattelin, että en syty väriä vaihtavista lakoista. Enkä näin ollen tule niitä itselleni hommaamaan. Kuinkas sitten kävikään... Tehtiin alkuvuodesta Kristan kanssa lakkavaihtareita ja päädyin vaihtamaan tämän lakan itselleni. Kyllä, tämä tyttö syttyi tästä lakasta!Lakka on DaLe:n termolakka numero 178. Kaunis vaaleanpunainen lakka, joka vaati kolme kerrosta peittävyyteen. Mutta oli helppo lakattava, ei valunut kynsinauhoille ja levittyi sinne minne pitikin. Miua hieman epäilytti aluksi tämän lakan koostumus ja se, että toimiiko tää oikeesti niin niinkuin pitää. Kyllä toimi! Olin ehkä hieman yllättynytkin värien kontrastista.Lakka on siis lämpimänä vaaleampi vaaleanpunainen (hyvin selvitetty) ja kun kynnet saa kylmää ilmaa, miun tilanteessa kylmää vettä, väri vaihtui tummemman vaaleanpunaiseksi. Että mie olen hyvä selvittämään lakan ominaisuuksia ;D Mutta voi pojat, että tämä lakka sai miut leikkimään... Vähän väliä piti käydä kylmän vesihanan alla huljuttelemassa kynsiä ja ihmetellä kun väri vaihtuu. Ja sama jatkui seuraavana päivänä töissä. Piti kaikille työkavereille näyttää tämä ihme :D
"Lapsi on terve, kun se leikkii".Siirtokuvissa oli sama juttu, kuin termolakoissa. Alkuun ajattelin, etten hommaa näitä siirtokuvia, koska lähes kaikilla kynsisiskoilla oli näitä kynsillä. Mutta miten sitten kävikään... Nyt miulla on varastossa jokaista väriä kaksi pakettia :D En vain raski käyttää niitä...

Käytetyt lakat
Tykästyin kyllä termolakkoihin, ainakin tähän ensimmäiseen. Enkä näkisi maailman seittemäntenä ihmeenä sitä, että hommaisin useampia termoja itselleni. Ehkä sitten pitää alkaa hamstraamaan näitä kun olen saanut ensin Wow Prism:it ja Sahara:t hommattua kokoelmiini ;)

Onko muutkin innostunut leikkimään näillä
termolakoilla?

14 kommenttia:

 1. Mulla on just DaLen termo 174 kynsillä, mutta mä unohdin jo koko asian, kun otin kuvia :). Tää on niin nätti kaikissa väreissä, etten edes muistanut tihrustaa sormia kun pesin käsiä. Eli kai tähänkin sitten kyllästyy, kun uutuudenviehätys kaikkoaa :). Ekalla kerralla olin koko ajan läträämässä veden alla. Nää DaLen termot on oikeesti tosi hyvälaatuisia ja mulla onkin näitä jo monta kertynyt. Nyt näytti Anna Gorelovalle tulleen Dawn-niminen uutuus, joka on joku holotermo! En onneksi haluaisi yhtään :). Nää kynnet on ihanat! Mullakin on noita siirtiksiä säästössä mutten raaski käyttää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails ^.^
   Mie hommasin tän kaveriksi myös DaLen termolakan nro.180 (musta-valkoinen glitteri) ja joo, sillä kun lakkasin niin ei se enää niin sytyttänyt kuin tää :) En sitte tiiä loppuiko uutuudenviehätys vai oliko syy pelkästään tässä glitterlakassa.
   Oih, kuulostaa kyllä melko herkulle toi uusi holotermo ;D

   Poista
 2. Nää siirtokuvat on rakkautta! :) Kauniit kynnet <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet ja kuulostaa vieläpä kovin hauskoilta. :D Mä en tiennyt, että tämmösiä edes on. Ja hyvin ainakin itse ymmärsin sun selityksen väreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee ^.^
   On näitä termoja ollut jo vuosi jos toinenkin myynnissä eri lakkamerkeillä :) Saa nähdä tuleeko näille lakoille joskus sellainen hypetys kuin esim. tekstuurilakoille :)
   Hyvä, että ymmärsit miun selityksen ;D

   Poista
 4. En omista yhtäkään termolakkaa, mutta jos omistaisin niin tiiän, etten pystyis oleen leikkimättä sen kans. :D Aivan ihanat kynnet! Nuo siirtokuvat on kyllä niin kauniita vaikka kaikilla niitä näkeeki. :D

  VastaaPoista
 5. Multa taitaa löytyä yksi thermo tai kaksi ja toinen niistä on muistaakseni juurikin tämä. <3
  Lakkaus on oikein kaunis!

  VastaaPoista
 6. Mulla ei oo yhtään lämpölakkaa! Noita deksujakin aikani välttelin kunnes mullakin löytyy jo kolmee väriä :D Kaunis kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole ^.^
   Miekään en aluksi lämmenny näille lämpölakoille, mutta sitten kun sain tämän ensimmäisen kynsille innostuin ihan täysin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!