5. lokakuuta 2015

Intiaanikesä

Nyt mie sen hyväksyn, että kesä on lopullisesti ohi, eikä intiaanikesää enää tule. Viikonloppu meni kauheessa myrskyssä. Oli kuulkaa kiva polkea pyörällä töihin! Mutta hengissä olen ja kunto nousi varmasti kohisten viikonlopun aikana... No ei auta masentua, taidan kaivaa viltin ja kynttilät esille ja nautiskella pimenevistä syysilloista. Ja niin, onhan se syyssiivouskin edessä... kesävaatteet varastoon ja villapaidat esille. Kyllä tämä vielä iloksi tästä muuttuu.

Kesä siis oli ja meni ja miullahan se meni kokonaan töissä sorvin ääressä. En päässyt käymään missään reissussakaan, kohokohdat kesässäni taisi olla Qstock ja juhannus mökillä. Ystäväni Heidi sentään käväsi kesälomareissulla ja toi miulle tulijaisena tämän ihanaisen Essencen lakan.

Kyseessä on Essence:n Indian Summer lakka. Tämä ihanainen on korallinen cremelakka, jota tarvitsin kaksi kerrosta peittävään lopputulokseen. Mie niin tykkään Essence:n lakoista, koska niissä on sopivan suuri suti ja lähes kaikki cremet peittävät jo kahdella kerroksella. Kun sain tämän lakan kätösiini tiesin tekeväni heti tällä ranskikset :)

Nämä ranskalaiset tein vapaalla kädellä ja koska raja oli melkos epämääräinen lisäsin rajoille Wild&Mild:n Silver Shower:ia (yllättäen). Lopuksi vielä kukkaiset water decalsit, joihin lisäsin kukkien keskelle lisää blingblingiä tuomaan Gina Tricot:n Sparkling Silver:stä noukkimiani glittereitä. Ai että mie tykkäsin lopputuloksesta! :)

Mie en muistanutkaan miltä tuntuu odotella päivän postia... Tilasin nimittäin viime viikon lopulla pari uutta piCture pOlish;in lakkaa, ja nyt mie oottelen kuin kuuta nousevaa, että postilaatikko kolahtaa :P On muuten hiton pitkiä nämä tunnit ootella ;D Ja en kestä sitä pettymystä jos ne ei vielä tänään kotiudukkaan. Kyllä odottavan aika on pitkä!

Oikein mukavaa alkavaa syksyistä viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Mäkin pyörittelin tätä lakkaa näpeissäni mutta eihän mulle koralli passaa. Sulle kyllä sopii mainiosti! Ihanat nää kynnet <3. Tällä tavalla mäkin voisin käyttää korallia! Pitää pistää korvan taakse :).

  VastaaPoista
 2. Voe kui ihanat kynnet! Niin kesäset ja upeat! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kokonaisuus, ihanaa kun noiden kukkien keskellä on muuta väriä, sopii hyvin!

  VastaaPoista
 4. Iiik et on kesästä :D Ompas se kaunis sävy, ja nätti ranskis. Juu-u syksy on tullut ja talvi on jo ovella... meillä oli aamulla -2 pakkasta!

  VastaaPoista
 5. IHANAT, ihanat, i-h-a-n-a-t<3 Toi lakka on niin herkkulinen ja noi siirtokuvat sopii sen kanssa täydellisesti <3

  VastaaPoista
 6. Sievät on!!

  Juu ei auta kun hyväksyä se että kesä lähestyy seuraavan kerran sit taas puolen vuoden päästä... Toivottavasti saat sitten lomaillakin! Ja pidän myös peukkuja että tulisi sitten 'intiaanikesä'. 😁

  VastaaPoista
 7. Nämä on tosi kauniit! Tuo Essence on yks mun lemppareista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!