17. marraskuuta 2015

ESSENCE: Bubble gum

Wuhuu! Lähes vielä aikataulut pitää, jee! Voisin melkein laittaa rastin seinään :D Jännä miten tällainen teemaviikko saakin stressikäyrät nousemaan, vaikka itse on suunnitellut tämän ja aikatauluttanut ja vaikka joku postaus päivän myöhästyisikin ei maailma siihen kaatuisi. Siltikin kauheat paineet niskassa ja tänään on vasta toinen päivä. Saa nähdä kuinka hermoheikkinä olen perjantaina :D No hermoillaan sitä sitten, ja mennään nyt tämän päivän kynsiin ja lakkaan. Tai oikeastaan voisi sanoa, että purkkaan.

Halusin kokeilla miulle uutta koristelutekniikkaa, monileimausta. Eli valitaan jokin jellylakka, jolla lakataan kerros kynsille, leimataan jokin kuvio, taas kerros jellylakkaa jne. Mie ostin puolisen vuotta sitten tämän jellylakan, Essence Bubble gum, juurikin tätä tekniikkaa varten. Mutta lakkausta toteuttaessani, huomasin tämän olevan ehkä liiankin jelly tähän tarkoitukseen. Meinaan, en saanut tällä lakalla haluttua (ja tarvittavaa) syvyyttä leimoihin. Tarkoitushan olisi, että leimat ja niiden värikontrasti näkyisi "vahvemmin".

Lisäksi tämä oli melkoisen aikaanvievä lakkaus, kynsillä on neljä kerrosta lakkaa ja kolmet leimaukset. Miulla meinasi loppua huumorintaju kesken odotellessa joka kerroksen välissä lakkojen ja leimauksien kuivumista. Ja vasta kun lakkaukset olivat valmiit, hokasin, että olisinhan mie voinut käyttää lakkojen ja leimojen välissä kuivattavia tippoja tai kuivatussuihketta... Voin kertoa, että vaikka tällä tekniikalla saa oikein tehtynä vallan kauniita lakkauksia, mie en siinä nyt onnistunut ja en kyllä vähään aikaan kokeile uudestaan.


Laitoin tähän lakkaukseen ihan ensimmäiseksi yhden kerroksen 4 ever young lakkaa, ensin yritin pärjätä pelkästään Bubble gum:lla, mutta mie varmaan vieläkin lakkaisin sillä kerroksia kynsille. Sen verran oli tosiaan j-e-l-l-y-lakka. Leimaksi valikoitui MoYou:n laatta Holy Shapes 08. Kokeilin muuten tässä lakkauksessa uutta stamperiani, Clear Jelly Stamper ja en voi kuin ihmetellä miten olen ennen tätä onnistunut leimaamaan o.O Aivan mielettömän toimiva kapistus ja voin kyllä suisitella sitä muillekin!

Nostetaas vielä lopuksi jalustalle tämä Bubble gum. Vaikka lakan nimi on houkutteleva ja väri on kaunis, en kyllä keksi mihin lakkaukseen tätä voisi käyttää. Kuvassa on kynsillä kolme kerrosta lakkaa ja kuten huomaa, tämä on todellakin jellyjen jelly. Ei silti, tämä ei valunut kynsinauhoille ja oli muutenkin suht helppo lakattava. Mutta kyllä mie luulen, että pärjäisin ilman tätä lakkaakin näissä lakkahuuruissa.

Oletteko te kokeillut tätä monileimausta?
Ideoita mihin lakkauksiin tämä lakka voisi sopia?

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä noissa on kyllä syvyyttä just hyvin. Ihanat piparminttu-kynnet! Mä kerran kokeilin tätä, mutta valitsin taas päinvastoin liian peittävän jellyn ja se meni sit metsään sen takia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bunnytailnails ^.^
   Mie luulen, että tää olis kyllä voinut toimia toisella leimalla, ehkä sellasella missä olisi ollut hieman isompi kuvio.
   Jännä, miten tämä tekniikka voikin mennä metsään monella tavalla :D Alkuun ajattelin, ettei tätä voi ryssiä ;DD

   Poista
 2. Hieno lakkaus! Sun pitää käyttää tota lakkaa värittelyyn leimadecaleissa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma ^.^
   Pitääpä muuten kokeilla tätä leimadecalseissa, kiitti vinkistä :)

   Poista
 3. Tosi nätit! Voiskohan tuo toimia ihan vaaleitten lakkojen päällä tai leimojen värittelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli ^.^
   Voisin kyllä kokeilla miten tää toimis vaalean lakan päällä :)

   Poista
 4. Wau! Mun mielestä nää on tosi upeat ja hyvin onnistuneet. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!