19. marraskuuta 2015

ESSENCE: Girl's best friend

Tänään olisi luvassa tähän harmauteen ja pimeyteen hieman blingblingiä. Pakko avautua heti alkuun, että tämä lakkaus oli taas niitä lakkauksia, kun mikään ei onnistu ja lopputulos ei todellakaan vastaa mielessä ollutta mielikuvaa. Ja kaiken kruunaa kuvat, jotka mie yritän ehtiä ottamaan vanhalla kamerallani ulkona luonnonvalossa. Ja kun vuodenaika on mikä on, miulla on päivässä se pari tuntia aikaa ottaa kuvat, oli ilma mikä oli. Voi kumpa joulupukki toisi miulle uuden kameran ja valoboxin!

Mielessäni oli tehdä minttuiset kynnet valkoisillä pynpyröillä ja aksenttikynsi glitterillä. Alkuun ajattelin tehdä pynpyrät dottarilla, mutta jostain syystä idea vaihtuikin leimaamiseen. Mutta ihan alkuun lakkasin kynnet Essence:n That's what i mint! lakalla, poislukien nimettömät. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta, joka peitti kynteni juuri sopivasti ajatellen leimojen tulevan päälle. Pitkiin kynsiin varmaan pitäisi lakata se kolme kerrosta. Kun lakat olivat kuivuneet, aloitin leimaamisen. Niimpä niin. Lopputuloksenhan näkee kuvasta, ei toimi ei. Olisi vaan pitänyt mennä dottarilla niin mintun väri olisi kynsillä näkyvämpi.

Sinänsä leimat onnistuivat hyvin, heti ensimmäisellä yrittämällä kaikkien kynsien leimat meni suoraan. Mutta olisinpa edes vaihtanut lakat toisinpäin, valkoinen pohja johon olisin sitten mintulla leimannut. Mutta ei kun ei.
Nimettömistä tein sitten aksenttikynnet pelkällä glitterlakalla. Tutustutaan tähän lakkaan kohta hieman lähemmin.

vas: Girl's best friend ja That's what i mint!
Leimaus BM-423 laatasta.
Onko teillä muillakin sama ongelma kuin miulla, nimittäin leimauslaattojen kuvien hahmottaminen? Eli kun katsoo laattaa ja siinä olevaa kuvaa, ei osaa oikein hahmottaa miltä se näyttää kynnellä? Miulle kävi (jälleen) näin tämän kuvion kohdalla. En jotenkin osannut ajatella, että kyseisessä kuviossa leima peittää alla olevan lakan lähes kokonaan. Ajattelin asian olevan juuri toisin päin :D No muistampa tämän (ehkä) ensi kerralla... Mutta tutustutaampa nyt paremmin kynsillä olevaan glitterlakkaan.


Kotiutuin tämän Girl's best friend lakan lokakuussa I love me -messuilta. Tämä on melkoisen jännä lakka. Putelia katsoessa lakka näyttää sinivihreältä glitterpommilta, mutta kun sitä alkaa lakkaamaan kynsille, väri muuttuu kultaiseksi shimmeriksi, jossa on erikokoisia hopeisia glittereitä. Lakka oli kyllä helppo levittää ja glittereitä tuli sopivasti, kolme kerrosta riitti miulle sopivaan peittävyyteen. Sinänsä lakka oli miulle hieman pettymys, kun en ole kovinkaan kultaisen ystävä ja putelia katsoessa ei tule esiin kuinka kultainen tämä lakka kynsillä sitten on. Mutta uskon, että tulen vielä tätä joskus käyttämään :)

Onko teille tullut vastaan samantyyppisiä
pettymyksiä jonkin lakan kanssa?

8 kommenttia:

 1. Söpöt pallokynnet tosistaan. Hmm, mulleki on joskus käyny niin, että lakka on pullossa jotenki ihan eri kuin kynnellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma ^.^
   Tää oli kyllä pettymys, mutta ehkä mie vielä joku päivä lämpenen tälle lakalle enempi ;)

   Poista
 2. Kiva idea näissä, mut mäkin tuijotin noita kuvia ja mietin et missä sitä minttua on :D Juu, mähän oon sitä mieltä et kaikki kuvat pitäs ensin leimata paperille et näkee millanen se leima todellisuudessa on :D Nyt tajusin et sähän oot postannu joka päivä tällä viikolla, mut ku mulla on ollu NIIN kiire etten oo taas kerenny blogejakaan vilkaseen! Ihanaa et on viikonloppu edessä ja meän pikkujoulut ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä minttua näistä hakea :DD
   Mie en laiskiaisena jaksa alkaa ensin leimaamaan paperille, että näkisin kuvan, vaan suoraan kynnelle ja sit kiroan, etten ole ensin leimannut paperille ;D Ehkä asia muuttuu nyt, kun saan sen maton jouluna käyttöön ;)

   Poista
 3. Oi hitsi tää glitter on nätti! Mulla se odottelee tuossa pöydällä vielä vuoroaan. En olisi kyllä uskonut, että se muuttuu kynnellä noin kultaiseksi, vaikka ei se mikään huono asia ole. Mulla on muuten tää täsmälleen sama ongelma, eli en osaa yhtään hahmottaa miltä leima näyttää kynnellä. Monesti pitää nähdä joku leima kuvissa ensin ennen kuin edes tajuaa, että itsellä on ko. laatta ja tätä kuviota voisi joskus käyttääkin, kun se on niin nätti. Mulla meinas taas mennä aivot solmuun, kun katsoin näitä kuvia ja yritin miettiä kummalla lakalla olet lakannut kynnet ja kummalla tehnyt leimaukset :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Bunnytailnails :D Nää on kyllä vähä sekaset kynnet :D Mutta joo, valkoisella olen leimannut päälle ja sen kyllä huomaa! Peitti liikaa tuon alla olevan värilakan :D

   Poista
 4. Mä oon niin rakastunut tuohon lakkaan. <3 Tosin kyllä se näyttää pullossa ihan erilaiselta kuin kynsillä?!
  Koristelut on mun mielestä onnistuneet ja kynnet näyttää hyvältä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos raksulainen ♡
   Tää on kyllä ihme lakka o.O Näyttää todella paljon erilaisemmalta pullossa kuin kynnellä. Ehkä mie vielä joskus tykästyn kultaan ja silloin tämä lakka pääsee uudestaan kynsille :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!