21. joulukuuta 2015

Mihin se lumi nyt katosi?

Kirjoitetaanpa tähän väliin pikainen postaus ja esitellään kynnet, jotka tein pikkujouluista saaduilla siirtokuvilla. Pitää vielä äkkiä hehkuttaa tähän väliin, että mie sain tänään ostettua viimeisen joululahjan, jee! Ja saatiin käytyä Äijän kanssa ruokaostoksillakin, ettei enää tarvi lähtee sinne ihmispaljouteen kärsimään. Enää puuttuu vain joululeivonnaisten leipominen ja joulusiivous, ei enää paljosta ole kii ;D

Saimme siis pikkujouluissa kaikki pienet yllätyslahjat ystävältäni Heidiltä, ja miulle sattui talvinen maisema -arkki MILV:n siirtokuvia. Nämä on kyllä aivan älyttömän helppokäyttöisiä, eikä varmasti tarvitse pelätä lähteekö kuvat arkista miten irti ja miten kuvat sitten jämähtää kynsille ja niin pois päin, mitä mie ainakin olen jännittänyt "normaalien" siirtokuvien kanssa.
Tein muuten tänään pikakynnet, joihin käytin "tavallisia" siirtokuvia ja kyllä mie sain nauraa itselleni! MILV:ssähän ei ole sitä kirkasta muovia siinä arkin päällä, ja kun olen nyt viimeiset kerrat käyttänyt kynsillä vain MILV:n siirtokuvia, niin tänään mie unohdin koko ajan ottaa sen kalvon pois kuvan päältä ennen kuin upotin sen veteen :D Mutta sain kuin sainkin taisteltua kynnet valmiiksi.

Näiden kuvien alle suositeltiin valkoista lakkaa ja sitähän mie laitoin kerroksen. Halusin kuvista vielä hieman talvisemmat ja lakkasin kuvien päälle kerroksen OPI: Pirouette My Whistle:ä. No joo, kuvista tuli hieman sumeampia ja kamerani jotenkin sekosi "lumisateesta kynsillä", mutta livenä kynnet oli kauniimmat kuin mitä kuvat antaa nyt ymmärtää :) Voi kumpa joulupukki toisi miulle sen uuden kameran! Ja tietokoneen. Ja uuden mikron. Ja uuden kahvinkeittimen, vaikka sellaisen kapselikeittimen. Oih ja voih. Kunhan nyt saataisiin edes valkoinen Joulu, se riittäisi miulle.

Pitääpä muuten vielä kertoa teille miun ja Äijän käymä keskustelu tässä eräänä iltana, voin kertoa että repesin ihan totaalisesti ;D

( M = mie, Ä = Äijä)
M: Pitääkö meillä leipoa pipareita jouluksi?
Ä: Ei nyt ehkä pipareita tarvi, mutta mie kyllä halluisin niitä joulutorttuja.
M: Okei, millä hillolla sie niitä tykkäät syyä?
Ä: No sillä mämmillä.
M: NIIN MILLÄ? SIIS MÄMMILLÄ? MITÄ HELE?? :DD

Joo, Äijä oli luullut, että joulutortuissa käytetty luumusose/hillo/mikä lie on mämmiä! :DD Voooe että mie repesin! :DD Sain kyllä niin parhaat illan naurut Äijän kustannuksella :D Ja tämä ei muuten ole ainut kerta kun sain nauraa Äijän "toilailuille", sillä niitä sillä riittää ;D

Eihän se joulusiivous ole nyt niin pakollinen?
Eihän? ;)


7 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! <3 Ja hahaa, kiitos illan nauruista... :D

  VastaaPoista
 2. apua toi mämmijuttu :D:D:D tosin lienee samanmakuisia, en oikein tykkää kummastakaan;D Mutta ihanat siirtokuva kynsillä!

  VastaaPoista
 3. MÄMMILLÄ. :DDDDD Mä en kestä!!

  Kynnet on todella todella kauniit. <3

  VastaaPoista
 4. Haha, mämmiä! :D

  On kauniit kynnet, tykkään paljon ♡

  VastaaPoista
 5. Joulusiivous on ihan yliarvostettu juttu. Mä aattelin tänään imuroida pahimman kissankarvatollot lattioilta mutta muuta en tee.

  Hihii mämmijutulle repesin ihan kympillä! Mutta aloin heti miettimään että miltähän se mämmi oikeesti maistuisi joulutortussa.

  Ihanat siirtokuvakynnet! Joulun teemaan sopivaa maisemaa ja niin kaunis kokonaisuus :). Oikein hyvää joulua sulle ja mämmi-äijälle kans!

  VastaaPoista
 6. Kunhan pääsiäinen koittaa niin maistattat kyllä sillä yhdellä tontulla oikeaa mämmiä :D Munkin piti saada nää siirtokuvat kynsille ennen joulua, mutta kuinkas sitten kävikään :P Sain mä eilen kuiten kynnet lakattua ja ehkä tänään koristelen... Nääiden kauneus tuli kyllä ehdottomasti paremmin esille livenä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!