8. tammikuuta 2016

MOYRA

Tänään päästään tutustumaan miulle uuteen merkkiin, joka on vastikään rantautunut Suomeen ja on lähiaikoina myös avaamassa verkkokauppaa.
Kyseessä on merkki nimeltä Moyra. Olen kyllä joskus kyseiseen merkkiin törmännyt, mutta käyttökokemuksia miulla ei ole.
Viime vuoden puolella ihanainen kynsisisko Heliumia kysyi haluaisinko lähteä hänen mukaansa käymään Heinin luona, joka on Moyran maahantuoja ja sattumoisin asuu samassa kaupungissa. Tottahan toki mie hyppäsin kyytiin!


Mukaani tarttui yksi leimauslaatta sekä miulle ihan täysin uusi juttu Shape Card (vapaasti suomennettuna leimauskortti). Tutustutaanpa ensin leimauslaattaan ja sen jälkeen leimauskorttiin.
Mie ihastuin tähän leimauslaattaan Florality 2 plate 10. Laatan koko on 9,5 cm x 14,5 cm ja kuvan koko on 2,5 cm x 2 cm. Eli isot on kuvat, mutta saapahan ainakin koko kynnelle kuvan. Laatta maksoi 13,90 €.


Kuvat nousivat laatasta vallan mainiosti niin Clear Jelly Stamperilla kuin Konadin perus kovalla stamperilla. Näissä kynsissä leimauslakkana toimi China Glaze:n Joy. Kokeilin useampaa kuvaa Joylla sekä Konadin leimauslakalla ja kaikki kokeilemani kuvat toimi. Suosittelen!


No mikäs se sitten tämä leimauskortti oikein on? Kortti on kooltaan normaalin pankki/bonus kortin kokoinen ja hintaa tällä oli 3,50 €. Tämä on apuväline leimailuun, jolla voi ottaa kokokynnen leimauskuviosta pienen alueen. Aika vaikeasti selitetty :D Jospa kuva auttaisi hahmottamaan, mitä mie tarkoitan.


Elikkäs mie halusin isosta leimakuviosta vain tietyn kohdan ja valitsin kortilta kolmio -kuvion, jonka sitten laitoin kuvion päälle ja sen päältä nostin leiman stamperiin. Ja stamperilta kynnelle. Tämä ei toiminut CJS:llä, mutta Konadin kovalla stamperilla toimi. Mutta tämän jälkeen kohdistus kynnelle oli sitten arpapeliä... Mutta käytännössä tämä kyllä toimii.


Lisäksi halusin kokeilla toimisiko kortti "sabluunana". No joo, kyllähän se toimi, mutta aika hankala sitä oli sormilla pitää paikoillaan ja kuvion reunasta ei tullut kovinkaan tarkka. Ehkä osaksi tämä johtui miun kynsistä, jotka ovat melko kaarevat, joten korttia en saanut täysin taivutettua kynnen pintaan kiinni. Ehkä pienellä harjoittelulla tämäkin alkaisi toimimaan, mutta uskon että tulevaisuudessa teen tämänlaiset koristelut kynsivinyylien avulla.

Kuvassa näkyvissä testikynsissä värilakkoina toimi piCture pOlish:n Antique ja Twinkle. Töpöttelyn kortin päältä hoidin myöskin PP:n lakalla Darcy. Nimettömässä on leimattuna kolmio, joka ei oikein tahdo näkyä kuvassa. Edelleen miun pitää kuvata kynnet ulkona siinä valossa mikä siellä milloinkin tahtoo olla :D

Mutta kyllä olen tyytyväinen ostoksiini. Ihastuin Moyra:n leimauslaattoihin ja tulen varmasti hommaamaan niitä lisää. Tällä hetkellä Moyra:n kynsilakkoja ja leimauslaattoja voi tilata facebookissa Moyra Finland sivuilta joko laittamalla sähköpostia tai viestiä.

Onko MOYRA teille tuttu merkki?
Entä oletteko ennen törmännyt tähän 
Shape Card:iin?

(En hyödy linkin klikkailusta mitenkään.)

21 kommenttia:

 1. Ite just tänään kävin tuon Henin luona... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin :DD
   Miulla tekis mieli kans piipahtaa siellä uudestaan ostamaan uusia laattoja :P

   Poista
 2. Mä odottelen, että Moyran nettikauppa aukeaa ja valikoimaan tulee se yksi laatta missä on kaneja :D. Pitäisi kyllä testata noita leimauskorttejakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuita Moyran leimauslaattoja oli kyllä kiva käydä hipelöimässä ja mieleen jäi ainakin pari laattaa mitkä vielä halluisin ;)

   Poista
 3. Olen joskus nähny blogeissa mutta itellä ei kokemusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onpa vaan kiva kun saadaan lisää lakkamerkkejä tänne kylymään pohojoseenki :D

   Poista
 4. Mä haluan tuon kortin!! Siis mahtava idea. :D Tilaukseen ja heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilausta vaan menemään ;) Siellä oli muutamia erilaisia kortteja, missä oli eri kuvioita (pieni wink!wink!) ;D

   Poista
 5. Mielenkiintoinen tuo Shape Card, enpä ole ennen kuullutkaan! Ja ylipäänsä merkki kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mulla on yksi ikivanha Moyran glittertopperi, mutta se on päästänyt jo värejä pohjaan eikä ole tullut sitten käytettyä. Pitää kyllä tutustua näiden valikoimaan nyt :)

  Ihanat nämä testikynnetkin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullekin se oli ihan uusi juttu :)
   Kiitos Nena Sofia ^.^

   Poista
 6. Uij, ite odottelen että Moyralle saapuu varastoon Moments-laatta ja sitten kyllä tulee ostettua. :D Ihana laatta tämä sinunkin valitsemasi.

  Shape Card olisi toimiva juurikin CJS:in kanssa, mutta jos ei toimi sillä jää vähän turhaksi. Kohdistustaidot tavallisella on mitä on kaikkien leimausvuosien jälkeenkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta oottaa, että saa hamstrattua lisää näitä laattoja ;)
   Mie valkkasin tän laatan ihan sillä, että pääsee kokeileen leimadecalsien tekoa noilla kukilla :D
   Voihan se toki olla, että CJS toimiikin tämän kanssa, ja vika olikin leimaajassa ;D

   Poista
 7. Moyran lakkoja eikä laattoja sun muita mulla ei ole ainakaan vielä mutta toki olen niitä internetin ihmemaasta ihaillut. Kauniit kynnet tehty ihanilla lakoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Sole ^.^
   Miulla itellä vähän häiritsee näissä kynsissä toi töpötelty kolmio... ei tullut ihan sellainen kuin halusin :)

   Poista
 8. Olen mä joskus tuosta merkistä kuullut, mutta en ole pahemmin tutustunut heidän valikoimiinsa. Hyvän näköinen on ainakin tuo laatta mikä postauksessa näkyy ja tosi näppärän oloinen tuo shape card.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kyllä suosittelen tutustumaan näihin laattoihin :)

   Poista
 9. Kumpikaan ei ole mulle ennestään tuttu... Onko toi nettikauppa auki tai onko se aukeamassa? Olis kiva tutustua tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aukeamassa, tarkempaa ajankohtaa en valitettavasti osaa sanoa :D
   Tuotteita voi kummiski käydä kurkkailemassa Facebookissa "Moyra Finland" -sivuilta :)

   Poista
 10. Ei oo tuttu. Pitää tutustua. :)

  VastaaPoista
 11. mahtavia laattoja. Hinnat vaan on sitä luokkaa, että on halvempi tilata ulkomailta jos haluaa edes 2.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!