25. tammikuuta 2016

Vanhoja lakkoja

Kirjoitetaanpas teille postaus tässä odotellessa, että hoidossa oleva karvakaveri lähtee takaisin kotiin. Sain sen just käytettyä viimeisellä lenkillä, eikä tarvinut kuin yhden kerran taistella matkalla! Jee! Ja karvakaverin kamatkin alkaa olla pakattuina, enää vain odotella milloin Mamma soittaa ja saan luovuttaa karvakaverin pois. Fiilis on vähän niinkuin jouluna ;)
Tämän jälkeen alkaakin kämpän puunaus lattiasta kattoon, onneksi Äijä lupasi pestä matot! Ei muuten sovi yhteen vaalea matto ja koira jolla on pitkät (pers)karvat...
Mutta mennäänpä nyt niihin kynsiin.

Enpä muistakaan, milloin viimeksi olisin tarttunut China Glaze:n kynsilakkaputeliin kiinni ja lakannut kynnet. Eräänä iltana havahduin siihen, että hei! miullahan on lähes Helmerin laatikollinen Chinan lakkoja, joita en ole käyttänyt pitkiin aikoihin. Niimpä tuumasta toimeen. Halusin tehdä kynsille pitkästä aikaa skittelette -lakkauksen, joihin valkkasin kolme Chinan lakkaa.

Ensiksi valikoitui glitterlakka, jolla halusin lakata nimettömiin säihkettä ja kimallusta. Glitterlakaksi valikoitui Liquid Crystal. Tämä lakka on ilmestynyt jo vuonna 2012 Prismatic kokoelmassa. Ja on yhtä ihana kuin vuosi, kaksi sitten, jolloin olen tämän hommannut itselleni.
Tämän valinnan jälkeen valkkasin tähän sopivan cremelakan, jolla lakkaisn pikkusormet, etusormet ja peukalot. Lakaksi valikoitui Tantalize Me lakka, joka on myöskin vanhempaa kokoelmaa. Lakka on ilmestynyt vuonna 2006 kesällä. Tämä lakka sai muistaakseni jonkinlaisen hysteeriankin aikaan jossain vaiheessa :D


Keskisormiin värkkäsin pitkästä aikaan vinyyleillä koristukset. Sain nämä Mi Vinyls:it joskus kaupantekijäisinä, kun tilasin kynsikamaa Mi Nails:lta.
Vinyylien alle lakkasin ensin kaksi kerrosta Chinan White on White:ä, joka on muuten melkoisen huono valkoinen lakka levittymään... Mutta ajattelin, että tässä lakkauksessa käytän vain Chinan lakkoja, joten tällä mentiin. Lakan kuivuttua asettelin vinyylit haluttuun kohtaan. Tämä oli muuten melkoisen haastava, koska vinyylit nousi arkista kokonaisina ja miun piti itse repiä osaset irti, että sain vinyylin käyttökuntoon. Olipa taas hankalasti selitetty :D Mutta joo, kun olin saanut vinyylit "perattua" ja aseteltua haluttuun kohtaan kynsille, lakkasin päälle Liquid Crystal:ia kaksi kerrosta ja otin vinyylit veks. Vinyylit kyllä toimi hyvin ja tykästyin lopputulokseen kovin :)

Vielä olisi parisen tuntia tässä aikaa ennen kuin pääsen puunaushommiin. Ehkä mie taidan keittää kahvit ja aloittaa puunauksen tiskauksella. Eilen vielä kovasti suunnittelin lakkaavani tänään kynnet, mutta ehkä ei kannata jos meinaa alkaa siivoilemaan :D
Illalla ehkä palkitsen itseni (ja Äijän) kahden viikon taistelujen jälkeen ravintolaillallisella. Olen kyllä sen ansainnut! ;D

Milloinka sie olet viimeksi lakkaillut kynnet
China Glazen lakoilla? :)

10 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus :) tosi hyvin sopii yhteen tuo kolmikko! Itsellä ehkä ahkerimmassa käytössä omista chinoista on For Audrey. Se on vieraillut kynsillä aika säännöllisesti. Viimekerrasta on jo tosin hetki aikaa. Viimeksi taisin käyttää sitä marraskuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail ^.^
   Miulta kans löytyy For Audrey, en vain muista milloin se on päässyt viimeksi kynsille :D Mutta se on myös kyllä kaunis lakka :)

   Poista
 2. Nyt kun muuten sanoit, niin harvemmin tulee lakattua Chinan lakoilla vaikka niitä itseltäkin löytyy useampi kappale. :D Täytyy muistaa seuraavana kaivaa joku Chinan vanhempi lakka kynsille!
  Upeat kynnet oot saanut itse loihdittua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän lakkauksen myötä kyllä muistin miksi en enää käytä paljoakaan Chinan lakkoja... näitten suti! Näitten suti on kyllä aika kuraa nykypäivänä, kun on tottunut PP:n sutiin, joka on ihan parhautta :D
   Kiitos ihana Fani ^.^

   Poista
 3. Ihanat kynnet oot tehnyt tällä China Glaze -kolikolla! Eikä ihme että toi Tantalizelakka on aiheuttanut aikanaan lakkahysteriaa, onhan se vaan eri nätti :). Mä käytän CG:n lakkoja melko ahkerasti nimenomaan leimauksiin, pohjaväreinä niitä tulee harvemmin käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti ^.^
   Mie muuten hommasin aikoinaan koko Romatique kokoelman juurikin leimauksiin, enkä kyllä ole niillä pahemmin viime aikoina leimaillut :D
   Ehkä otan projektiksi jossain vaiheessa leimailla vain Chinan lakkoilla :)

   Poista
 4. Oliko se toi Tantalize Me joka sen hysterian sai aikaan... vai oliko se se samansävyinen joku Jose? Mut joo harvemmin tulee Cinan lakkoihin tartuttua :P I´m Not Lion taitaa olla se eniten käytössä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jose sai kans silloin aikoinaan hysterian aikaan, ehkä isomman kuin tämä :D Mutta kyllä tämänki ympärillä hieman hypetettiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!