19. helmikuuta 2016

RalliStudio part.2

Jatketaanpas KynsiStudion toiseen päivään rallien jälkeen. Saavuttuamme Heidin luo kaiken rämpimisen jälkeen, aloimme suunnittelemaan iltaa. Tarkoituksena meillä oli lähteä illan päälle katsomaan rallien maaliviivalle kun Heidin mies ajaa maaliin ja sen jälkeen illanistujaisia eli rallislangilla rallien jälkipuintia. Emme hirveästi innostuneet ajatuksesta pukea jälleen toppavaatteet päälle ja lähteä nököttämään lumipenkkaan ja tämän jälkeen kuunnella loppuilta ja yö rallijuttuja... No, sattuipa sopivasti, että Heidin mies soitti jonkin ajan kuluttua ja kertoi, että rallit oli ohi hänen osaltaan. Voi harmi! ;D Ja ettei meillä Heidin kans tarvi nyt lähtee mihinkään rallien jälkipuintizydeemeihin. Mutta, että mies itse lähtisi sinne. Täytyy kyllä myöntää, että huokasimme helpotuksesta Heidin kanssa ;)

Heidin mies kävi pyörähtään alkuillasta kotona ja tämän jälkeen päästiin Heidin kanssa Studioimaan. Molemmat putsas melkoisen nopeaa rallikynnet pois :D Suunnittelimme, että tällä kertaa otamme lakkaukset varman päälle eikä lähdetä tavoittelemaan kuuta taivaalta kynsien kanssa.


Mie tekaisin meille pitsaa (iltapalaksi) jota järsimme kynsien laiton yhteydessä, oli pakko ottaa kuva tästä :D Toimii muuten toi decalmatto hyvin ruokailualustanakin :D
Saimme kynsisuunnitelmat valmiiksi ja mie halusin kynsilleni yhden uusista lakoistani, piCture pOlish:in Bette:n. Ja otimme kyllä todellakin varman päälle kynsien laiton...

Joten mentiin aika lailla sieltä missä aita on matalin. Pikkusormiin, etusormiin ja peukkuihin lakkasin Bette:ä kolme kerrosta. Älyttömän kaunis vaaleansininen scattered holo lakka. Bette on ilmestynyt markkinoille jo vuonna 2014, ja nyt mie vasta sain hommattua tämän itselleni. EN YMMÄRRÄ!
Keksisormi sai tyytyä Milv:in siirtokuviin arkista N471. Miusta noi siniset kukat oli just sopiva pari Bette:lle.

Nimettömään valkkasin Heidin lakkakätköistä Dance Legend:in Mountain Snow -lakan. Lakka kuuluu Sahara kokoelmaan ja on siis hiekkalakka. Aivan mahdottoman upea ilmestys! Miulla onkin hakusessa tämä lakka tällä hetkellä ;) Lakkasin Mountain Snow:in alle kerroksen Essence:n valkoista lakkaa Wild white ways:iä. Ja siis Mountainia lakkasin vain kerroksen ja siihenkin vielä päälle päällyslakkaa, joten tekstuuri jäi näistä lakkauksista pois.


Heidi puolestaan valitsi kynsilleen piCture pOlish:in LakoDom:in. Asiaan saattoi ehkä vaikuttaa miun hehkutus kyseisestä lakasta ;) LakoDom sai seurakseen puolestaan Milv:n hopeisia lumihiutaleita arkista S150. Nimetön on lakattu OPI:n lakalla It's Frosty Outside. Todella kaunista jälkeä ^.^

Sellainenpas oli meidän Ralliviikonloppu. Nyt se olisi taas viikonloppu edessä ja ihanaa! Miulla on kerrankin kalenteri tyhjänä. Ajattelin lähteä hakemaan karkkipussin kaupasta ja möllöttää ainakin tämän perjantain sängyn pohjalla telkkaria katsellen :P Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

8 kommenttia:

 1. Kivoja lakkauksia ja jos pääsis pojan kanssa pulkkaileen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku :)
   Pulkkailu on kyllä mukavaa puuhaa :D

   Poista
 2. Molempien kynnet on kyllä todella näyttävät ja upeat. <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kynsiä ootte tehnyt!! Tuo sininen kukkakynsi on aivan huippukaunis. Miksiköhän multa puuttuu vielä tuo Bette, niin paljon kuin Picture Polisheja omistankin - oon kyllä harkinnut sen hankkimista joskus..?!

  Viikonloppusuunnitelmina on täällä tänään iltatyöt ja huomenna aamuiset.. Eipä siinä paljon muuta tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ^.^
   Bette on kyllä hirmuisen kaunis lakka, ihmettelen suuresti miten se siulta vielä puuttuu ;)

   Poista
 4. Molemmat lakkaukset on hirmu ihanat (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!