1. helmikuuta 2016

Toinen kerta

Joulupukkihan toi miulle kaksi piCture pOlish:in lakkaa joululahjaksi, toinen oli Winter ja toinen on tänään kynsillä nähtävä Saphira. Olen lakannut kerran aikaisemmin Saphiran kynsille, mutta jostain syystä kun katsoin silloin lakkaa kynsillä, se vivahti miusta liikkaa vihreään. Silloin en edes koristellut kynsiä, vaan annoin lakan olla yksistään kynsille pari päivää ja yritin sen saada vaihtamaan värin enempi siniseen. Sitä ei koskaan tapahtunut ja lopulta poistin lakan kynsiltä ja harmikseni hautasin lakan Helmerin kätköihin.
Nyt kun joku tovi sitten Fani esitteli kyseisen lakan kynsillä, päätin antaa Saphiralle toisen mahdollisuuden.

Nappasin Saphiran Helmerin kätköistä ja aloin miettimään mitä lakalla tekisin. En halunnut lakkaa joka kynnelle, joten lakkasin nimettömät ja keskisormet valkoisella joihin miettisin koristeet myöhemmin Saphiraan sopiviksi.
Noh, lakkasin Saphiraa kaksi kerrosta muihin kynsiin ja jälleen kun katsoin kynsiä miusta ne vivahti vihreään enemmän kuin siniseen. Hittolainen! Ziigailin lakkaa vuorokauden eri valoissa ja ei, se ei vaan näyttänyt miun silmiin siltä miltä sen pitää näyttää. Meinasin jo heittää hanskat tiskiin ja lakan menemään, mutta hillitsin itseni.

Päätin koristella kynnet loppuun ja miettiä sen jälkeen mitä mieltä olen lakasta. Ensin meinasin leimata valkoisiin kynsiin jotkin koukerokuviot mustalla ja hopealla, mutta en jaksanut alkaa sotkemaan. Joten kaivoin siirtokuvat kehiin ja valkkasin niistä sopivat kuvat.
Tilasin kyseiset siirtokuvat Mi Nails:lta, eivät näköjään ole enää myynnissä siellä, mutta joka tapauksessa siirtokuvat on Bluesea:n siirtokuvia ja arkki oli Luscury-109. Kokeilin näitä siirtokuvia ensimmäistä kertaa ja olen kyllä tyytyväinen, irtoaa helposti taustapahvista ja ovat tarpeeksi "paksuja" etteivät repeytyneet laitettaessa. Lisäksi nämä antoi hieman aikaa laittaa nämä kynsillä oikeille kohdille.


Nyt kun näitä kuvia katselee, ehkä tämä on oikeasti sininen eikä vihreä. Mutta jostain syystä tämä vaan taittuu miun silmissä liikaa vihreään. Ehkä se on vain pinttynyt mielikuva verkkokalvoillani. Ehkä miun pitää vielä kerran antaa tälle mahdollisuus ja lakata tällä kynnet. Mitä mieltä te olette tästä lakasta? Omistatteko tätä?

Taittaako tämä teidän mielestä vihreään vai siniseen?

8 kommenttia:

 1. Voi että kuinka ihana lakkaus! Mun silmissä tuo näyttää enempi siniseltä, mutta tiedä häntä onko vika sitten mun näköelimissä ;) Mutta nätti se on jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Nena Sofia ^.^
   Mie en osaa enää yhtään sanoa minkä värinen tää on :DD

   Poista
 2. Kyllä se muuten ihan oikeasti näyttää sun kynsillä taittavan hiukan vihreään päin? :D Miten voi olla mahdollista. :DD Upealta se joka tapauksessa näyttää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiiä miten se voi olla mahdollista :DD Ehkä miulla on niin keltaiset kynnet sitten lakan alla, että lakan väri muuttuu sinisestä vihreään :DD No joo, piti tarkistaa ja ei ole keltaiset kynnet :D
   Mutta ehkä mie vielä annan tälle jossain vaiheessa vielä mahdollisuuden näyttää siniseltä :)
   Kiitos ihana ♡

   Poista
 3. Mun näytöllä näyttää turkoosilta! Siitähän on kaikki eri mieltä, onko se sininen vai vihreä :D Vitsit noi värien määrittelemiset on kyllä niin jänniä, kun kaikki näkee värit omalla tavallaan. Muistan kuinka mun yksi kaveri aina puhui vihreistä muovipusseista, kun mun mielestä rullassa oli vaaleansinisiä pussukoita.

  Mutta nättihän tuo lakka on, oli nyt mikä sitten tahtoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannatic ^.^
   Turkoosilta? :D Ehkä tämän lakan kanssa voi sanoa että, rakkaalla lakalla monta väriä ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!