30. toukokuuta 2016

Kesää!

Nyt se kesä sitten tuli. Varma kesän merkki on se, että mie palan ravuksi. Ja näinhän kävi taas. En viitti laittaa kuvia tähän palaneesta ihostani, mutta yritän sanoilla teille kertoa miten miun taas kävi.
Kynsillä nähdään piCture pOlish:in ihana lakka Spring sekä siirtokuvat. Vasta kun siirsin kameralta nämä kuvat koneelle hokasin, että siirtokuvat on lähes samaa sarjaa kuin Spring:in putelissa olevat kukat :)

Perjantaina oli bileet, joista kerroin edellisessä postauksessa. Siellä olin fiksu ja istuin illan varjossa vaikka aurinko porotti taivaalta. Enkä näin ollen palanut... Ja bileet muuten meni hyvin, osasin käyttäytyä ;DD
Mutta sitten lauantaina ja sunnuntaina tilanne vaihtuikin toiseksi. Lauantaina oli myös aurinkoinen ilma ja mie lähdin ystäväni kanssa torille syömään, silloin hartiani alkoi jo hieman punertamaan. Mutta vielä en muuttunut ravuksi. Lauantai-illasta menin yhden tyypin luokse istumaan iltaa ja yökylään. Sunnuntaina lähdimme heti aamusta hääräämään ulos auringonpaisteeseen ja enhän mie hokannut mitään rasvaa heittää iholleni. Senhän arvaa miten kävi.

Tyyppi kokkaili meille lounaan ja kun istahdin pöytään tyyppi siirsi paitaani olkapäiltä ja sanoi miun palaneen aika pahasti. En vielä siinä vaiheessa kurkannut peilistä, että mitkä oli tuhon jäljet. Söimme ja mie aloin laittautuun ja kun menin peilin eteen "OOO-ÄM-GEEE!" Miulla on hartioissa nyt nätit eripari "rusketusraidat" eli molemmissa hartioissa on hirveen nätit valkoiset raidat kaksin kappalein ja tietenkin eri kohdissa ja muuten hartiat on ravun punaiset. Että näin. Hyvä tyttö. Milloinkahan mie opin, että VÄLTTELEN SITÄ AURINGONPAISTETTA. Ainakin ilman aurinkorasvaa.

Tänään taas paistaa aurinko ja mie joudun istumaan kämpillä verhot kiinni pimeässä :D Ajattelin, josko olisin nyt rasvannut itseni ja mennyt pihalle "tasoittamaan" rapuraidat, mutta enhän mie löydä kaapista mitään rasvaa. Että näin, nauttikaamme tästä auringonpaisteesta!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Onpa ihanan kesäiset! :> vai pitäiskö sanoa keväiset :p

  VastaaPoista
 2. Miten meni noin niinku omasta mielestä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaanko ihan rehellisesti? Vastaan: No päin helv*ttiähän se taas meni :DD

   Poista
 3. Mä ajattelin, että koristelut on viimeisen päälle mietitty pullon kanssa yhteen. Kynnet on joka tapauksessa todella nätit.

  (ja jos yhtään lohduttaa, mä olen tälle vuodelle jo palanut kolmesti ja hankkinut sen lisäksi t-paita rajat + rintakehään sellaiset rajat, että mikään vaate ei tällä hetkellä näytä fiksulta päällä :D en ole enää ton auringon puolella...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla ^.^
   En yhtään ajatellut kynsiä lakattaessa, että siirtokuvat on lähes samanlaiset kuin pullossa :D Vasta kun siirsin kuvat kameralta koneelle ja näin ylimpänä olevan pullo+kynnet -kuvan niin huomasin asian :DD
   Huh, onneksi en ole ainoa "mestari" hommaamaan epämääräisiä rusketusrajoja ;DD

   Poista
 4. Niin on nätit ja hauska mutta todella mätsäävä sattuma noi decalit :) Voi onneton sun kanssa :D Miten on mahdollista ettei sun purnukkavarastosta löydy aurinkorasvaa ?! O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ^.^
   Ihan helposti on mahdollista :DDD
   Mutta asia on nyt korjattu ja kävin ostamassa rasvaa, jossa on 30 se jutska :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!