25. toukokuuta 2016

MökkiStudio

Se olisi viikonloppu takana ja mökkireissusta selvittiin ehjin nahoin. Olin siis viime viikonlopun ystäväni Heidin ja hänen miehensä kanssa mökkeilemässä Kemijärvellä, Suomutunturilla. Matkaan lähdimme perjantaina iltapäivästä ja perillä olimme vasta yhdeksän jälkeen illalla. Perjantaina emme ehtineen muuta tehdä kuin syökästä iltapala ja painua pehkuihin.


Mökki oli reipaalle 10:lle henkilölle rakennettu "edustusmökki", joten se kelpasi vallan mainiosti meille kolmelle henkilölle :D Miulla on kamerassa varmaan sata kuvaa mökistä ja reissusta yhteensä, mutta en nyt täytä tätä postausta kuvilla, vaan kerron mökin olleen upea. Sieltä löytyi kolme makuuhuonetta, iso ruokailutila, iiiiso takka, keittiö ja saunatilat. Kyllä muuten kelpasi ;)


Lauantaina Heidi tuli miut herättämään jo kahdeksan aikaan aamulla (!!!), söimme aamupalan ja lähdimme diibadaabaileen lähimaastoon. Luonnostakin miulla olisi mooonta "taide"kuvaa, mutta laitetaan tähän vain kuva riippusillasta, joka oli keskellä ei mitään :D Oli aivan älyttömän upeat maisemat siellä ja ilma oli aurinkoinen heti aamusta alkaen. Kyllä tämäkin kelpasi.


"Eräreissulta" palattuamme pystytimme Heidin kanssa mökille KynsiStudion. Totta kai kynsilakat piti ottaa mukaan ;D Mie olin kerrankin kaukaa viisas ja suunnittelin jo ennen lähtöä, että mökillä teen mahdollisimman simppelit kynnet ja näin ollen minimoin kaikki taistelut kynsien lakkaamisessa. Niimpä mie lakkasin kynnet piCture pOlish:n Nougat:lla ja lisäsin kynsiin vain siirtokuvat. Heidi ajatteli panostaa oikein kunnolla lakkaukseen, Heidi teki pohjalle kauniin liukuvärjäyksen ja suunnitteli leimat vielä päälle, mutta sitten se alkoi säheltämään ja poisti kaikki lakkaukset "raivon" vallassa... Niimpä Heidillä meni into laittaa kynnet ja loppureissu menikin Heidillä nakukynsillä.


Kynsien laiton jälkeen Heidin mies halusi viedä meidät "kiertoajelulle". Pakkauduimme kolmestaan pakettiautoon ja lähdimme huristelemaan ympäri Räisälää. Kävimme kävelyllä metsässä, johon ei autolla päässyt, vaihdoimme "saarta" lossilla (en muuten ollut ikinä ennen mennyt lossilla) ja kiertelimme paikallisia "nähtävyyksiä". Meillä oli ihan sairaan hauska opastettu kiertoajelu :D
Lauantai-ilta menikin sitten saunoessa ja paistaessa makkaraa takan ääressä. Oli aivan älyttömän mukava päivä, kiitos ihanaiset ystäväni ^.^

Kotiin päästyäni halusin vielä matata mökkikynnet. Tarkoitus oli jo mökillä matata, mutta en sitten ehtinyt, kun piti lähteä kiertoajelulle. Tykkäsin enemmän näistä kynsistä mattaversiona.

Viikonloppu meni kyllä aivan älytöntä vauhtia ja olisin voinut jäädä mökkeileen vaikka koko viikoksi. Oli kyllä ihan paras mökkireissu korkata kesän mökkeilykausi! Nyt se on paluu arkeen alkanut, mutta sain kyllä ladattua akkujani arjen koetuksiin. Kiitos vielä teille ihanat ystäväni!

Joko sie olet korkannut mökkeilykauden?

4 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi, että pääsimme nauttimaan hulvattomasta huumoristasi :D Olihan meillä huippu reissu! Näpäpiirin sänärit :´D P.s.Matattuna kynnet näyttää kyllä erittäin hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Tosi mukavalta reissulta kuulosti, siisti tuo riippusilta. Kauniit mökkeilykynnet, määki tykkään matatuista enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli ♡
   Miua meinasi hieman jänskättää kävellä siittä riippusillalta, mutta kokosin itseni ja tein sen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!