22. kesäkuuta 2016

Ruusuja miullakin ;)

Näin ennen Juhannusta on alkanut aivan älyttömästi näkymään ruusuja kynsillä, ja ihan sattumalta miunkin tämän kertaisissa lakkauksissa näkyy niitä. Ja tämä on siis ihan sattumaa :D Nää kynnet on jostain huhtikuun huudeilta... Miulla on vaikka kuinka monet kynnet valmiina julkaisuun, mutta miun aika (ja mielikuvitus) ei meinaa riittää, että saisin niitä tänne eetteriin. No valitukset sikseen ja katse kohti kynsiä.

Jälleen kerran päätin näitä kynsiä suunnitellessa, etten kyllä koske PP:n tai DaLen lakkoihin vaan kaivan Helmeristä jonkin vanhemman lakan, jota ei ole ollut pitkään aikaan kynsillä. Näimpä kynsille pääsi OPI:n Mermaid's Tears lakka. Tää lakka jotenkin kolahtaa (vieläkin) miuun ihan täysin! Mutta jotenkin tämä väri teetti nyt hiukan ongelmia keksiä koristukset kylkeen. Tai enpä mie voi syytä nakata tämän lakan niskaan, taitaa paremminkin johtua miun olemattomasta mielikuvituksesta keksiä koristelut. Miun mielikuvitus on kyllä ollut melkoisen hukassa nyt tovin jos toisenkin.
(Jos sitä näkyy jossain, niin viittittekö käskeä sitä palamaan luokseni!)

Joka tapauksessa kyyneleet sai seurakseen MILV:n siirtokuvat arkista N198. Ja jälleen voin vain huokaista ihastuksesta, kuinka helppoja nämä on käyttää! Mistä kaikkialta näitä voisi muuten tilata? Muualta kuin Cesarsilta?
Lopuksi nakkasin vielä pariin kynteen valkoiset niitit ja zadaa! valmiit! Nämä olisi kyllä menneet ihan Juhannuskynsistäkin vai mitä? Ja nyt kun Juhannus on näinkin lähellä, miulla ei ole yhtään ideaa kynsiin Juhannukseksi... voi hittolainen!


Voitteko auttaa miua tässäkin asiassa ja
antaa ideoita Juhannuskynsiin? ;D


8 kommenttia:

 1. Ruusukynsiä on kyllä ollut pilvin pimein, päivitin ite kans juuri blogiin ruusukynnet ja vaikka kuinka monet muutkin on ollut nyt viime aikoina muissa blogeissa. :'D mut nää on kyllä ihanat! Ja aivan huikean kaunis tuo OPI, ihan täydellinen sävy! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lakkaus tää. Ja hei, säähän teet juhannuskynsiksi vihreän ombren kimalluksella? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Katarooma ^.^
   Enpä sit saanut tehtyä ombrea juhannukseksi... :D

   Poista
 3. Kamalaa kuinka, jotkin indiemerkit vain kuiskuttelevat houkuttelevasti Helmeristä. :D Itekin yrittänyt ryhdistäytyä ja käyttää muitakin kivoja. Ja todella kiva yhdistelmä, nuo decalit sopivat hyvin tuohon Opiin.

  Milvejä olen tainnut tilata lisäksi Hypnotic Polishilta, näitä on kyllä alkanut näkyä vähän kaikkialla myynnissä. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien ^.^
   Miusta taas tuntuu, etten löydä MILV:jä mistään xD

   Poista
 4. Tosi kaunis lakkaus ja mun mielestä näitä ruusukynsiä ei voi olla koskaan liikaa. Aina kiva nähdä mitä värejä kukin on niissä käyttänyt ja tässäkin taas tosi onnistunut värivalinta ja ihana tuo OPI <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!