26. heinäkuuta 2016

Ahaa -elämys

Miulle tuli (jälleen kerran) eräänä ilta juuri, kun olin painamassa päätä tyynyyn, idea kynsiin. Tai oikeastaan miulle tuli "Pakko saada kynsille nythetisamantien" -idea kynsiin. Tätä tapahtuu aika usein, että juuri kun olen painamassa päätä tyynyyn ja valmiina unten maille, saan ahaa -elämyksen, joka on pakko toteuttaa joko heti samantien tai seuraavana aamuna. Ja aika usein tämä ahaa on, että miun pitää saada/tilata joku tietty uusi vaate tai kynsilakka. Pari viikkoa sitten se oli Miun on pakko saada maiharit -elämys ja aamullahan se piti marssia kenkäkauppaan. No joo, se siitä sitten. Mennään kynsiin.

Ahaa -elämys tuli nyt OPI:n lakasta Push and Shove. En tiedä mistä lakka tuli mieleen, mutta en saanut mielenrauhaa ennen kuin olin miettinyt lakkauksen valmiiksi mielessäni. Ja luonnollisesti päässäni pyöri monta monituista ideaa, jotka oli välillä ihan sekaisinkin keskenään. Lopulta päätin tehdä pitkästä aikaa ranskiksen. Ja niin pääsin NukkuMasan lempeään syleilyyn.

Onneksi olin päättänyt tehdä ranskiksen, jäi sen verran lyhyeksi yöunet ja hermo ei olisi riittänyt yhtään astetta vaikeampaan/haastavampaan lakkaukseen. Aika luottohommilla nyt mentiin. Vapaalla kädellä vino raja, johon tupsuttelemalla kimalletta päälle ja lopuksi luottodecalsit. Onneksi miulla on samaiset siirtokuvat vielä pariin lakkaukseen :D Kynsistä tuli mieleiset ja viihdyinkin näissä viikon päivät.

Milloin siulla on viimeksi ollut ranskista kynsillä?
 

10 kommenttia:

 1. Nooo... ei oo ihan äsketäin ollu ranskista, kun musta se on niin vaikea toteuttaa >_< lienee harjotuksen puutetta :D Nää on kyllä tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko hyvä idea, että sie teet seuraavassa KynsiStudiossa ranskiksen? ;P
   Kiitos ihana!

   Poista
 2. Kerrassaan ihana ranskis! <3 Kyllä näitä on kannattanut nukkumaan alkaessa jo tuumaillakin tovi, ei ollut huono homma ollenkaan. :)

  Mulla taitaa olla tovi vierähtänyt edellisestä ranskiksesta..? Häihin sellaista mietin pari viikkoa sitten, mutta eipä tullut tehtyä niihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos E-S ^.^
   En kyllä muista miekään, milloin olisin nähnyt blogissasi ranskiksen... eli pieni wink!wink! ja ei muuta kuin tekemään ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!