21. elokuuta 2016

Vähän tummempaa lakkaa kynsillä

En tiedä mikä miulle tuli tässä eräänä päivänä, kun mieli teki saada kynsille jotain tummaa eikä niin kesäistä. Ehkäpä juuri siksi halusinkin tummaa kynsille, kun on niin paljon tullut tehtyä kesäisiä lakkauksia. No, oli miten oli, lakoiksi valikoitui kaksi piCture pOlish:n lakkaa. Juu, annoin itselleni luvan lakata PP:n lakoilla ;D


Miulla teki mieli saada kynsille piCture pOlish:n New York, jonka ympärille aloin suunnittelemaan lakkauksia. On tämä(kin) vaan niin kaunis yksilö! Ihana! ^.^
Jostain syystä tämän kaunokaisen lakan kaveriksi valikoitui Winter. joka sai päällensä sydänleimat. Sydämet ihan siksi, kun molemmat lakat ovat niin upeita :) Hopeisena leimauslakkana miulla on käytössä Depend:n hopea (223), joka toimii vallan mainiosta, vaikka on ainakin 3 vuotta vanha ja jota miulla ei ole edes kovin montaa kertaa ollut käytössä. Depend vetää kyllä pojot kotiin tällä lakalla!
Lopuksi vielä lisäsin hopeiset niitit ja ZADAA! kynnet oli valmiit!

Mie tykkäsin ihan älyttömän paljon näistä kynsistä ja taisinkin viipeltää pitkin kyliä näillä kynsillä viikon ajan. Tämä väryhdistelmä vaan toimii miun silmissä.

Kerta kiellon päälle vielä yksi kuva lakkauksista ;D Sehän muuten piCture pOlish tuli jälleen ja julkaisi kuusi (6) uutta lakkaa. Tämän kertaiset uudet lakat ei saanut miua niinkään henkäisemään syvään ja toteamaan "Mie NIIIIN tarvin nää lakat", kuin aiemmat lakat ovat tehneet. Mutta vaikka henkäyksiä ei tullutkaan tilasin mie siltikin pari lakkaa uudesta kokoelmasta. Yritän saada ne esiteltyä myöhemmin omassa postauksessa.


Miusta on kyllä mukavaa, kun syksy saapuu. Saa piilottaa kaikki kesälakat Helmeriin ja kaivaa syksyiset, tummemmat lakat esille :) Ja saa kaivaa kaikki villapaidatkin esille :D Kynttilöitä mie olen jo hamstrannut pimeneviin iltoihin. Kyllä tää syksy on vaan ihanaa aikaa vai mitä?

Ratkesitko sie uusiin PP:n lakkoihin? ;)

10 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! Ei nää mun mielestä ainakaan liian tummat oo eikä liian syksyisetkään, vaikka onhan nyt jo syksy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tike ^.^
   Ei nää kyllä syksyiset oo :D Mutta just eilen illalla ajattelin, että joko saa laittaa PP:n Autumn:ia kynsille? Se on niin ihana syksyinen lakka!

   Poista
 2. Kva yhdistelmä. Yhä välillä mietin pitäskö toi New York hommata vai ei. Uusiin PP lakkoihin kyllä ratkesin taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole ^.^
   Mie voin ratkaista siun propleeman, siulla pitää t-o-d-e-l-l-a-k-i-n hommata New York! ;D

   Poista
 3. Nätit, ja rakkauslakkoja on molemmat ^_^

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Toimiva yhdistelmä kyllä, itse aina parittamassa New Yorkin tumman violetin kanssa. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dimavarien ^.^
   New York voi muuten toimia yllättävänkin hyvin tumman violetin kanssa! Siulla häätyy parittaa ne ;)

   Poista
 5. Voi hellanlettas! Nämä on kyllä älyttömän hienot ja suloiset :) Nyt tuli hinku saada sydämiä omillekin kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Nena Sofia ^.^
   Välilä vaan p-i-t-ä-ä saada sydämiä kynsille ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!