1. marraskuuta 2016

Elämä on...

Kynsillä nähtävän lakan nimen mukaan elämä on ruusuista. No enpä nyt tiiä onko. Ei ainakaan ihan koko aikaa. Niin no riippuuhan se tietenkin omasta elämänasenteestakin. Mutta eipä nyt mennä elämän syviin kysymyksiin :D

Kaivelin pitkästä aikaa Helmeristä Chinan lakkoja esille. Halusin pitkästä aikaa muutakin lakkaa kynsille, kuin Picture Polishin lakkoja... Kätösiini osui tänään kynsillä nähtävä lakka China Glaze Life is Rosy.


Life is Rosy on vuodelta 2013 Avant Garden kokoelmasta. Onpa kyllä tästäkin jo aikaa :D Kolme vuotta vanha lakka ja pari kertaa päässyt kynsille näiden vuosien aikana, apua! :D
Lakka on kaunis, tumman marjapuuron värinen. Muistan kun, silloin kolme vuotta sitten hamstrasin näitä Chinan lakkoja, tykkäsin Chinan lakkojen sudeista. En muuten tykkää enää. Ihan mahdottoman vaikealta tuntui lakata näin ohuella sudilla.


Lisäksi kynsille päätyi nimettömiin Dance Legendin Steel Panther lakkaa kolme kerrosta ja mustat niitit. Life is Rosy sai kaverikseen MILVin siirtokuvat arkista N 299. Jotenkin noi siirtokuvat tekivät Rosysta tummemman värisen, kuin mitä se oikeasti on.

Jokohan tuo pitäisi alkaa suunnittelemaan talvisempia lakkauksia, eikö sitä ole huomiseksi luvattu lumisateita? Taidanpa siis laittaa teetä tulemaan, nostaa esille siniset kynsilakat ja alkaa suunnitteleen talvisia kynsiä. Meneehän se vapaapäivä näinkin :)

Joko sie olet valmis ottamaan talven vastaan?

4 kommenttia:

 1. Ai että ku on ihanat! Niin kauniin värinen lakka :)

  VastaaPoista
 2. Joo, lunta tuli :D Mä lakkasin tänään ekat lumihiutalekynnetkin siitä innostuneena, ja oon ihan joulufiiliksissä :D

  Mutta vielä menee tällaiset ajattoman tummatkin lakkaukset! Oikein kaunis ja toimiva kokonaisuus, tykkään ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   Mie en ole vieläkään saanut aikaiseksi lakata lumihiutaleita kynsilleni, vaikka lunta on ollut jo tovin... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!