24. marraskuuta 2016

Keräsin koko sarjan...

Mie alan olemaan pikkuhiljaa takaisin elävien kirjoissa. Se on kyllä toi selkä, kun se menee, niin siitä on hauskuus kaukana. Eikä sitä tule ajatelleeksi kuinka se vaikuttaa koko arkielämään, jos ei ole jotunut taistelemaan kipeän selän kanssa. Miut se kaatoi pariksi viikoksi sängynpohjalle. Ei puhettakaan mistään koneella istumisesta, kynsien lakkaamisesta, siivouksesta (no tämä ei nyt niin haitannut) tai ylipäätänsä mistään toiminnosta seisaalleen tai istualleen.
Mutta nyt mie olen saanut itseni kuntoon, Nanne - selkä 1-0.


Jotkut teistä varmaan muistaa, että mie hurahdin vuosi, kaksi (?) sitten ihan täysin Dance Legendin (DaLe) Wow Prism kokoelman lakkoihin. No nyt on se päivä koittanut, että olen saanut hamstrattua koko sarjan itselleni! Wuhuu! Kokoelmaan kuuluu 24 lakkaa, jossa kaikki lakat on valmistettu crellypohjiin säästelemättä holohitulaa. Ja lakkojen värit aaah! Toinen toistaan upeammat värit!
Miulla on ollut tässä tarkoituksena tehdä postaus koko kokoelmasta, mutta tielle on tullut muutama muuttuja. Ehkä joku päivä saan sen postauksen toteutettua.

Nyt kynsillä nähtävä Prismi on High Hopes kera siirtokuvien. Lakkaa sain laittaa kolme kerrosta, vaikka nysät kynnet onkin. Mutta en antanut sen häiritä, koska tää oli vallan helppo lakattava. Kaikki tämän kokoelman lakat vaatii sen 2-3 kerrosta peittävyyteen, ei paha. Monet lakat on tyyliin "lakkaat ekan kerroksen ja katsot, että whaaat? tätä saa laittaa ainakin sata kerrosta ennen kuin lakka peittää kynnet". Sitten toista kerrosta lakattaessa mietit "täähän peittää jo toisella kerroksella o.O".

Mutta, nyt on siis (yllätys!yllätys!) kerätty koko sarja, mitä mie nyt sitten alan keräileen? Minäkö muka hamsteri? Ööö?

Tunnustaako kukaan olevansa lakkahamsteri?
Minkä sarjan/kokoelman olet viimeksi kerännyt
kokonaisuudessaan?

12 kommenttia:

 1. Sievä lakkaus High Hopesilla, ja odotan kyllä ehdottomasti postausta koko Wow Prism -kokoelmasta.! Hyvissä lakkakokoelmissa on kyllä sitä jotain! :)

  Mä oon todellakin lakkahamsteri... Mulla meni jossain kohtaa syksyä tosi kivasti muun muassa maltillisen lakkashoppailun suhteen, mutta lähiviikkoina on taas sokka irronnut muutamankin tilauksen verran ja nyt vielä joulukuussa tulee jäätävän ihana F.U.N:in joulukokoelma... Että vaikea tässä on yrittää olla olematta lakkahamsteri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ^.^
   Postaus kokoelmasta on tulossa, mutta kuvausongelmien vuoksi vasta ensi vuonna :D
   Mie olen kans ihastellut F.U.N:in joululakkoja, mutta budjetti ei ole niinkään ihastunut niihin... Mitäs me hamsterit ;D

   Poista
 2. :D Sä oot kyllä kokoelmahamsteri, olipa kyse mistä tahansa niin aina täytyy kerätä koko sarja! Mut onhan nää Wow Prism -kokoelman lakat kyllä upeita ihan kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän löydy mistä tahansa kerää koko sarja... xDD

   Poista
 3. Taitaa olla viime vuoden China Glazen Halloween kokoelma, joka on tullut hankittua kokonaisuudessaan :D

  Olisi kiva kyllä nähdä kaikki lakat tästä kokoelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en edes muista milloin viimeksi olisin ostanut Chinan lakkoja o.O
   Postaus kokoelmasta on tulossa, mutta vasta ensi vuonna :D

   Poista
 4. Onhan DaLella muitaki herkullisia kokoelmia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sillä kyllä on... xD
   Mie olen vähän ajatellut Sahara crystal kokoelmaa... ;D

   Poista
 5. Kynsilakkoja tulee tosiaan hamstrattua, varsinkin jos halvalla saa :D Noi on ihanan väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga ^.^
   "Ostin kun halavalla sain!" ;DD

   Poista

Kiitos kommentistasi!