21. joulukuuta 2016

Kukkia keskellä talvea

Ehdinpäs kirjoittaa teille vielä ennen joulua pikaisen postauksen varastossa olevista kynsistä :) Kynnet on tehty marraskuussa, mutta syystä tai toisesta ne on jäänyt koneen syövereihin. Ehkä nyt on ihan hyvä aika nostaa ne esille ja eetteriin :)

Miulle tuli fiilis saada kukkia kynsille, joo keskellä talvea :D Mieki vähän ihmettelin tätä :D Siirtokuvakansiossani on monen monta kukka-arkkia, mutta lähes kaikki on enemmän kesään sopia... Nämä osui silmiini ja ajattelin, että nämä on kaikista vähiten kesäiset, joten valitsin nämä. Siirtokuvat on MILV:n arkista N 582.

Lakkojen värin valitsin kukkien mukaan. Lakoiksi valikoitui Dance Legend:n Cetraria ja Mountain Snow. Tuo Mountain Snow on aivan mielettömän kaunis valkoinen tekstuurilakka. Harmi kun en saanut sen kauneutta vangittua kuviin. Mutta voin kertoa, että se on UPEA!

Ennen kuin mie pääsen rauhoittumaan joulunviettoon, miulla olisi paketoitava vielä pari yövuoroa. Niin ja käytävä kaupassa ostamassa jouluksi ruuat. Ja vielä se joulusiivous... Senhän mie tein jo pari viikkoa sitten, ei kai sitä enää tarvi siivota, eihän? ;)

Mitä mieltä olette,
voiko (kesä)kukkia laittaa kynsiin myös talvella? :D

2 kommenttia:

  1. Voi tietenki laittaa kukkasia talvellaki, upeat on :^)

    VastaaPoista
  2. Voi! :D

    Totta kai voi aina lakata fiiliksen mukaan, sillä itsepä niitä kynsiään sitten tuijottelee kaikkein eniten :) Jos jotakuta muuta häiritsee, niin voi klikata pois sivulta tai katsoa toiseen suuntaan :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!