18. helmikuuta 2017

Into leikkii piillosta

Heipähei kaikille! Tuli lähes huomaamatta pidettyä reilun kuukauden pituinen blogitauko. Tänä aikana en ole saanut aikaiseksi lueskella muidenkaan blogeja. Voisi sanoa, että olen siis ihan ulkona kynsimaailman meiningeistä.

Miulla katosi tammikuun alkupuolella lakkausinnostus johonkin ihan huitsin nevadaan. Alkuun se ilmeni niin, etten jaksanut miettiä mitään koristeluja kynsiin, vaan mentiin ihan pelkällä värilakalla. Ja sitähän muuten mentiin niin monta päivää kuin lakat vaan oli edes pikkasen kateltavassa kunnossa. Siitä se muutti muotoaan niin, että mentiinkin pelkällä kirkaalla lakalla. Monta päivää. Voisi jopa puhua viikoista.

Nämä kynnet sain sentään värkättyä ennen piillosta -leikkiä. Ja näihin jopa panostin :D Alle tein liukuvärin, jota ei huomaa jos ei kerro, piCture pOlish:n lakoilla Alice ja Denim. Päälle leimasin "villapaita" kuosin MoYou london:n laatasta Festive 04 valkoisella leimauslakalla. Oli kyllä leimaaminen hieman hukassa, kun en ollut pitkään aikaan leimaillut.

Näiden kynsien jälkeen se into sitten katosi. Into vei mukanaan myös mielenkiinnon lukea muiden kynsiblogeja. Tai oikeastaan mitään blogeja. HUOH! Olen nyt yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni asian suhteen. Pienin askelin olen yrittänyt motivoida itseäni ja löytää sen innostuksen lakkailuun ja bloggailuun takaisin. Kynsissä tämä tulee näkymään siten, että tulen esittelemään teille kynsiä jotka on koristeltu (hyvällä tuurilla kaikkiin kynsiin laitetuilla) decalseilla :D Pienin askelin siis mennään, hitaasti mutta varmasti!

Nyt mie halluisinkin kuulla teiltä, että mitä kynsimaailmaan kuuluu? Onko uusia tuulia tullut? Uusia kynsilakkakokoelmia? Sen tiedän, ettei PP:ltä ainakaan ole tullut ;) Vai onko kynsimaailmakin hiljentynyt niin kuin mie?

Missä nyt mennään? Mikä on IN?

8 kommenttia:

 1. Uusia lakkakokoelmia pukkaa koko ajan :D Color Clubilta ja China Glazelta kevätkokoelma, Glam Polishilta ja Femme Fatalelta.. Ja varmaan muitakin, mitä ei tiedä.

  No, essenceltä tulee paljonkin uutuuksia ihan piakkoin ja samalla vanhat lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie yritin tässä aamukahvia ryystäessä etsiä netistä nuita CC:n ja CG:n kevätkokoelmia enkä oikein löytänyt niistä mitään tietoa o.O
   Mutta muita uutuuksia mitä tuli vastaan oli OPI:lta Fiji ja California Dreaming kokoelmat (jotka eivät sytyttäneet miua), Essieltä kans kurkkasin uusimman kokoelman (miulla ei ole ensimmäistäkään Essien lakkaa, enkä osta näiden perusteella vieläkään...) ja sit nyt on varmaan huudossa noi ncLA:n lakat, jotka saapui ensin Cesarsille ja nyt niitä sais vielä Sokokseltakin. Ihan nätiltä noi näyttää, mutta en mie taida uskaltaa ostaa yhtä testiin, kun sitten mie hurahdan näihin ja hamstraan kaikki, jonka jälkeen budejtti kiittää :D Eli oishan nuita uusia kokoelmia liikenteessä, tuntuu vaan että mie ootan vain ja ainoastaan uusia PP:n lakkoja :P

   Poista
 2. IHANAT VILLAPAITAKYNNET! Kynsimaailman villityksistä en tiiä mut tahtosin kyl kuulla iteki.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna ^.^
   Mie tässä yritän päästä takasin kynsikartalle villityksien suhteen blogeja lukemalla, ja miusta viimeisin villitys on viime vuoden puolelta toi "Chrome Powder" eli hologrammi jauhe. Instassa tätä näkyikin melkein kyllästymiseen asti, tais olla pelkkä tähdenlento tää ;D Eli mie en syttynyt tälle. Ehkä tuleva kevät tuo jotain uutta kynsirintamalle ;)

   Poista
 3. Hitaasti mutta varmasti on hyvä suunnitelma :) Tää sun kynsimasis vaatis varmaan kynsistudion pitämisen ja vertaistukea, mut kun nää munki kynnet kuntoutuu niin onnettoman hitaasti >_< Mut villiskynnet on nätit, vaikkei liukuväri kuvissa erotukkaan, eikä kokokynnen decal-kynsissä ole mitään vikaa. Joskus on ihan sallittuakin mennä sieltä missä aita on matalin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä todellakin vaatii kynsistudion! ;D Ja nythän meillä on teemakin sinne jo valmiina ;)
   Kiitos Heidi ^.^

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet! ♥♥ Välillä innostus lopahtaa ja se on ihan ok, itsellekin käy sitä aina välillä eikä siitä kannata stressiä ottaa :) Pikkuhiljaa vaan palailet, yleensä se inspiraatio alkaa kohoamaan juuri toisten blogeihin ja Instagramiin perehtyessä pitkästä aikaa :)

  NCLA tuli Sokoksille myyntiin, se on nyt ainoa uusi juttu mitä mä osaan mainita :D Pää lyö ihan tyhjää, johtuisiko viime yön ruhtinaallisista kolmen tunnin unista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ^.^
   Juu en mie jaksa stressata sen enempää tästä :)
   Mie olenkin huomannut NCLA lakkojen hypetyksen :D Kauniita ne lakat on mutta en usko, että hommaan niitä koska budjetti laittaa vastaan (sehän pitäis sitten hamstrata kaikki lakat) :D
   Eilen illalla huomasin muuten, että PP:ltä on tulossa uusi lakka... :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!