11. maaliskuuta 2017

Kyllä tämä tästä.

Heipähei kaikille! Täällä ollaan taas oltu sänkypotilaana melkein viikon päivät. Tällä kertaa ei selkä kaatanut miua sänkyyn vaan aivan järkyttävä räkätauti. Enpä muistakaan milloin viimeksi olisi ollut näin paha flunssa. Vieläkin olen sen verran toipilas, etten ole uskaltanut salihommiin lähteä. Voin kertoa, että melkoisen pitkäksi kävi päivät pahimmillaan! Aamusta aamuun makasin raatona sängyn pohjalla ja katselin elokuvia, välillä torkahdin "horrokseen", koska öisinhän en saanut kunnolla nukuttua. Wc oli ainoa asia, joka miut sai ylös sängystä. Onneksi sinne ei ole montakaan askelta... Mutta nekin reissut oli pitkiä ja tuntui, että voimat loppuu kesken. Pää painoi ainakin sata kiloa ja oli ihan täynnä tavaraa, kurkku oli raastinrauta ja yskin keuhkot melkein pihalle. Ja mukavinta tässä on se, ettei miulle noussut lämpöä/kuumetta ollenkaan, joten paraneminen on hidasta.

Onneksi olin tehnyt ruokaa moneksi päiväksi valmiiksi. En todellakaan olisi pystynyt kokkailemaan, hyvä jos pystyin lämmittämään ruoan mikrossa ja syömään. Ja totta kai myös pieni ylläri puuttui asiaan... Kun olin ollut toista päivää (vasta) kipeenä, oli miulla voimia vielä käydä suihkussa. Mutta ylläri ajatteli asiasta toisin... Jostain kumman syystä miun kämppään ei tullut lämmintä vettä. En tiedä oliko koko talosta katkaistu lämpimän veden tulo (varmaan ilmoitustaululla alakerrassa on ollut infoa asiasta, mutta enhän mie kipeenä astunut kämpästä varpaallanikaan ulos...) mutta kun käänsin hanan kuumalle, se vain yski ja pulputti miun päälle. Ja tietenkin vielä ruskehtavaa vettä. Ja tietenkin mie ajattelin, että tämä on vain miun kämpän juttuja, ja että olin itse rikkonut vesijutskat ja nyt miun pitää sit alkaa soitteleen vuokranantajalle ja isännöitsijälle ja ja ja... Paniikkihan siitä iski ja painuin takaisin peiton alle. Onneksi seuraavana päivänä hanat toimi oikein :D

No se siitä sairastelusta, olen takaisin elävien kirjoissa. Ennen sairastelua sain pikkaisen taas intoa takaisin kynsien laittoon. Käytin jopa kahta eri lakkaa (wuhuuuu!) ja vielä leimat päälle (tupla wuhuu!!). Lakoiksi valikoitui piCture pOlishin lakat Blush ja Tiffany. Kuvien otot jälkeen huomasin, että miun olisi kannattanut laittaa lakkojen alle kerros valkoista kynsilakkaa, olisi tullut lakkojen sävyt paremmin esille. Päälle leimasin valkoisella kuviot Über Chicin laatasta 1-03. Yllättävän helposti sain leimattua pitkästä aikaa :D ÜC:n laatat on kyllä älyttömän hyviä toimimaan, suosittelen!

Näiden kynsien jälkeen ollaan taas palattu yksivärisiin kynsiin :D En ole saanut otettua edes swatch-kuvia :D No onneksi kevät kolkuttelee ovella ja uskon, että into palailee lomiltaan auringon mukana. Ja eilen illalla tuli instassa vielä vastaan uusi PP:n lakka ;) Kyllä tämä tästä.

Miltäs kynnet näyttää?
Joko olette kaivaneet laatikoista
kevään lakat esille?

10 kommenttia:

 1. Voi ei, tosi inhottavaa että oot ollut kipeenä :( Onneksi nyt voit paremmin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saragalaxy ♥
   Mie sain selätettyä taudin, toivotaan vaan ettei se iske nyt mitään jälkitautia päälle...

   Poista
 2. Kivat kynnet! Ei lainkaan naurun asia, mut ku sulle sattuu aina näitä "ei tuu lämmintä vettä" :´D ööö... mitkä kevätlakat, just suunnittelin lakkaavani mustalla huomenna kynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi ♥
   Joo, ei ollut ensimmäinen kerta kun mie en saa lämmintä vettä :DD
   Mustalla??? Enpä muista milloin olisin viimeksi nähnyt siulla mustat kynnet ;)

   Poista
 3. Pirtsakka lakkaus! Ei oo tullut kevätlakkoja vielä etsiskeltyä Helmeristä. Toki oon tehnyt tilauksen uusista lakoista, jotka kyllä kevätlakoiksikin sopivat... :D

  Liekö ihan ollut influenssaa, kun on noin kauan joutunut potea..? No jospa se ainakin kertasairastamalla lähtee kunnolla pois. Mua taas välillä on nyppinyt se kun tuun älyttömän harvoin kunnolla kipeäksi, mutta joskus on sellaisia pidempiä "semi-flunssa-jaksoja" jotka pidemmän päälle laittaa toivomaan että olisi mieluummin tovin kunnolla kipeä ja töistä pois... O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S ♥
   Miekään en ole saanut vielä keväisiä lakkoja esille, mutta keväisiä decaleita olen jo alkanut kattelemaan :)
   En tiedä oliko influenssaa o.O Mutta kauhia tauti oli! Miullakin on se, että kun olen sairas miulla ei nouse ikinä lämpö/kuume ja sairasteluhan kestää sit kauemmin. Mutta onneksi sain tällä erää tän selätettyä, toivottavasti ei vain tule mitään jälkitautia nyt!

   Poista
 4. Voi eikä mikä tauti! :( Mä olin justiinsa ihan vastaavassa, hyi kauhea miten hirveää se oli :/

  Kynnet on ihan älykivat, niin keväiset! ♥♥ Pitääkin kokeilla tuollaista puoliksi toisella värillä lakkaamista joku kerta kaikilla kynsillä, näyttää niin jänskältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ♥
   Voi ei, sielläkin on sairasteltu :/ Toi oli kyllä aivan hirveä tauti! En ole ikinä ennen ollut noin "huonona" räkätaudin takia.
   Kannattaa kokeilla tätä "puoli ja puoli" lakkausta, mie sain instasta idean tähän ;D

   Poista
 5. Melkonen tauti. :( Ja mahtavat kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!