22. toukokuuta 2017

KynsiStudio / Haasteena ekat lakkaukset

Mie en taas tiedä mihin miun kaikki vapaa-aika on hurahtanut. En ole juuri lainkaan ollut mukana kynsimaailmassa, en ole lakannut kynsille mitään koristeluja vaan yksivärisillä lakkauksilla ollaan (taas) menty ja vielä lisäksi mie en ole yhtään ehtinyt lukea mitään (kynsi)blogejakaan. HÖH. Olen mie kuitenkin saanut shoppailtua muutaman uuden lakan ;D
Mutta nyt mie ajattelin ennen nukkumaan menoa (ja yövuoroon lähtöä) esitellä teille yhdet kynnet MAALISKUULTA. (Hieman miulla roikkuu näitä lakkauksia varastossa :D)


Meillä oli ystäväni Heidin kanssa pitkästä aikaa KynsiStudio Heidin luona. Heidi oli napannut meille teemaksi studioon yhden kynsihaasteen Something Can Go Wrong -blogin Heidiltä. Kyseessä oli haaste jossa toteutetaan ensimmäiset koristellut kynnet. KÄÄKS! Yllä näkyvässä kuvassa tosiaan on miun ensimmäiset kynnet, voi luoja! :D (Pitää vielä varmaan tarkentaa jos kaikki ei huomaa, että kuvan vasemman puoliset kynnet on ne ensimmäiset) :D Ihan kauheaa katseltavaa :D Mie niin muistan tuon pikkusormen kynnenkin, se oli ihan eri pituinen kuin muut kynnet, mutta en raskinut sitä viilata koska se oli niin pitkä :DD Miun pitää myöntää, että mietin tässä just kehtaanko edes tehdäkkään tätä postausta... Nooo... menköön nyt :D

Kynsiä suunnitellessa mie muka muistin minkälaiset ne ekat kynnet oli, mutta kun kaivoin lakkaustuokion jälkeen koneelta kuvan ekoista kynsistä, enhän mie niin tarkkaan ollut muistanutkaan minkälaiset ne oli. Muistelin muka, että tein liukuvärin (tavallisella "isoreikäisellä" keittiösienen palalla) violetin ja sinisen värisillä lakoilla ja päälle hopeiset kukkatarrat. Ja SIIS TARRAT! No joo, olinhan mie yrittänyt väkertää sitä liukuvärjäystä kynsiin, mutta olin lisäksi laittanut jotain glitterlakkaa tippeihin ja vielä lisäksi jotain glittereitäkin tunkenut niihin. Jep, more is more.

Mutta tämmöset kynnet tuli näistä. Kyllä mie ehkä hiukan olen kehittynyt tässä kynsien laitossa näiden vuosien aikana :D Näiden lakkausten liukuvärjäyksen tein piCture pOlishin lakoilla Grace, Lizzie ja Denim. Miulta ei jostain syystä löytynyt enää kynsitarroja (oho!) joten valkkasin hopeiset siirtokuvat. Ihan jees kai nämä kynnet onnistui, mutta en tuntenut oloani yhtään kotoisaksi näillä kynsillä (jännä juttu), joten kynnet lähti vaihtoon heti kuvien oton jälkeen.
(Vieläkin mie mietin kehtaanko julkaista tätä postausta...)

Muistatko sie siun ensimmäiset lakkaukset?
Uskallatko ottaa haasteen vastaan? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!